Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.

Yazınızın kırmızıyla çizdiğim bölümü çok manidar bence. Gene bir aldatma hikayesi ve gene arsız bir erkek ve gene boşanmak istemeyen kadın profili.

Ne diyebilirim ki elbette aldatılmak çok acıdır ama ona defalarca şans vererek tekrar tekrar aldatılmayı kendiniz istemişsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
haftaya taşınıyorum şimdiden içime ayrılık acısı çöktü yuva yıkılması çok zor allah kmseye yaşatmasın ben abundan sonra nasıl güvenip seveceğim sanki hayatım çok kötü olacakmış gibi hissediyorum. onu özlemekten korkuyorum. sanırım ben hastayım neden böyle düşünüyorum anlamıyorum. onca şey yaptı bana psikolojik kbaskı uyguladı değersiz hissettidi.sevmedi korumadı yalnız bıraktı başkalarını bana tercih etti. Bunca sevigisizliğine bile katlandım yanımda olsun dedim. sanki onu şiömdiden özledim. Gelmedi hala dışarda. şurda yanımda yatması bile yetiyordu. ben onu nasıl unutacağım ban aakıl verin. onu sevmekten nasıl vazgeçeğim. kalırsam kendimi çok üzeceğim haytım mahvolacak biliyorum her şeyin farkındayım ama gidersemde aynısı olacak gibi geliyor dayanamayacakmışım gibi geliyor..içim acıyor dostlar napıyım ben bana bir akıl verin

uykuda bile zihnim uyanık hep dişünüyorum ağlıyorum harap oldum.. hap bile fayda etmiyor bu acıyı dindirmeye çok kötüyüm

elbetde aci cekeseksiniz, agliyacaksiniz, ama günden güne dahada azalcak, onunla gecirdiginiz iyi seyleri düsünmegin....size yaptigi tüm kötülükleri akliniza getirin. Siz onu seviyorsunuzda, sizi seven biri size bunlari yasatmazdi.

Yanima yatsin yeter diyorsunuz, bir insanin bedeni sizinle ama gönlü sizinle olmayinca yine aci cekmiyecekmisiniz? Ve bir hayat boyu bunu his edecekisiniz. Onun yerine simdi acinizi cekin, ilerde gercekten dogru insanla mutlu firsatini verin kendinize.

uykuda bile zihnim uyanık hep dişünüyorum ağlıyorum harap oldum.. hap bile fayda etmiyor bu acıyı dindirmeye çok kötüyüm

çok zor biliorum yuvanın yıkılması allahım sabır versin güç versin kendini kapatma çık gez dolas kendini düşün dünyanın sonu deil ki sana deger vermeyapaacık seni kullanan pislik heriften kurtuldun için şükret hep yaptı kötülükkleri düşün içini buz gibi et zaman herseyin ilacumarım ilerde sana deger veren kıymetini bilen biriyle tanışıp unutursn bu günleri

Bundan yıllar yıllar önce ablamın bir komşusu aynı şeyi bana yaptırmıştı..Kocasının sadakat sahibi olup olmadığını merak etmiş akıllı.Zorla yalvar yakar kocasını arattırdı.Ben de 17 yaşımdaydım o sıra.O abla ve kocası da 25 falandı.
Adamı aradım konuştuk falan filan,ondan hoşlandığımı söyledim.Bu hemen inandı.İkinci gün buluşmak istediğini söyledi.Biz hepimiz ablamın evindeydik.Kadın da ablamın evinde bekliyordu kocasını.
Adam geldi yıkandı,on kilo parfüm sıktı.Eşine toplantıya gidiyorum dedi.
Buluşma yerine gidip kimseyi bulamayınca aradı beni,telefona karısı baktı.Beklediği yer de oteldi bu arada.
"Büleeeeennnttt ç.kün kopsun ben karın karın,boşuna bekleme kimse gelmeyecek."
Adam eve jet hızıyla geldi ve kadını tekme tokat dövdü.İşi kime yaptırdığını söyletmeye çalıştı.
Ama sağolsun kadın söylemedi.
1 ay boyunca beni arayıp küfretti,bulunca öldüreceğini söyledi :51:

Ayyy kulakları çınlasın Neşe ablacım ya çok da güzel bir kadındı.
Gerçekten ç.kün kopsun Büleeeeeennnnnttt !!! :52:

:60::60::60::60::60::60::60: ay nasıl seslı guluyorum anlatamam allah uzun omur versın sze yasanılan durum elbettekı komık deıl ama anlatıs tarzınız ve son kelıme kopardı benı :60::60::60::60::60::60::60:

kendine acı, sen hamileyken onun aklıda gözüde başkalarındaymış o sana hiç acımamış sen acı kendine. Herkes ikinci bi şansı haketmez, hele evliyken asla haketmez. Bekar olsa hadi şeytana uydu yaptı bi cahillik dersin ama evliyken bunun hiç bi açıklaması olamaz ve olmamalı. kocaman adam ne yapıp yapmaması gerktiğini bilmiyor mu?

