- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Beni küçümseyen bir yorum daha...Bi ara internetin yoktu herhalde uzunca bir süre girmemistin
Ne güzel gunlermis kıymetini bilemedik
Hep bos boş işler
Oturmayan istenilmeyen bir evlilik
Otobüse bile binemeyen genç bir kadın.
Orumcekli bir kafes içine tıkılmış fikirler
Boşa geçen omur..
Hayat senin için kv,bayat kuruyemis ve ortası kirli yastık dimi ..
Biraz bilinclen
Biraz ac gözünü dünya nereye gidiyor bi bak.
Oku,araştır,çabala..
Kendini geliştir..
Yok vazgeçtim zaten haber falan vermeyeceğimEmpati yapmaya calisiyorum, sana değer vermediklerini dusundugun icin batti sana o bohça içindeki seyler, hadi buna okey..
Eşini yıldırdın dmi zamaninda bu konuda da, bohcayi konuşa konuşa tiksindirdin, adama nefret geldi ve atalim dedi? Kimbilir kac kez konu ve gundem oldu zavalli bohça
Annesine yollamak ya da haber vermek nedir ayrica? Ya birine ver ya at gitsin madem..
Yine olay aranma kendine..
Kv, bayat kuruyemis, iftarda getirilip insanlarla geri yollanan limonata..Bi ara internetin yoktu herhalde uzunca bir süre girmemistin
Ne güzel gunlermis kıymetini bilemedik
Hep bos boş işler
Oturmayan istenilmeyen bir evlilik
Otobüse bile binemeyen genç bir kadın.
Orumcekli bir kafes içine tıkılmış fikirler
Boşa geçen omur..
Hayat senin için kv,bayat kuruyemis ve ortası kirli yastık dimi ..
Biraz bilinclen
Biraz ac gözünü dünya nereye gidiyor bi bak.
Oku,araştır,çabala..
Kendini geliştir..
InsaAllah eşini kendinden soğutmazsın bi gün Tereliye..Yok vazgeçtim zaten haber falan vermeyeceğim
Bayat değil dandik aynı onlar gibi :)) eee onlar layıktı onlar yedi :)Kv, bayat kuruyemis, iftarda getirilip insanlarla geri yollanan limonata..
Bugun için çok dua eden var baksana sanki ben ayrılınca ellerine ne geçecek aynı ailesinin mantığı işte inşallah öyle diyenlerin yuvası yıkılır yada hiç olmaz bende bunu diyorum artık.InsaAllah eşini kendinden soğutmazsın bi gün Tereliye..
Acımasızca şu yaklaşımın.. Asalet sahibi bi insan öyle olsa bile bu şekilde aşağılamaz kimseyi.. Eşinin hatrina kiyamaz.. (eşin arkanda durup seni kolluyor zira)Bayat değil dandik aynı onlar gibi :)) eee onlar layıktı onlar yedi :)
Milletin derdi senin bosanman veya kocanin seni bırakması degil, onca mesajdan bunu cikarmak yerine olayin özüne bak bence.. Oyle yanlis, yıldırıcı ve kötü gorunuyor ki hareketlerin disardan, millet o şekilde ifade ediyor kendini, dogru veya yanlış..Bugun için çok dua eden var baksana sanki ben ayrılınca ellerine ne geçecek aynı ailesinin mantığı işte inşallah öyle diyenlerin yuvası yıkılır yada hiç olmaz bende bunu diyorum artık.
Herkes kendi hatrını kendi belirler benim eşim yapabildiğim tekşey onlardan uzak durmak oldu bundan fazlasını kimse yapamazdı zaten onlara karşıAcımasızca şu yaklaşımın.. Asalet sahibi bi insan öyle olsa bile bu şekilde aşağılamaz kimseyi.. Eşinin hatrina kiyamaz.. (eşin arkanda durup seni kolluyor zira)
Yazik ediyorsun hic yoktan..
Buradaki insanlar gerçekte benimle tanışmadılar eminin ki hem beni hem onları tanısalar şok olurlar.Milletin derdi senin bosanman veya kocanin seni bırakması degil, onca mesajdan bunu cikarmak yerine olayin özüne bak bence.. Oyle yanlis, yıldırıcı ve kötü gorunuyor ki hareketlerin disardan, millet o şekilde ifade ediyor kendini, dogru veya yanlış..
gec oldu ama bir gun tüm konuları okuyacagım :) eminim çok ilginçtirKv, bayat kuruyemis, iftarda getirilip insanlarla geri yollanan limonata..
