Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

Tereliye ölüm var ölüm Allahtan kork insanların günahına girme artık sen kadarda o kadiinin yetistirdigi kocanda suçlu benim gözümde
Ne konuda günaha giriyorum pardon? Sizin değer verdiğiniz şeyleri biri çöpe atsa üzülmez misiniz bu mu günah buna engel olmak mı?

Adam senin dırdırından bıkıp çöpe atacağım onları diyodur bence bohçadaki eşyalar kötü olduğu için demiyodur.Kocana üzülüyorum senin.Adam zulme maruz kalıyor resmen.
Bohça mevzusunu en son düğünden önce konuşmuştuk iki seneden fazla oldu yani

Bence de okusun, böyle hayat geçmez. Kendisini mutsuz ediyor.
Yooo kendimi artık mutsuz ettiğim falan yok ama onlar çöpe atılsa belki üzüntüsünden günlerce uyumayacak annesi buna engel olmak istedim ama değmez kim beni düşündü ki üzülen üzülsün

Buraya konu acip saatlerinizi harcadiginiz enerjiyle 5 dknizi ayirip goturseniz konu kapanacakti. Hem sizin evinizden gitmis olucak ben de kvnin istedigi olucakti. Ya da esinize annen istiyor bosuna cope atma git annene gotur demek bu kdr mi zor
Ben defalarca götür dedim zaten o uğraşmak istemedi demediğimi nerden biliyorsunuz benim gözümde zaten yok ki onlar

Yooo kendimi artık mutsuz ettiğim falan yok ama onlar çöpe atılsa belki üzüntüsünden günlerce uyumayacak annesi buna engel olmak istedim ama değmez kim beni düşündü ki üzülen üzülsün
Oğlu düşünmüyorsa size neden dert oluyor bırakın atsın o zaman, sorarsa oğlun attı dersiniz.

Eşin bir gün arabayı alıp kendi götürsün annesinin evine.
Eşim araba kullanmayı bilmiyor babası vermez zaten eşimi bindirdiler bile eşim uğraşmaz bununla daha doğrusu götürür ama annesi konuşur diye götürmez dinlemek istemez zaten haftada bir gidip 15 dakika oturuyor o kadar katlanamıyor onlara onada hak veriyorum

Ben defalarca götür dedim zaten o uğraşmak istemedi demediğimi nerden biliyorsunuz benim gözümde zaten yok ki onlar

Gözümde yoklar falan diyorsunuz ama sabah akşam onlar hakkında konu açıyorsunuz yapmayın artık kendinize bunu. Bütün konularınızı okudum sadece kendinizi ve eşinizi yıpratıyorsunuz herkesin sorunları var benimde var hani burada insanların konularına bakıp laf sokmaya çalışıyorsunuz, yapmayın. Gidin psikolojik yardım alın unutmaya çalışın yaşadıklarınızı, önünüze bakmaya çalışın bu kadar saplantılı olmayın. Biliyorum çok zor sizi anlıyorum ama aşırı derecede takıntı haline getirmişsiniz bu durum artık hiç normal değil acilen doktora gitmelisiniz. Bu herşeyde sorun olacak ömrünüz boyunca bu kadar takıntılı ve geçmişe saplantılı olmak birsürü sağlık problemine yol açacak. Bence yol yakınken tedavi olun ilerde daha büyük hastalıklarınız olmasın kendinizi düşünün kendinize değer verin.

Eşimin ailesiyle ilgili en son yakındığım konuyu aylar önce açtım inanın tarihini bilmiyorum bakmam lazım aylardır zaten kendimi başka şeylere verdim başka meşguliyetler buldum buradaki tavsiyelere uydum sizde konularıma bakıp bana konuşuyorsunuz ama herkesin yaptığı bu bende hakeden yapıyorum kendimi yıprattım aylar öncesine kadar evet ama o zamanlar gerçekten geride kaldı cidden umrumda değiller artık.

Konu sahibine gercekten acımaya basladim. Ama esine ve ailesine daha cok üzülüyorum. Allah herkesi sizin gibi gecimsiz, orta yolu bulamayan, kibirden catlayacak insanlardan korusun. Etme bulma dunyasi. Yaptiklarinizi yasayin.

Konu sahibine gercekten acımaya basladim. Ama esine ve ailesine daha cok üzülüyorum. Allah herkesi sizin gibi gecimsiz, orta yolu bulamayan, kibirden catlayacak insanlardan korusun. Etme bulma dunyasi. Yaptiklarinizi yasayin.
Acınacak birşey yok.Beni küçümseyici yorumları görmek istemiyorum.Ben sadece eşimin ailesine karşı böyleyim ne eşimle ne kendi ailemde nede çevremde en ufak bir sorunum yok.Eşimin ailesi ciddi anlamda incitti beni her konuda çok üzüldüm ve ben bunları çözmek yerine onlardan uzak durmayı görüşmeleri seçtim çünkü ben de soğuduğum insana birdaha ısınamam huyum bu.Bu ne kibir ne geçimsizlik nede orta yolu bulamamak ben kendimi böyle koruyorum onlara karşı hepsi bu.Benim birşey yaptığım yok ne kimsenin yuvasını bozmaya çalışıyorum ne kavga ediyorum ne tartışıyorum sadece uzak duruyorum canım cicim deyip içten saydırmıyorum neyse o.

Bi ara internetin yoktu herhalde uzunca bir süre girmemistin
Ne güzel gunlermis kıymetini bilemedik
Hep bos boş işler
Oturmayan istenilmeyen bir evlilik
Otobüse bile binemeyen genç bir kadın.
Orumcekli bir kafes içine tıkılmış fikirler
Boşa geçen omur..
Hayat senin için kv,bayat kuruyemis ve ortası kirli yastık dimi ..
Biraz bilinclen
Biraz ac gözünü dünya nereye gidiyor bi bak.
Oku,araştır,çabala..
Kendini geliştir..

Empati yapmaya calisiyorum, sana değer vermediklerini dusundugun icin batti sana o bohça içindeki seyler, hadi buna okey..
Eşini yıldırdın dmi zamaninda bu konuda da, bohcayi konuşa konuşa tiksindirdin, adama nefret geldi ve atalim dedi? Kimbilir kac kez konu ve gundem oldu zavalli bohça
Annesine yollamak ya da haber vermek nedir ayrica? Ya birine ver ya at gitsin madem..
Yine olay aranma kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…