bir kaç gün önce boşanma davasını açtım haftaya salı 18 mart boşanma olacak... ev bakıyorum döküntüde olsa bütçeme uygun bir ev buldum ve bugün tutmaya gitmem lazım ama kolum kanadım kalkmıyor.. eşimin haberi yok davadan hafta sonu söylemeyi düşünüyorum sonrada taşınacağım şimdi tek sorun davaya gelmesi olacak yani daha önce konuşmaların birinde ben seni bırakmam davaya gelmem demişti. İçim kan ağlıyor ona bakıyorum şimdiden onu ve evimi özlüyorum sürekli kafamda nasıl gideceğim sorusu var.. gizli gizli eşime bakıyorum. Acaba yaşlanınca nasıl biri olacak çocuğumuz olsaydı nasıl bir baba olurdu. Bütün bunlar olmasaydı nasıl bir evliliğimiz olurdu.Neden bir birimizi bu kadar yıprattık. Düşünsenize birlikte yaşlanmayı plaladığınız bir insandan ayrılmak zorundasınız. İçim acıyor. Neden bunları bana yaptın diyorum. Sürekli bu soru kafamda neden neden ben ne yaptım ki o bana bunları yaptı benimde hatalarım vardı kabul ediyorum. Keşke bende oda farklı birileri olsaydık ve mutlu olabilseydik. Yuvamız yıkılmasaydı.Nerdeyse bir ay oldu aynı evdeyiz ama iki yabancı o bir dönem barışmak ve onu affetmem için uğraştı ayaklarımı falan öptü tabi baya alkollüydü alköllüyken bana aşık olduğunu söylüyor bensiz yapamayacağını ama ayıkken yine yabancı sanki bazı şeyleri zorla yapıyor formalite yani bu durumu açıklamak zor. Neyse durumlar böyle işte yine bana yalnızlık kalıyor.

bir kaç gün önce boşanma davasını açtım haftaya salı 18 mart boşanma olacak... ev bakıyorum döküntüde olsa bütçeme uygun bir ev buldum ve bugün tutmaya gitmem lazım ama kolum kanadım kalkmıyor.. eşimin haberi yok davadan hafta sonu söylemeyi düşünüyorum sonrada taşınacağım şimdi tek sorun davaya gelmesi olacak yani daha önce konuşmaların birinde ben seni bırakmam davaya gelmem demişti. İçim kan ağlıyor ona bakıyorum şimdiden onu ve evimi özlüyorum sürekli kafamda nasıl gideceğim sorusu var.. gizli gizli eşime bakıyorum. Acaba yaşlanınca nasıl biri olacak çocuğumuz olsaydı nasıl bir baba olurdu. Bütün bunlar olmasaydı nasıl bir evliliğimiz olurdu.Neden bir birimizi bu kadar yıprattık. Düşünsenize birlikte yaşlanmayı plaladığınız bir insandan ayrılmak zorundasınız. İçim acıyor. Neden bunları bana yaptın diyorum. Sürekli bu soru kafamda neden neden ben ne yaptım ki o bana bunları yaptı benimde hatalarım vardı kabul ediyorum. Keşke bende oda farklı birileri olsaydık ve mutlu olabilseydik. Yuvamız yıkılmasaydı.Nerdeyse bir ay oldu aynı evdeyiz ama iki yabancı o bir dönem barışmak ve onu affetmem için uğraştı ayaklarımı falan öptü tabi baya alkollüydü alköllüyken bana aşık olduğunu söylüyor bensiz yapamayacağını ama ayıkken yine yabancı sanki bazı şeyleri zorla yapıyor formalite yani bu durumu açıklamak zor. Neyse durumlar böyle işte yine bana yalnızlık kalıyor.

yada şöylede denilebilir. alkollüyken kendini tutmuyor. davranışlarını kontrol altına almıyor. canı nasıl isterse sana öyle davranıyor. yüreğinden gecenleri yapıyor belki de ne bileyim. bu kadar severkende çok zor... Allah yar ve yardımcın olsun.

son bir kere daha konuşssan. hiç birşey kaybetmessin. keşkelerin gider aklından. acabaların kalmaz. kendin için onun için. son bir kere daha dinleseniz birbirinizi. her insan şaşar beşer. evet doğru değil yaptığı. sakın onu savunduğumu düşünme. sen sonuna kadar haklısın ama.

son bir defa keşke dememek içtin konuşun. samiyetinle yüreğinden geçenleri anlat. gurur çok önemli ama. bir kere sende koy kenera gururu. ne dersin?/

Zor ama doğru olanı yapmışsınız, kabullenip sindirmesi düşüncesine bile ben kendi açımdan tahammül edemiyorum şuan, kaldı ki gözünüzle gördüğünüz halde sindirmeye çalışsanız eşiniz bunu nasılsa gidemez, olayın üzerini örttü deyip daha da ayyuka çıkarabilir bu durumu, dediğim gibi kolay bişey değil ama mantıken yapılması gereken bu, Allah hakkınızda hayırlısını eylesin.

