- 25 Nisan 2013
- 11.297
- 9.176
- 448
Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.
Yazınızın kırmızıyla çizdiğim bölümü çok manidar bence. Gene bir aldatma hikayesi ve gene arsız bir erkek ve gene boşanmak istemeyen kadın profili.
Ne diyebilirim ki elbette aldatılmak çok acıdır ama ona defalarca şans vererek tekrar tekrar aldatılmayı kendiniz istemişsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Son düzenleme: