Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

Buradaki üyelerin neredeyse tamamı neyi haklı buluyor ki zaten?Gözardı ettiğim birsürü insan var ve konularda hep abuk subuk yorum yapıyorlar isterseniz nicklerini özelden atayım inceleyin görün
Duymak istedikleriniz nedir bunu önceden üyelere bildirin o cümleleri sarfetsinler size yeter ki çevrenize huzur verin.

Adam nasıl bezdiyse...
Sen onları kayınvalidene ver, herkesin gönlü olsun.
Kayınvalidenin de yaptığını geri isteyeceğini sanmam normal şartlarda, ama diyelim ki benim gelinim "beğenmedim" diye 10 kere söylese "eh geri ver madem" derim belki ben de.
Aaa ama benim bildiğim tereliye asla ve asla sırf o kadın istedi diye o bohçayı çöp yapar yine de geri vermez. Adamı ilgilendirmeyen şeyi atma durumuna getiren aynı tereliye bence.

Onlar usül ve adaptan bir haber insanlar bu gibi değerleri önemseyenlere karşı bende önemsiyorum tabi.

Aksine eşimin ailesini artık ağzıma almam o bahseder hep ben dinleyip geçerim.

Bohçayı eşim sordu ne olacak diye benden ses çıkmayınca atacağım dedi ben atms annen istedi dediğimde artık istemez dedi.Onu götürecek olanda oydu erteledi uğraşmak istemedi şimdide çöpe layık görüyor.

Allah nasip ederse evladım olursa ne yapmamamam gerektiğini eşimin ailesi net gösterdi bana gerçekten kıymet verip kıymet görmeyi düşünüyorum.

Onlara karşı iyi bir niyetim yok evet çünkü bunu haketmiyorlar.

Siz niye böylesiniz niye hiç bir gün öleceğiniz aklınıza gelmiyor niye bu kadar kindarsınız artık unutun bırakın geçmişi 5 dk sonrasının garantisi yok artık uğraşmayın kayınvalidenizle.

Yastık kılıfı dediğim ilk konulan şey yünü içine konulan beyaz bez ne kaneviçedi:) ortası kirli bildiğin kafa izi sapsarı onca sene annem yastık yıkadı böyle pislik görmedim yani sandıkla falan ilgisi yok.Konuyu açan ben değildim eşim ben aylardır ailesinin mevzusunu bile yapmıyorum

Siz niye böylesiniz niye hiç bir gün öleceğiniz aklınıza gelmiyor niye bu kadar kindarsınız artık unutun bırakın geçmişi 5 dk sonrasının garantisi yok artık uğraşmayın kayınvalidenizle.
Kimsenin kimseyle uğraştığı yok canımı yakan insanlara karşıda buyur burdanda vur diyecek kadar saf değilim artık çok taviz verdim çekleri görmezden geldim ama onlar bunu anlamadı.Eşimin annesi çok kıymetli gördüğü için bu soruyu sordum yoksa ben varlığını unutmuştum onların.

5 dakalik mesafeye 2 bucuk senedir arabaniz yok diye mi goturmediniz? Insan duymamak icin gider goturur be ne kalpazanlik
Ben duymuyordum nilsnlıyken istemişti zaten annesi düğünden sonra bayağı görşmedim şimdi üç beş ayda bir gittiğimde de mevzu olmuyor.Eşim götürmüyor diye bende sırtlanacak değilim.

Ya pardon ama kibar ağızla konuşup had bildirmeye çalışmanız çok itici buda sizi gözardı edilenlerin arasına götürüyor gerçekten uğraşamam sizinle gözardı edeyimde sizde bana huzur verin güle güle :)
Duymak istedikleriniz nedir bunu önceden üyelere bildirin o cümleleri sarfetsinler size yeter ki çevrenize huzur verin.

Biz konularını senin bize anlattığın kadar biliyoruz buna ragmen seni haksız buluyoruz düşün artık onlar nasıl buluyorlardır ben sadece sana üzülüyorum bir insan hayatı kendine niye bu kadar zindana çevirir anlamıyorum. Hatanın kendinde olduğunu anlamayan insanlar çözümü başkalarının huzurunu kaçırmakta bulurmuş bence bir dön kendine bak.

Bana verilen eşyalar işte lif patik havlu vs.
Görmek istemediği için çöpe atmak istiyor.
Anneside beğenmediğimi bildiği için 3-5 kez istedi
Onlar 1 ayip yaptiysa siz 10 ayip yapmisiniz.kim ne getirdiyse getirdi..ben bihcamda ne varfi kac tane lif vardi hatirlamiyorum bile inanin.esimle nisan gunumde kavusmanin evlenecek olmanin heyeacni vardi sadece.
Bumu yahu evlenmek.100 tane lif koysalardi mutlumu olacaktiniz..sizin muylu olmaya versiginiz pay bu kadar basitmi.
Ustleik adami cigrindan cikarmisiniz ki cope atmak istiyor

Benim kimsenin huzurunu kaçırdığım yok işte onlar dışında benim kimseyle problemim yok zaten onlarınsa herkesle bir problemi var gerçekten bunu açık yüreklilikle söylüyorum böyleler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…