Son düzenleme:
Daha önce o aşamaları çok yaptım bu ilk değil o nedenle affetme limitimi doldurdu keşke bu son noktaya gelmeseydi keşke buluşmaya gitmeseydim haberim yokmuş gibi davransaydım diyorum. Bazen bilmemek görmemek duymamak en iyisiymiş. Ben yapamadım bu noktaya geldi daha önce defalarca affetmemiş olsaydım bu kezde affederdim ama öyle bir şansım yok. Tüm hepsini aldı elimden. Ondan nefret edemiyorum sevip sevmediğimden de emin değilim ama onu sevmemem gerektiğini biliyorum ama bu onu sevmemi engellemiyor. böyle birini neden seviyorum diye düşünüyorum. Beni soktuğu bu son durumda ne gitmek istiyorum nede kalabilirim. Kalırsam artık herşeyi yapabilirsin diye izin vermiş olurum. Ve ona güvenmiyorum hemde hiç.. söylediği hiç bir şeyi yapmayan birisi.. yarın birgün birine aşık olup ve bende iyice yaşlandığımda belkide o beni istemeyecek gerçi bunca şeyden sonra beni istediğinden de şüpheliyim sadece sözel olarak istediğini belirtiyor hareketlerinde hiç bir şekilde isteme belirtisi yok..Depresyonda olduğunu biliyorum. Boşanacağımızdan haberi yok hatta ben biraz konuşmaya başladım haftasonu yemek yaptım birlikte yedik o benim yumşadığımı sanıyor. Onu bir kez daha affedeceğimi sanıyor. Ben davayı açtım günüde öne çektim. Daha önce anlaşmalı boşanma protokolünü imzalamıştı o nedenle hızlı oldu. Hatta kabuletsem yarına gün veriyorlardı. Başka bir hayata da hiç hazır değilim. Daha aileme bile söylemedim. Boşandıktan sonra söylemeyi düşünüyorum anlarına gidip yüz yüze söyleyeceğim belki..

Daha önce o aşamaları çok yaptım bu ilk değil o nedenle affetme limitimi doldurdu keşke bu son noktaya gelmeseydi keşke buluşmaya gitmeseydim haberim yokmuş gibi davransaydım diyorum. Bazen bilmemek görmemek duymamak en iyisiymiş. Ben yapamadım bu noktaya geldi daha önce defalarca affetmemiş olsaydım bu kezde affederdim ama öyle bir şansım yok. Tüm hepsini aldı elimden. Ondan nefret edemiyorum sevip sevmediğimden de emin değilim ama onu sevmemem gerektiğini biliyorum ama bu onu sevmemi engellemiyor. böyle birini neden seviyorum diye düşünüyorum. Beni soktuğu bu son durumda ne gitmek istiyorum nede kalabilirim. Kalırsam artık herşeyi yapabilirsin diye izin vermiş olurum. Ve ona güvenmiyorum hemde hiç.. söylediği hiç bir şeyi yapmayan birisi.. yarın birgün birine aşık olup ve bende iyice yaşlandığımda belkide o beni istemeyecek gerçi bunca şeyden sonra beni istediğinden de şüpheliyim sadece sözel olarak istediğini belirtiyor hareketlerinde hiç bir şekilde isteme belirtisi yok..Depresyonda olduğunu biliyorum. Boşanacağımızdan haberi yok hatta ben biraz konuşmaya başladım haftasonu yemek yaptım birlikte yedik o benim yumşadığımı sanıyor. Onu bir kez daha affedeceğimi sanıyor. Ben davayı açtım günüde öne çektim. Daha önce anlaşmalı boşanma protokolünü imzalamıştı o nedenle hızlı oldu. Hatta kabuletsem yarına gün veriyorlardı. Başka bir hayata da hiç hazır değilim. Daha aileme bile söylemedim. Boşandıktan sonra söylemeyi düşünüyorum anlarına gidip yüz yüze söyleyeceğim belki..

sen herşeyin daha iyisini bilirsin canım:( hakkında hayırlısı sen limitleri zorladıysan onun adına, biraz dişini sıkacaksın bu süreçte seni...Hakkında hayırlısı inşallah Allah yar ve yardımcın olsun...

Allah yardımcın olsun, kararlığın takdir edilecek cinsten, güçlü birine benziyorsun. Gücünü kaybetme bugün yapmasan dediğin gibi onun yarın sana ne yapacağı meçhul. Rabbim pişman ettirmesin.

