Eşim bana yapılan nişan bohçasını çöpe atacak ne yapmalıyım?

Farkındaysanız eski olduklarından bahsettim hediye yeniyse verilir yada hiç verme bizim için bu gibi şeyler değerlidir ben eşimle görücü usulü evlendim bu sebepten bu gibi şeyleri görmezden gelemedim malesef bana göre gösterilen özen değerin karşılığıdır gördük değerimi

Takma kafana. Oğlu atıyorsa atıyor tutuyorsa tutuyor.
Sen hiç kv ni arayıp ortalığı bulandırma.
Kv sorarsa oğlunuz attı, ona sorun dersin.
Numarası bile yok bende:))doğru ya sesimi çıkarmayayım kurtulalım benm yapmadığımı eşim yapsın :))

Atın gitsin... Ama çöpe atmayın. Verin birine. Yada bir kermese falan bağışlayın hayrına..

Ne alakasi var ya..sizin deger olcunuz maddiyat yani?
Evlenmissin artik..esinle mutluluguna bakacagina hala nisan bohcasini dert edip esinle evliligini huzursuz ediyorsun.
Madem size deger verilmedigini dusundun neden evlendin hemde gorusucu uslu biri ile.
Evlendin madem hala neden nisan bihvasini dert ediyosun.
Ben erkek olsam boyle basit şeylerle ugrasan kafa yoran gelenekci zihniyetle asla evli kalmam zaten evlenmem.
Hayat vizyonunuz nisan bihcasina konulanlar,kimin dugunu nasil oldu evi nasil dizildi...vs? Bu gibi şeylerden ibaretmi

Benim değer ölçüm verilen kıymet bir insan birine hediye veriyorsa ta yeni alır yada hiç almaz kullanılmış eski şeyi kimse memnuniyetle karşılamaz ben onlarla değil eşimle evlendim bu sefer bohça mevzusunu açanda eşimdi düğünden itibaren tek lafını ben etmedim

Çok şükür senden çok inançlıyım senide rahatsız eden bu zaten:))Artık yorma kendini ben seni biliyorum had güle güle :)
Sen sana gönderilen hediyeyi o kadar ihtiyaçlı insan olmasına rağmen yakmayı düşünecek seviyede insansın ( yani benim inancımla yarışmayı bırak ağzına bile alacak durumda değilsin ) öyle yat-kalk namaz kılmakla olmuyor keşke biraz faydasını görseydin.
Kalbini temizleyememiş senin yaptığın ibadetler .
Allahima bin şükür beni senin gibi şükürsüz , acımasız yaratmamış.

Lif havlu mu ihtiyaç sahibine verilecek şeyler bohça denilince aklına ne geliyor acaba çok tuhaf.Sen benim inancımı ağzına alırsan bende senin inancını böyle ayak altına alırım haddini bil öyle şimdi git konumdan cevabını aldın.Ben eşimin ailesi dışında herkese karşı gayet nazik şükürlü ve yardımseverim sen rahat ol bizde hakede verilir değer.

Benim anladığım kadarıyla, kayınvalide gelin beğenmediği için tepkisini göstermek adına geri istiyor, koca da karısı beğenmediği için tepkisini göstermek adına çöpe atmak istiyor. Sizin burda yapmanız gereken ben kullancam bunları deyip geçmek değil mi? Demek ki bohça evin içinde baya bi olay oldu ki bir erkek bile bohça hakkında söz söyleme hakkına sahip oldu

Ay ay ayak altına da alırmış , ne o tereliye sinirlendin heralde
Burda bile anlaşabildiğiniz tek kişi yok ne nazikliginden bahsediyorsun
Amaan banane zaten sana mutsuz ve huzursuz hayatında kayinvalidene olan savaşında başarılar.

Ahahhaaha canım benim ya açtığın konular ortada olmasa neyse yüzüne vurmayayım şimdi ben sen olmadığım için ağlama bak şimdi.Bir videoda izlemiştim internette yapılan yorumlarla ilgili adam diyordu ki bunu ciddiye alanlar ya 14 yaş altıdır yada gerizekalıdır ne olduğunu sen seç şimdi :))

Yooo çokta bir olay olmadı aslında eşim fazlalık şeyleri sevmez çöpe atmak istiyor annesinin onlara verdiği değeri bildiğimden haber vereyim dedim ama ses çıkarmayacağım atsın zaten onun yanında hep istemişti benden oda biliyor :)

Yaşadıklarınız incir çekirdeğini doldurmuyor. Burada yazdiklarinizdan bir tanesinde bile aa haklıymış diyemedik.

Diyecek sözüm yok. Etme bulma dünyası.

Ne yaşarsanız yaşayın bir evlat annesine , ailesine karşı bu kadar doldurulmaz.

Tencere kapa misali , bunca zaman sonra bohcayi soran kocayı da ilk görüyorum..

Genetik mühendisiyim ben sende otobüse bile binmeyi günah sayan bir cahilsin :)
Konularımda gayet normal ama ben senin 2456322424542 konuna tek tek bakamadım neyse canım ya cahile laf anlatmak dünyanın en zor işi pes ediyorum ve gidiyorum

Eşimi doldurduğum falan yok konuyuda kimin açtığına Allah şahit.

Peki kaynana neden böyle bişey yapmış yani kullanılmış eşya katmış bi açıklama yapmadımı ,mesela benim kaynanamda kullanılmış minder yastık verdi sebep eşimin elinde yoktu kayınbabamda almadı kendisi amcam olur:/ kadın da ele güne karşı kendine yaprtırdığını verdi ne yapsın kadın ,sizinkinin açıklaması ne onu merak ettim

Ben ne diyorum sen ne :))okurum cahilliğim giderde sende birşey baki kalmış acaba bunun farkında mısın:))Ayrıca p biricik işine hiç güvenme güvenenleri gördük tepetaklak oldular eee dünya bu.Bencede pes et ve rica ediyorum konularıma yorum yapmak yerine eşinle olan uzaklığına çare bul:))tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…