• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yardımcı olmuyor

canım ya, valla herkes aynı durumdaymış dedim yalan degil :1:ama çevremde bizden çok iyiler var onlara bakınca nalet olsun diyorum...bizde evlendigimizden beri ev borcu ödüyoruz üzerinede kızın masrafı eklenince bizi bitirdi..birbirimizi yer olduk temizlige kadın kadın çağır diyor :19:nereye çağırıyım 3 kuruşa kim gelir. beraber yapalım oda bize kalsın diyorum yok valla bıktım saçlarım beyazladı ya artık:47:

sen ne diyon yaa benim eşimin arkadaşı işten gelip akşam evde oturan eşine yemek yapar haftasonları gezdirir.çocuk yok bişiy yok.kız kurslara gezmelere gider,temizliğimi haftada 1 yapıyorum diyo,misafiri gelince ikramlıkları kocası hazırlar,gideriz çayları servis eder yemeğimizi yapar falan ben onları görünce benimkini dövesim geliüüür :D

aynen ya işlerimi yetiştiremiyorum oda tv karşısında pinekliyor sonrada dırdırcı oluyorum

bazen içimdeki şeytan boşver sende hiçbirşeye elini sürme , nasıl olsa çoluk yok , çocuk yok
sende eşin gibi işten gelince al kumandayı, 2.80 uzan koltuğa, bak keyfine diyor
ama olmuyor , olmuyorrr...

Senin eşinle benim eşim kopyalanmış birer koyun gibi olabilirler mi acep? :)) ben de varya sinirlenince evi kırklasam dokunmaz bana.o hızla dünyayı siler süpürürüm romayı yakar ısınırım o kadar ki....

eğer eşinin eve geldikten sonraki tek faaliyeti, kumandanın tuşlarına basmaksa olabilirler...
:27::27::27:

Benim eşim de bana ev işlerinde yardım etmez hele ilk zamanlar işten gelip kumandayı eline alır uzanırdı.O an nefret ederdim ondan.
Ben işten gelip yemek yap temizlik yap çamaşır ütü derken cinlerim tepeme çıkıyodu.
Eve gelip toplayamadığım yerleri dağınık gördüğümde ağlamaya başlıyodum.Şimdi de söylemesem hiç yapmıyor.Bana hiç yardım etmiyosun dediğimde yerleri sildim ya diyo.
O da bikaç ay olmuş üzerinden geçeli.

Haftasonundan haftaiçi için yemek yapılacak ya,geliyo şunu yaparız bunu yaparız diyip siparişini veriyo,gidip koltuğuna oturuyo!Niye söyleyip kaçıyosun gel yardım et diyorum bikaç şey doğrayıp sigara içmeye çıkıyo.İş gene bana kalıyo.Ütüden zaten hiç anlamaz.Öyle herşeyi de yemez.2 gün üstüste aynı yemeği zar zor yediririm.

Şimdi çocuk lafı geçince istemiyorum diyo çünkü rahatının bozulacağını biliyo.Ben de geçenlerde isyan ettim.Ne benimle ilgileniyosun,ne haftasonu dışarı çıkmaya niyetlisin,hep maç izliyosun,işlere yardım etmiyosun,iyi maaşlı başka iş bulayım diyorum istemiyosun,ayda 250 tl sigaraya veriyosun kıta kıt yetiriyoruz dedim.
susuyo yada haklısın diyip yine bişey yapmıyo ya o zaman deli ediyo beni!!!tehdit edicem yakında,ya bana yardım edersin yada işten çıkarım dicem.baksın başının çaresine.
bikaç kere söyledim ciddiye almadı.
Kayınvalidem eşime kızıyo kıza yardım et o çalışıyo canı çıkıyo yardım edeceksin diye.ama yok yok yok!!!!

Bence her aksam disarida yiyin,ya da eve pizza alin plastik tabaklarda yiyin,tam ogrenci evi gibi:) eve kadin cagirin haftada bir iki kez..ve kendi kiyafetlerinizi yikayip,utuleyin..belki bir degisiklik olur :))
ya da gururunu oksayacaksiniz adamlarin,marifetli bir kocasinin oldugu arkadaslarinizdan birisini kari-koca aksam cay icmeye cagiracaksiniz..sonra konuyu acip,onlarin yaninda kendi kocanizin biraz gururunu oksasaniz nasil olur bilmiyorum

Son düzenleme:
eşlerinizle sakince konuşsanız. neden sonuç ilişkisini gösterseniz? mesela yıpranıyorum, yoruluyorum, ilişkimiz bozulur vs. tabii evliliği bilmiyorum. bu sadece benim fikrim