Çok üzüldüm ya aldatcaksın niye evlenıyosun maden mutlu deılsın ayrıl ne halt yiceksen ye niye gururuyla oynuyosun insanın böyle ınsanlar mutlu olmak yerine macera ararlar ama hayat böyle deil iste çok pişman olcak çokkkkk...

Bu tür adamlar neden evlenir hiç anlamam...

Sayfalar artmış hepsini okuyamadım ama boşanmayı aklınıza koymuşsunuzdur herhalde...

Biz bekarlar için boşanın demek çok basit .. Ama içinde buluduğunuz ruh halinizi, kafanızda dönüp duran düşünceleri, ekonomik durumunuzu, çocuğunuzu, toplum baskısını, ailenizin sizi kabul edip etmeyeceğini vs vs bilmiyorum ..
Türkiye de bayan olmak çok ama çok zor ..
Ama ne olursa olsun kusura bakmayın ama böyle iğrenç bi yaratıkla birak aynı evi aynı yatağı paylaşmayı aynı mahallede olmak bile istemezdim. Umarım en kısa zamanda bitirirsiniz de daha fazla gururunuzun incinmesinden kurtarırsınız kendinizi. Adamda ki rahatlığa bak ya .. bide ona yemek mi yapıyorsun zıkkım yesin.. Ben olsam bi elimde çocuğum bi elimde valizim bi bakış atardım ve çeker giderdim. Sanırım hiç birşey dememek en büyük ceza olurdu..
Yinede diyorum ya bizlere söylemek çok kolay allah yardımcınız olsun :(

Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.

haftaya taşınıyorum şimdiden içime ayrılık acısı çöktü yuva yıkılması çok zor allah kmseye yaşatmasın ben abundan sonra nasıl güvenip seveceğim sanki hayatım çok kötü olacakmış gibi hissediyorum. onu özlemekten korkuyorum. sanırım ben hastayım neden böyle düşünüyorum anlamıyorum. onca şey yaptı bana psikolojik kbaskı uyguladı değersiz hissettidi.sevmedi korumadı yalnız bıraktı başkalarını bana tercih etti. Bunca sevigisizliğine bile katlandım yanımda olsun dedim. sanki onu şiömdiden özledim. Gelmedi hala dışarda. şurda yanımda yatması bile yetiyordu. ben onu nasıl unutacağım ban aakıl verin. onu sevmekten nasıl vazgeçeğim. kalırsam kendimi çok üzeceğim haytım mahvolacak biliyorum her şeyin farkındayım ama gidersemde aynısı olacak gibi geliyor dayanamayacakmışım gibi geliyor..içim acıyor dostlar napıyım ben bana bir akıl verin

bir kaç gün önce boşanma davasını açtım haftaya salı 18 mart boşanma olacak... ev bakıyorum döküntüde olsa bütçeme uygun bir ev buldum ve bugün tutmaya gitmem lazım ama kolum kanadım kalkmıyor.. eşimin haberi yok davadan hafta sonu söylemeyi düşünüyorum sonrada taşınacağım şimdi tek sorun davaya gelmesi olacak yani daha önce konuşmaların birinde ben seni bırakmam davaya gelmem demişti. İçim kan ağlıyor ona bakıyorum şimdiden onu ve evimi özlüyorum sürekli kafamda nasıl gideceğim sorusu var.. gizli gizli eşime bakıyorum. Acaba yaşlanınca nasıl biri olacak çocuğumuz olsaydı nasıl bir baba olurdu. Bütün bunlar olmasaydı nasıl bir evliliğimiz olurdu.Neden bir birimizi bu kadar yıprattık. Düşünsenize birlikte yaşlanmayı plaladığınız bir insandan ayrılmak zorundasınız. İçim acıyor. Neden bunları bana yaptın diyorum. Sürekli bu soru kafamda neden neden ben ne yaptım ki o bana bunları yaptı benimde hatalarım vardı kabul ediyorum. Keşke bende oda farklı birileri olsaydık ve mutlu olabilseydik. Yuvamız yıkılmasaydı.Nerdeyse bir ay oldu aynı evdeyiz ama iki yabancı o bir dönem barışmak ve onu affetmem için uğraştı ayaklarımı falan öptü tabi baya alkollüydü alköllüyken bana aşık olduğunu söylüyor bensiz yapamayacağını ama ayıkken yine yabancı sanki bazı şeyleri zorla yapıyor formalite yani bu durumu açıklamak zor. Neyse durumlar böyle işte yine bana yalnızlık kalıyor.[/QUOTE]

çok doğru karar vermişsiniz. huylu huyundan vazgeçmez. yalnızlık bu acıları yaşamaktan iyidir.

Son düzenleme:
Back
X