Bdv'de bi cok konu açıldı da neler okuduk, aileme hizmet edeceksin diye seni zorlamiyor, kalkip seni suçlamıyor, bi cok konuda gordugumuz herifler gibi senin ailenle gecinmemezlik yapmıyor, geliyor gidiyor seni kisitlamiyor..Herkes kendi hatrını kendi belirler benim eşim yapabildiğim tekşey onlardan uzak durmak oldu bundan fazlasını kimse yapamazdı zaten onlara karşı
Okurken saçını başını yolma, aman diyim :))gec oldu ama bir gun tüm konuları okuyacagım :) eminim çok ilginçtir
Peki ben bu kadar haksızsam eşim neden beni bırakmıyor.O hayatıma girmeden önce çok daha mutlu bir insandım ailem arkamda yani sahipsiz değilim eee o zaman neden yani kim bu derece nankör bir insanla evli kalır o zaman ne diye çeker?Bi cok konu açıldı da neler okuduk, aileme hizmet edeceksin diye seni zorlamiyor, kalkip seni suçlamıyor, bi cok konuda gordugumuz herifler gibi senin ailenle gecinmemezlik yapmıyor, geliyor gidiyor seni kisitlamiyor..
Onlar icin seni uzse, ezse, kirsa anlarim bunca hincini ama senin icin ne olursa olsun sogumuyor.. Bunca kincilik, bunca uğraşma normal degil..
Ben ugrasmiyorum onlar ugrasiyor deme, herkes iyi biliyor artik durumu..
Hayır zafer falan değil zamanında bizim yaptığımız birşey için dörtgün uyuyamayıp eşi teselli etmiş onu eşim bunu yapsa daha çok üzüleceğini düşündümAyrica, kv çöpe gittigini duysun istiyorsun, derdin bu senin, zafer kazanacaksin degil mi?
Bu basit ve boş şeylerle dunyadaki cogu seyden ustun olan "huzur"u heba ediyorsun.. Cidden yazik..
Ben de diyorum ki, eşin sana deger veriyor ne guzel, demek ki ailesinin zamaninda yaptığı yanlışların farkinda, suc bastirip sana saldırmak yerine arkanda duruyor, yaninda duruyor.. Sen de buna şükret ve evine evliligine bak, mutlu olmaya bak.. Eşinde olan kredini tuketme.. Kv, görümce, o bu şu diye kendini de tükettin, eşini de, bizi de..Peki ben bu kadar haksızsam eşim neden beni bırakmıyor.O hayatıma girmeden önce çok daha mutlu bir insandım ailem arkamda yani sahipsiz değilim eee o zaman neden yani kim bu derece nankör bir insanla evli kalır o zaman ne diye çeker?
Benim unutacağım şeyler istediğim koltuk renginin olmaması gibi basit şeyler değil benim nikahın olmuşken bizi ayırmaya çalıştı bu insanlar hiçkimse kusura bakmasın benim yuvamı bozmaya çalışanı ben tanımamBen de diyorum ki, eşin sana deger veriyor ne guzel, demek ki ailesinin zamaninda yaptığı yanlışların farkinda, suc bastirip sana saldırmak yerine arkanda duruyor, yaninda duruyor.. Sen de buna şükret ve evine evliligine bak, mutlu olmaya bak.. Esindeki olan kredini tuketme.. Kv, görümce, o bu şu diye kendini de tükettin, eşini de, bizi de..
Herkesten önce kendini sal bi, bi rahatla.. Boyle surekli bi olayla yaşanmaz.. Bazi seyleri unut ya artik..
Tanima o zaman Tereliye, arkadan sürekli ugrasip kendini yiyip bitirme.. Bu nasil umursamamak, tanimamak Allah aşkına? Onlarla yatip onlarla kalkiyorsun, bosuna inkar etme..Benim unutacağım şeyler istediğim koltuk renginin olmaması gibi basit şeyler değil benim nikahın olmuşken bizi ayırmaya çalıştı bu insanlar hiçkimse kusura bakmasın benim yuvamı bozmaya çalışanı ben tanımam
Ben burası harici ne kendi ailemle nede eşimle uzun süredir bu konuları konuşmuyorum kırgınlığım büyük olduğu için bunları söylüyorum bu kırgınlık sadece bende değil eşimde de var oda kına günü reddedilmiş bir evlat o kadar yaptılar ki o kadar şey yaşandı ki hala şaşıyorum insanlar nasıl yüz bulup yüzümüze bakıyorlar diye bunu nasıl sindiriyorlar aklım almıyorTanima o zaman Tereliye, arkadan sürekli ugrasip kendini yiyip bitirme.. Bu nasil umursamamak, tanimamak Allah aşkına? Onlarla yatip onlarla kalkiyorsun, bosuna inkar etme..
Ben birini sildim, tanimiyorum desem her saniye onunla yaşamam kendi içimde.. Senin gundeminden hic dusmuyorlar ki..
Yanlis yoldasin ama sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?