Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

Neden yalan söyleyeyim pardon?Merak edene gösteriyorum ayıplıyorlar yeterince herşeyi geçtim ortası kirli yastıkları vermiş ya kılıfını yıkamaya üşenmiş
Yalan soyledin demedim merak ettim geri istemis ya.
Ben de kvnin verdigi yorganlari depoya kaldirdim hic begenmedim deyip soylenmedim haberi olmasina gerek yok,esim goturur verir bir ara atsa da farketmez benim icin

Hala nisan bohçası duruyorsa hata sizde. Ne kadar buyutuyorsunuz her şeyi.

Atın,dağıtın , giyin giymeyin, artık size ait içindekiler.

Eşim çöpe atacak , haber vereyim mi, gerçekten sığ bir düşünce. Diyecek söz bulamadım. Atın elbise kutularına, işine yarayacak biri elbet vardır.

Amacınız sadece sorun çıkarmak , ötesi yok.

Düğünden önce konuşmuştuk yaaa çok geçti üstünden kendi dedi onlar ne olacak çöpe atayım diye
atarsa atsin ozaman. ben kvnin yaptigi yorgani algi terligi begenmemistim. kendisine de soyledim. geri verdim kendisi kullaniyor simdi. cok da buyuk mevzuu degil yani... niye dert ettin ki?

Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar

Alınan herneyse " çöpe attım " demek zaten saygısızlıktır. Usul bilmek lazım, adap nedir az bilmek lazım.

Her akşam eşinizin ailesi hakkı da bir konu bulup eşinizle konuşup duruyor musunuz ?

Bu bohça konusu neden açıldı mesela ?

Neden hala duruyor. Madem istedi neden vermediniz ?

Erkek evladiniz olduğunda bunlar bir bir karşınıza çıkacak.

Ben sizin konularınizda bir tane iyi niyet göremiyorum. Inanilmaz bir insansınız.

Ben annesine haber vereyim mi diye sordum soru bu
Sizin niyetiniz eşyaların evinizde yer kaplaması değil.Aksi takdirde kimsenin ruhu duymadan yok ederdiniz.Sizin amacınız can yakmak.Kirli dediginiz yastık kılıfı belki kayinvalidenizin gençlik yıllarında göz nuru döküp işlediği bir kanaviçe,sandık lekesi olabilir bu cok doğal.Bir insanın kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmış,ellerinizle nasıl huzurumu kaçırsam arayışı içindeyseniz buyrunuz size engel olan yok.

Sizi üyelerin nerdeyse tamamı konularınızda haksız buluyordu diye hatırlıyorum
Buradaki üyelerin neredeyse tamamı neyi haklı buluyor ki zaten?Gözardı ettiğim birsürü insan var ve konularda hep abuk subuk yorum yapıyorlar isterseniz nicklerini özelden atayım inceleyin görün

atarsa atsin ozaman. ben kvnin yaptigi yorgani algi terligi begenmemistim. kendisine de soyledim. geri verdim kendisi kullaniyor simdi. cok da buyuk mevzuu degil yani... niye dert ettin ki?
Dert eden ben değilim şuan aslında eşim ben varlığını unutmuştum

Size gelen nişan bohçasını eşiniz niye görmek istemiyor? Bohça hurç işleri kadını ilgilendirir. Atılacak bişey varsa sen atarsın.. Kv vermek de gereksiz soğukluk yaratır. Kötü de olsa emek verilmiş. Evlenmişsin bitmiş. Bi hatırası kalır. Görmek istemiyorsan evde görünmeyen bir yere sakla..

Ayrıca " eski eşyaları çöpe atmak " cümlesi de empatiden uzak bir cümledir.

Geri dönüşüm kutuları var, elbise kutuları var.

Çöpten eşya toplayıp evine goturenleri az gözünüzün önüne getirin.

" Haber vereyim mi sorum bu " her şeyi haber mi veriyorsunuz. Dedim ya amacınız belli sadece sıkıntı çıkarmak.

Sizin gibiler işte böyle aileyi dağıtıyor.

O şimdi ailesine cephe alan kocaciginiz varya yarın size neler yapar bir düşünün.

Koca olur el , anne yine anne kalır. Bu devran döner bu niyetle devam ettiğiniz sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…