merhaba ben5 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var eşimle kızım doğana kadar hiç bir problemimiz yoktu... kızım doğunca bana ne zaman işe başlayacagımı sordu istemediği halde ücretsiz izin aldım ama 4 ayı burnumdan getirdi parasızlığı bahane edip durdu... işe başladım kızıma evde oldugu günlerde dahi bakıcıya verdim kendi evde keyif yaptı kızına bakmadı. şimdi başka bir ile taşındım kızım gene bakıcılarda dolaşıyor vardiyalı çalıştığı halde evde kızıma bakmıyor bakamadığından yakınıyor ama tin tin sokakta geziyor. evde ev işlerinde yardımcı degil, burada bir ev aldık kredi ödüyoruz istemedigim halde lüks bir yerde ev aldı mahalle iyi diye şimdi zorlanıyoruz ben hem işe gidiyorum hem çocuga bakıyorum 1 hafta sonum var onuda evde çocuk bakmakla ve ev işi yapmakla bitiyor hafta sonu evde olduğu zaman yardımcı bile olmuyor kadının görevi diyor. bende ben hem erkek gibi çalışıyorum hem evde çalışıyorum diyerek artık paramı vermiyecegimi söyledim bana kızdı kavga ettik küfür etti hiç haketmediğim şeyleri söyledi boşansam kızım var boşanmasam ne yapacagımı bilemedim yardım edin
aynı ben:)))))) sinirlerim bozuldu okuyunca.aynı kaderi yaşıyoruz seninle hemen hemen..demekki bu erkek denen yaratıkların cinsleri bozuk hepsi aynı..kadın eve para getirecek,çocuk bakacak,ev işlerini yapacak,kredi ödeyecek erkek kafasına göre takılacak kesin karar verdim bunların doğası böyle..aslında bırakacağız çalısmayı filan çalışanda geçiniyor çalışmayanda evde cocuk büyütecegiz gezip tozacağız onlar calısıp ev geçindirecekler asıl ozaman anlayacaklar dünyanın kaçbucak oldugunu..

ohhh ya bu erkekler ne rahat. çocuğa bakmak senin görevin madem...yüksek miktarda sana güvenip kredi çekmesin o zaman...sen hem çalış hem çocuğa bak..o sadece çalışsın...
neden ona hatırlatmıyorsun. hayat müşterek ben maddi konularda eve yardım ediyorum. ücretsiz izne çıkınca laf yapıyorsun. çocuğu bakmak neden sadece benim görevim oluyor. madem böyle bir görev paylaşımı var sen sadece ev hanımlığını yap ki zaten böyle yapınca ona bana yardım et de demezsin.
valla eşin çok genişmiş kusura bakma...insan çocuğuyla ilgilenmekten zevk almalı bir kere bunu külfet oalrk mı görüyor...
ne olur yani alsa bir dışarı çıksa sen de bir oh desen...
valla aslında en iyisi eskidenmiş diyorum bazen...ne güzel annelerimiz ev hanımı sadece evle ilgileniyorlar. adamdan para isityorlar adam her hafta pazar parası v.s veriyor...kendilerini eve adıyorlar..
bazen ev hanımlarına özeniyorum...ama zaman işte öyle bir zaman ki yetmiyor yetmiyor........

Bence her aksam disarida yiyin,ya da eve pizza alin plastik tabaklarda yiyin,tam ogrenci evi gibi:) eve kadin cagirin haftada bir iki kez..ve kendi kiyafetlerinizi yikayip,utuleyin..belki bir degisiklik olur :))
ya da gururunu oksayacaksiniz adamlarin,marifetli bir kocasinin oldugu arkadaslarinizdan birisini kari-koca aksam cay icmeye cagiracaksiniz..sonra konuyu acip,onlarin yaninda kendi kocanizin biraz gururunu oksasaniz nasil olur bilmiyorum

yok canım yaa diyorum ya en yakın arkadaşı çalışmayan karısının misafir ikramlıklarını bile hazırlıyo işten gelip yemeğini yapıyo onu biliyo ben öküzüm diyo kenara çekiliyo :))) içinden gelip yapmasını sağlayamıyorum bazen zorla yaptırıyorum bazen rica etsem de yapmıyo bile onun işi belli olmuyo

O günler tarih oldu. Artık erkekler evde kalıyorsan kira diyecekler. Bunun yanında tek evlenme nedenimiz sevgiyi rica minnet vericekler. Biz çocuğumuzdan ayrı acı çekerken depresyona girince deli dicek ler. Artık yaşamak istemiyorum nedir bu

Temizlik kadinin goreviyse erkegin gorevi neymis? Para kazanmak da erkegin gorevi o zaman. Adami hem besle, hem hizmetciligi yap.. oh ne ala.... tek basima kizimi da alir yasarim dahs iyi. Hic degilse onun bogazindan, donunu yikamaktan, arkasini toplamaktan kurtulurum. Sizinki evlilik degil kusura bakmayin gonullu kolelik.

O günler tarih oldu. Artık erkekler evde kalıyorsan kira diyecekler. Bunun yanında tek evlenme nedenimiz sevgiyi rica minnet vericekler. Biz çocuğumuzdan ayrı acı çekerken depresyona girince deli dicek ler. Artık yaşamak istemiyorum nedir bu
Temizlik kadinin goreviyse erkegin gorevi neymis? Para kazanmak da erkegin gorevi o zaman. Adami hem besle, hem hizmetciligi yap.. oh ne ala.... tek basima kizimi da alir yasarim dahs iyi. Hic degilse onun bogazindan, donunu yikamaktan, arkasini toplamaktan kurtulurum. Sizinki evlilik degil kusura bakmayin gonullu kolelik.
Sene 2012 hanımlar. 😊

Back
X