Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Nişan bohçamı beğenmemiştim.Eski doluydu içi kullanılmış şeyler falan birilerinede verilemez yani.Öylece duruyordu eşim artık çöpe atacağım onları dedi.Ama annesi kaçkez geri istemişti ne yapmalıyım annesine haber vereyim mi yoksa çöpe mi atsın?

esiniz bohcaya neden karisiyor ki?
bu bohca isleri cok cok sacma ve gereksiz geliyo bana ama artik evlisiniz.icindekiler de iyi ya da kotu size ait. atarsa da atsin kv ye soylemek neden ?
Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar

Kuaförüme bile tam istediğimi ortaya cikaramadiginda beğenmedim diyemeyen bir insanım,emek veriliyor sonuçta.Kuşak farkından dolayı hediyeler size hitap etmeyebilir ama sonuç olarak düşünülüp verilmiş.Bunun eyleme geçmesi şöyle dursun konuşulması bile eşiniz ve kayınvalideniz acısından cok gönül kırıcı olur.Kendinizi ezdirmemek,benliginizi kaybetmemek isterken empati duygunuzu kaybetmeyin lütfen.

Konularıma bir bakarsanız neden bu kadar empati duygumu kaybettiğimi anlarsınız

Verilen hediye niye geri istenir bir, esiniz neden gormek istemiyor iki. Begenmeyen sizseniz siz atar veya geri verirsiniz. Esiniz cope atacaksa arasin annesini soylesin siz hic karismayin.
Ben beğenmediğim için geri istedi benim gözümde yok bana kalsa geldiği gün çöpe atardım zaten sırf konuşmasın diye bekledi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…