- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ver tabiBen annesine haber vereyim mi diye sordum soru bu
Yalan soyledin demedim merak ettim geri istemis ya.Neden yalan söyleyeyim pardon?Merak edene gösteriyorum ayıplıyorlar yeterince herşeyi geçtim ortası kirli yastıkları vermiş ya kılıfını yıkamaya üşenmiş
Düğünden önce konuşmuştuk yaaa çok geçti üstünden kendi dedi onlar ne olacak çöpe atayım diyene kadar konusup soylwndiysen nisan bohcasi konusunda adam dellendi demek ki...
Sizi üyelerin nerdeyse tamamı konularınızda haksız buluyordu diye hatırlıyorumKonularıma bir bakarsanız neden bu kadar empati duygumu kaybettiğimi anlarsınız
atarsa atsin ozaman. ben kvnin yaptigi yorgani algi terligi begenmemistim. kendisine de soyledim. geri verdim kendisi kullaniyor simdi. cok da buyuk mevzuu degil yani... niye dert ettin ki?Düğünden önce konuşmuştuk yaaa çok geçti üstünden kendi dedi onlar ne olacak çöpe atayım diye
Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar
Sizin niyetiniz eşyaların evinizde yer kaplaması değil.Aksi takdirde kimsenin ruhu duymadan yok ederdiniz.Sizin amacınız can yakmak.Kirli dediginiz yastık kılıfı belki kayinvalidenizin gençlik yıllarında göz nuru döküp işlediği bir kanaviçe,sandık lekesi olabilir bu cok doğal.Bir insanın kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmış,ellerinizle nasıl huzurumu kaçırsam arayışı içindeyseniz buyrunuz size engel olan yok.Ben annesine haber vereyim mi diye sordum soru bu
Buradaki üyelerin neredeyse tamamı neyi haklı buluyor ki zaten?Gözardı ettiğim birsürü insan var ve konularda hep abuk subuk yorum yapıyorlar isterseniz nicklerini özelden atayım inceleyin görünSizi üyelerin nerdeyse tamamı konularınızda haksız buluyordu diye hatırlıyorum
Yooo neden düşüneyim ben senden istemedim mi demesin diye söyleyeyim mi diyorum yoksa dışarda gördüğüm yabancı bir insanı daha çok düşünüyorum onlardan
Dert eden ben değilim şuan aslında eşim ben varlığını unutmuştumatarsa atsin ozaman. ben kvnin yaptigi yorgani algi terligi begenmemistim. kendisine de soyledim. geri verdim kendisi kullaniyor simdi. cok da buyuk mevzuu degil yani... niye dert ettin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?