- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben pek gitmiyorum ya birkaç ayda bir anca her seferinde mevzunun açılmasıda sıkıntıMaşallah o neymiş öyle
Size geldiklerinde yada her gittiginizde poşet poşet götürün
Ben beğenmediğim için geri istedi benim gözümde yok bana kalsa geldiği gün çöpe atardım zaten sırf konuşmasın diye bekledi bu kadar
Yooo kendi açtı konuyu ben düğünden önce o mevzuyu bitirdim bileEşin yorgan gitsin kavga bitsin diyor bence
Atayım da unutsun bu olayı diye düşünmüş
2,5 senedir bizde aracımız yok malesef onların var babasıda bize gelmediği için götürmek erteleniyorTamam begenmediyseniz geri verin. Baya uzun suredir vermemissiniz demekki 3 5 kere istemis.
Çünkü güzel olan hiçbirşey yoktu içinde tekbirşey yoktu hepsi kullanılmış eski şeylerdi bana böyle şeyleri hediye edenede nezaket gösteremem güzel deyipBeğenmediğinizi niye biliyorlar ki güzel deyip dursaydı bi yerde. Arkadaşım da çoğunu beğenmedi ama evinde kendinin bile görmeyeceği bi yerde duruyor
3-5 kez istedi de siz beğenmediğiniz bohçayı neden tuttunuz elinizde?Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar
2,5 senedir bizde aracımız yok malesef onların var babasıda bize gelmediği için götürmek erteleniyor
Neden yalan söyleyeyim pardon?Merak edene gösteriyorum ayıplıyorlar yeterince herşeyi geçtim ortası kirli yastıkları vermiş ya kılıfını yıkamaya üşenmişFotograflarini atsana atilacak kadar eski mi bakalim ?
Evimiz yürüyerek 5 dakika sürüyor ne kargosu:)Kargo?
Çünkü eşim hep götürmeyi erteledi uğraşamam dedi şimdi de çöpe atacağım diyor3-5 kez istedi de siz beğenmediğiniz bohçayı neden tuttunuz elinizde?
Eşiniz götürsün o zamanBen pek gitmiyorum ya birkaç ayda bir anca her seferinde mevzunun açılmasıda sıkıntı
Annesi için kıymetli o sebepten 3-5 kez istedi çöp olduğunu duyarsa tansiyonu falan çıkar
Valla gün gelir ben attım olmasın diye atmadım yoksa direk yakardım ben :)zaten araniz iyi degilmis.atsa ne olur atmasa ne olur. ben olsam esimden once atmistim :))
Eşim uğraşmak istemiyor kapının önünde çöp atmak daha kolay geliyor.Eşiniz götürsün o zaman
Kadın istiyormuş belliki kullancak
E ama cevap bellliyse biz neye yorum yapıyoruz :)Eşim uğraşmak istemiyor kapının önünde çöp atmak daha kolay geliyor.
Yooo neden düşüneyim ben senden istemedim mi demesin diye söyleyeyim mi diyorum yoksa dışarda gördüğüm yabancı bir insanı daha çok düşünüyorum onlardanee çıksın. kv yi mi düşünüyorsun şimdi de?
Ben annesine haber vereyim mi diye sordum soru buE ama cevap bellliyse biz neye yorum yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?