Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

Esim kendi anasinin gonderdigi her seyi igneden iplige kendisi halletti. Kimini muhtac insanlara verdi,kimini cope atti,kimini de kendisi kullaniyor. Ben sizin yerinizde olsam karismam ve konusmam artik bu bohca konusunda. Ayrica evlendiniz bitti gitti,bohcasi mi kalmis? Ister atsin ister satsin esiniz. Karismayin.

Biz bir açıklama beklemedik ki kızına yapılmamış oda bana bunu layık gördü.

Aynen artık ses çıkarmayacağım o hiç uğraşmaz çöpün yanına koyar ihtiyacı olanda kendine göre alır artık :)

kusura bakmayın ama bu kadar küçük bir konu çöpe atmaya kadar gittiyse ve siz burda paylaşıyorsanız sizin tarafınızdan olay haline getirilmiş demektir zaten. Bence çöpe gittiğini kayınvalideye söyleme isteği onun canını yakma güdünüzden kaynaklanıyor. Unutmayın biz insanları dahil ettiğimiz kadar varlar hayatımızda. Bence biraz dinlenin ne dersiniz?

Aman Allah senin nazarından korusun ama parmakla gösterilen bir evlilik yaşıyorum aşkla evlendik biz keşke konumun yorumlarinida okusaydın özürler dilenip , çiçekler alındığını görürdün 4 senelik evliyim bir tek o tartışmamız vardır başka da yok çok çok şükür :)
Valla senin gibi hakaretler etmiycem çünkü gerçekten üzülüyorum sana mutsuz karanlık bir kuyudasın inşalla h çıkarsın ordan. Ve şunu da ekleyeyim inan senin ima ettigin üzere eşek olarak yaşamak senin şu yaşadığın hayatı yaşamaktan daha iyidir . Eşeklerin bile belki bir hayat amac ve duzenleri var .

Nisan bohcasi adet yerini bulsun diye yapılan bir sey degil mi, neden bu kadar olay oldu ki, kullanmayacaksanız atın ya da verin gitsin, kv ile aranız cok iyi degil gibi. Unutnustur kadın onu, kac sene gecmis.

evet zamanında olay oldu düğünden önce nişanda çok üzülmüştüm.çöpe atılmadan söylemek istedim alsın diye kendisi değer veriyordu çünkü onlara ama kararım değişti haber vermeyeceğim eşim çöpe atsın gitsin

Nisan bohcasi adet yerini bulsun diye yapılan bir sey degil mi, neden bu kadar olay oldu ki, kullanmayacaksanız atın ya da verin gitsin, kv ile aranız cok iyi degil gibi. Unutnustur kadın onu, kac sene gecmis.
Unutmaz o ya gerçekten nelere kıymet verdiğini görseniz şaşarsınız

Tartışma derken ben başka bir konudan bahsetmiştim ilgisizlik olan hani eşin oyun oynuyormuş seni görmüyormuş falan düzeldi mi cidden eminim düzelmiştir eee öyle bağlamasan başın çok ağırır bunun bilincindesin.
benim yaşam amacım hayatıma giren lüzumsuzları defedip huzurla yaşamak bunu hep yaparım burada yaptığım gibi :))yoksa herkesin inancı bilmem nesi kendine banane ama hakedenede haddini bildiririm yoksa insanlar kendini gerçekten bir halt sanıyor:)artık cevap vermeyeceğim benim vaktim değerli size mutluluklar ama gerçek olanından:))

Ben duymuyordum nilsnlıyken istemişti zaten annesi düğünden sonra bayağı görşmedim şimdi üç beş ayda bir gittiğimde de mevzu olmuyor.Eşim götürmüyor diye bende sırtlanacak değilim.

Ee bizden ne gibi bi oneri bekliyorsunuz o zaman? Kalmasina gonlunuz razi degil goturmeye mecaliniz yok atmaya da yemiyor.

Ee bizden ne gibi bi oneri bekliyorsunuz o zaman? Kalmasina gonlunuz razi degil goturmeye mecaliniz yok atmaya da yemiyor.
Ben annesine söyleyip söylememe arasında kalmıştım ama en iyisi ses çıkarmayıp çöpe atmasını beklemek en temizi bu kararımı verdim

Evlenmenin uzerinden 2 bucuk yil gecmis,nisanin uzerinden belki 3 yil.
Bir cumartesi gecesi evde otururken bir adam karisina hicbirsey yokken nolacak bu nisan bohcasi diye sorup aticam ben bunu diyor.
Kari koca tuhafsiniz.
Olabilir bize görede başkaları tuhaf :)

Tereliye ölüm var ölüm Allahtan kork insanların günahına girme artık sen kadarda o kadiinin yetistirdigi kocanda suçlu benim gözümde

Kocasi bohca falan sormadi 1Sen.
Inandin mi buna ?

Ben annesine söyleyip söylememe arasında kalmıştım ama en iyisi ses çıkarmayıp çöpe atmasını beklemek en temizi bu kararımı verdim

Buraya konu acip saatlerinizi harcadiginiz enerjiyle 5 dknizi ayirip goturseniz konu kapanacakti. Hem sizin evinizden gitmis olucak ben de kvnin istedigi olucakti. Ya da esinize annen istiyor bosuna cope atma git annene gotur demek bu kdr mi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…