- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Biz bir açıklama beklemedik ki kızına yapılmamış oda bana bunu layık gördü.Peki kaynana neden böyle bişey yapmış yani kullanılmış eşya katmış bi açıklama yapmadımı ,mesela benim kaynanamda kullanılmış minder yastık verdi sebep eşimin elinde yoktu kayınbabamda almadı kendisi amcam olur:/ kadın da ele güne karşı kendine yaprtırdığını verdi ne yapsın kadın ,sizinkinin açıklaması ne onu merak ettim
Aynen artık ses çıkarmayacağım o hiç uğraşmaz çöpün yanına koyar ihtiyacı olanda kendine göre alır artık :)Esim kendi anasinin gonderdigi her seyi igneden iplige kendisi halletti. Kimini muhtac insanlara verdi,kimini cope atti,kimini de kendisi kullaniyor. Ben sizin yerinizde olsam karismam ve konusmam artik bu bohca konusunda. Ayrica evlendiniz bitti gitti,bohcasi mi kalmis? Ister atsin ister satsin esiniz. Karismayin.
Koysun,naparsa yapsin. Herkes kendi anasinin verdigine karisir.Aynen artık ses çıkarmayacağım o hiç uğraşmaz çöpün yanına koyar ihtiyacı olanda kendine göre alır artık :)
kusura bakmayın ama bu kadar küçük bir konu çöpe atmaya kadar gittiyse ve siz burda paylaşıyorsanız sizin tarafınızdan olay haline getirilmiş demektir zaten. Bence çöpe gittiğini kayınvalideye söyleme isteği onun canını yakma güdünüzden kaynaklanıyor. Unutmayın biz insanları dahil ettiğimiz kadar varlar hayatımızda. Bence biraz dinlenin ne dersiniz?Yooo çokta bir olay olmadı aslında eşim fazlalık şeyleri sevmez çöpe atmak istiyor annesinin onlara verdiği değeri bildiğimden haber vereyim dedim ama ses çıkarmayacağım atsın zaten onun yanında hep istemişti benden oda biliyor :)
Aman Allah senin nazarından korusun ama parmakla gösterilen bir evlilik yaşıyorum aşkla evlendik biz keşke konumun yorumlarinida okusaydın özürler dilenip , çiçekler alındığını görürdün 4 senelik evliyim bir tek o tartışmamız vardır başka da yok çok çok şükür :)Ben ne diyorum sen ne :))okurum cahilliğim giderde sende birşey baki kalmış acaba bunun farkında mısın:))Ayrıca p biricik işine hiç güvenme güvenenleri gördük tepetaklak oldular eee dünya bu.Bencede pes et ve rica ediyorum konularıma yorum yapmak yerine eşinle olan uzaklığına çare bul:))tatlı rüyalar
evet zamanında olay oldu düğünden önce nişanda çok üzülmüştüm.çöpe atılmadan söylemek istedim alsın diye kendisi değer veriyordu çünkü onlara ama kararım değişti haber vermeyeceğim eşim çöpe atsın gitsinkusura bakmayın ama bu kadar küçük bir konu çöpe atmaya kadar gittiyse ve siz burda paylaşıyorsanız sizin tarafınızdan olay haline getirilmiş demektir zaten. Bence çöpe gittiğini kayınvalideye söyleme isteği onun canını yakma güdünüzden kaynaklanıyor. Unutmayın biz insanları dahil ettiğimiz kadar varlar hayatımızda. Bence biraz dinlenin ne dersiniz?
Unutmaz o ya gerçekten nelere kıymet verdiğini görseniz şaşarsınızNisan bohcasi adet yerini bulsun diye yapılan bir sey degil mi, neden bu kadar olay oldu ki, kullanmayacaksanız atın ya da verin gitsin, kv ile aranız cok iyi degil gibi. Unutnustur kadın onu, kac sene gecmis.
e dursun bir kosede, yatak, kanepe altinda, dolap üstünde falan. Cok mu fazla esya var, eviniz cok mu kucuk?Unutmaz o ya gerçekten nelere kıymet verdiğini görseniz şaşarsınız
Tartışma derken ben başka bir konudan bahsetmiştim ilgisizlik olan hani eşin oyun oynuyormuş seni görmüyormuş falan düzeldi mi cidden eminim düzelmiştir eee öyle bağlamasan başın çok ağırır bunun bilincindesin.Aman Allah senin nazarından korusun ama parmakla gösterilen bir evlilik yaşıyorum aşkla evlendik biz keşke konumun yorumlarinida okusaydın özürler dilenip , çiçekler alındığını görürdün 4 senelik evliyim bir tek o tartışmamız vardır başka da yok çok çok şükür :)
Valla senin gibi hakaretler etmiycem çünkü gerçekten üzülüyorum sana mutsuz karanlık bir kuyudasın inşalla h çıkarsın ordan. Ve şunu da ekleyeyim inan senin ima ettigin üzere eşek olarak yaşamak senin şu yaşadığın hayatı yaşamaktan daha iyidir . Eşeklerin bile belki bir hayat amac ve duzenleri var .
Ben duymuyordum nilsnlıyken istemişti zaten annesi düğünden sonra bayağı görşmedim şimdi üç beş ayda bir gittiğimde de mevzu olmuyor.Eşim götürmüyor diye bende sırtlanacak değilim.
Ben annesine söyleyip söylememe arasında kalmıştım ama en iyisi ses çıkarmayıp çöpe atmasını beklemek en temizi bu kararımı verdimEe bizden ne gibi bi oneri bekliyorsunuz o zaman? Kalmasina gonlunuz razi degil goturmeye mecaliniz yok atmaya da yemiyor.
Olabilir bize görede başkaları tuhaf :)Evlenmenin uzerinden 2 bucuk yil gecmis,nisanin uzerinden belki 3 yil.
Bir cumartesi gecesi evde otururken bir adam karisina hicbirsey yokken nolacak bu nisan bohcasi diye sorup aticam ben bunu diyor.
Kari koca tuhafsiniz.
Olabilir bize görede başkaları tuhaf :)
Yaşadıklarınız incir çekirdeğini doldurmuyor. Burada yazdiklarinizdan bir tanesinde bile aa haklıymış diyemedik.
Diyecek sözüm yok. Etme bulma dünyası.
Ne yaşarsanız yaşayın bir evlat annesine , ailesine karşı bu kadar doldurulmaz.
Tencere kapa misali , bunca zaman sonra bohcayi soran kocayı da ilk görüyorum..
Ben annesine söyleyip söylememe arasında kalmıştım ama en iyisi ses çıkarmayıp çöpe atmasını beklemek en temizi bu kararımı verdim
ee çıksın. kv yi mi düşünüyorsun şimdi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?