- Konu Sahibi ayse06melekber
merhaba ben5 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var eşimle kızım doğana kadar hiç bir problemimiz yoktu... kızım doğunca bana ne zaman işe başlayacagımı sordu istemediği halde ücretsiz izin aldım ama 4 ayı burnumdan getirdi parasızlığı bahane edip durdu... işe başladım kızıma evde oldugu günlerde dahi bakıcıya verdim kendi evde keyif yaptı kızına bakmadı. şimdi başka bir ile taşındım kızım gene bakıcılarda dolaşıyor vardiyalı çalıştığı halde evde kızıma bakmıyor bakamadığından yakınıyor ama tin tin sokakta geziyor. evde ev işlerinde yardımcı degil, burada bir ev aldık kredi ödüyoruz istemedigim halde lüks bir yerde ev aldı mahalle iyi diye şimdi zorlanıyoruz ben hem işe gidiyorum hem çocuga bakıyorum 1 hafta sonum var onuda evde çocuk bakmakla ve ev işi yapmakla bitiyor hafta sonu evde olduğu zaman yardımcı bile olmuyor kadının görevi diyor. bende ben hem erkek gibi çalışıyorum hem evde çalışıyorum diyerek artık paramı vermiyecegimi söyledim bana kızdı kavga ettik küfür etti hiç haketmediğim şeyleri söyledi boşansam kızım var boşanmasam ne yapacagımı bilemedim yardım edin