- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bana verilen eşyalar işte lif patik havlu vs.Nişan bohcası dediginiz tam olarak ne ?
Niye cöpe atıyo
Kv niye istiyor
3-5 kere istemişti ondanNeden annesine haber vereceksin ki ?
Birak naparsa yapsin esin. Kv sorarsa da "Ogluna sor" dersin olur biter.
E verin annesine geriBana verilen eşyalar işte lif patik havlu vs.
Görmek istemediği için çöpe atmak istiyor.
Anneside beğenmediğimi bildiği için 3-5 kez istedi
Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkaresiniz bohcaya neden karisiyor ki?
bu bohca isleri cok cok sacma ve gereksiz geliyo bana ama artik evlisiniz.icindekiler de iyi ya da kotu size ait. atarsa da atsin kv ye soylemek neden ?
annesine versin o zaman.Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar
Öyle poşete koy götür kadar az değil ne bulmuşsa tıkmış bizde araç yok alırsa onlar alır yaniE verin annesine geri
Kadın istiyomus tepe tepe kullansın
Ana ogul aralarinda halletsinler bosver.3-5 kere istemişti ondan
Konularıma bir bakarsanız neden bu kadar empati duygumu kaybettiğimi anlarsınızKuaförüme bile tam istediğimi ortaya cikaramadiginda beğenmedim diyemeyen bir insanım,emek veriliyor sonuçta.Kuşak farkından dolayı hediyeler size hitap etmeyebilir ama sonuç olarak düşünülüp verilmiş.Bunun eyleme geçmesi şöyle dursun konuşulması bile eşiniz ve kayınvalideniz acısından cok gönül kırıcı olur.Kendinizi ezdirmemek,benliginizi kaybetmemek isterken empati duygunuzu kaybetmeyin lütfen.
Aynen şu saat olsa koşar valla :))Yetiş oğlun bohcayi çöpe atiyor de.
Koşar gelir
Maşallah o neymiş öyleÖyle poşete koy götür kadar az değil ne bulmuşsa tıkmış bizde araç yok alırsa onlar alır yani
Ben beğenmediğim için geri istedi benim gözümde yok bana kalsa geldiği gün çöpe atardım zaten sırf konuşmasın diye bekledi bu kadarVerilen hediye niye geri istenir bir, esiniz neden gormek istemiyor iki. Begenmeyen sizseniz siz atar veya geri verirsiniz. Esiniz cope atacaksa arasin annesini soylesin siz hic karismayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?