- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Duymak istedikleriniz nedir bunu önceden üyelere bildirin o cümleleri sarfetsinler size yeter ki çevrenize huzur verin.Buradaki üyelerin neredeyse tamamı neyi haklı buluyor ki zaten?Gözardı ettiğim birsürü insan var ve konularda hep abuk subuk yorum yapıyorlar isterseniz nicklerini özelden atayım inceleyin görün
Onlar usül ve adaptan bir haber insanlar bu gibi değerleri önemseyenlere karşı bende önemsiyorum tabi.Alınan herneyse " çöpe attım " demek zaten saygısızlıktır. Usul bilmek lazım, adap nedir az bilmek lazım.
Her akşam eşinizin ailesi hakkı da bir konu bulup eşinizle konuşup duruyor musunuz ?
Bu bohça konusu neden açıldı mesela ?
Neden hala duruyor. Madem istedi neden vermediniz ?
Erkek evladiniz olduğunda bunlar bir bir karşınıza çıkacak.
Ben sizin konularınizda bir tane iyi niyet göremiyorum. Inanilmaz bir insansınız.
Yastık kılıfı dediğim ilk konulan şey yünü içine konulan beyaz bez ne kaneviçedi:) ortası kirli bildiğin kafa izi sapsarı onca sene annem yastık yıkadı böyle pislik görmedim yani sandıkla falan ilgisi yok.Konuyu açan ben değildim eşim ben aylardır ailesinin mevzusunu bile yapmıyorumSizin niyetiniz eşyaların evinizde yer kaplaması değil.Aksi takdirde kimsenin ruhu duymadan yok ederdiniz.Sizin amacınız can yakmak.Kirli dediginiz yastık kılıfı belki kayinvalidenizin gençlik yıllarında göz nuru döküp işlediği bir kanaviçe,sandık lekesi olabilir bu cok doğal.Bir insanın kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmış,ellerinizle nasıl huzurumu kaçırsam arayışı içindeyseniz buyrunuz size engel olan yok.
2,5 senedir bizde aracımız yok malesef onların var babasıda bize gelmediği için götürmek erteleniyor
Evimiz yürüyerek 5 dakika sürüyor ne kargosu:)
Kimsenin kimseyle uğraştığı yok canımı yakan insanlara karşıda buyur burdanda vur diyecek kadar saf değilim artık çok taviz verdim çekleri görmezden geldim ama onlar bunu anlamadı.Eşimin annesi çok kıymetli gördüğü için bu soruyu sordum yoksa ben varlığını unutmuştum onların.Siz niye böylesiniz niye hiç bir gün öleceğiniz aklınıza gelmiyor niye bu kadar kindarsınız artık unutun bırakın geçmişi 5 dk sonrasının garantisi yok artık uğraşmayın kayınvalidenizle.
Hiç uğraşamamMerak ettim ben eskiligini, nasıl bir şey olduğunu foto paylaşsanya.
Ben duymuyordum nilsnlıyken istemişti zaten annesi düğünden sonra bayağı görşmedim şimdi üç beş ayda bir gittiğimde de mevzu olmuyor.Eşim götürmüyor diye bende sırtlanacak değilim.5 dakalik mesafeye 2 bucuk senedir arabaniz yok diye mi goturmediniz? Insan duymamak icin gider goturur be ne kalpazanlik
Senin bu coolluğun..Hiç uğraşamam
Duymak istedikleriniz nedir bunu önceden üyelere bildirin o cümleleri sarfetsinler size yeter ki çevrenize huzur verin.
Biz konularını senin bize anlattığın kadar biliyoruz buna ragmen seni haksız buluyoruz düşün artık onlar nasıl buluyorlardır ben sadece sana üzülüyorum bir insan hayatı kendine niye bu kadar zindana çevirir anlamıyorum. Hatanın kendinde olduğunu anlamayan insanlar çözümü başkalarının huzurunu kaçırmakta bulurmuş bence bir dön kendine bak.Kimsenin kimseyle uğraştığı yok canımı yakan insanlara karşıda buyur burdanda vur diyecek kadar saf değilim artık çok taviz verdim çekleri görmezden geldim ama onlar bunu anlamadı.Eşimin annesi çok kıymetli gördüğü için bu soruyu sordum yoksa ben varlığını unutmuştum onların.
Ne coolluğu ya sıcacık yataktan çıkıp resim çekmek birde onu hiç bilmediğim hızlı resime yüklemek falan bu kadarına bile değmez :))Senin bu coolluğun..
Onlar 1 ayip yaptiysa siz 10 ayip yapmisiniz.kim ne getirdiyse getirdi..ben bihcamda ne varfi kac tane lif vardi hatirlamiyorum bile inanin.esimle nisan gunumde kavusmanin evlenecek olmanin heyeacni vardi sadece.Bana verilen eşyalar işte lif patik havlu vs.
Görmek istemediği için çöpe atmak istiyor.
Anneside beğenmediğimi bildiği için 3-5 kez istedi
Benim kimsenin huzurunu kaçırdığım yok işte onlar dışında benim kimseyle problemim yok zaten onlarınsa herkesle bir problemi var gerçekten bunu açık yüreklilikle söylüyorum böyleler.Biz konularını senin bize anlattığın kadar biliyoruz buna ragmen seni haksız buluyoruz düşün artık onlar nasıl buluyorlardır ben sadece sana üzülüyorum bir insan hayatı kendine niye bu kadar zindana çevirir anlamıyorum. Hatanın kendinde olduğunu anlamayan insanlar çözümü başkalarının huzurunu kaçırmakta bulurmuş bence bir dön kendine bak.
Hoşbuldum:)Tereliye hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?