Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

1.5 senelik konuyu bayram günü hortlattınız, diyecektim ki konu sahibi hortlatmış..
Evet genelde bize bayramlarda olan oluyor zaten evlendim evlenli doğru düzgün bir bayram yaşamadık. Zaten o ilk bayramımızda olan olmuştu. evliğimize o zaman dinamitleri koydular sanırım.

boşanmadım tekrar döndüm her dönüşümde duvara çarpıyorum..Bende kendimi anlamıyorum bir yıl ayrı yaşadım hatta farklı şehirlerde sonra geri döndüm işte ve şimdi tekrar ve umarım sonkez ayrılmayı düşünüyorum..İnan bana aldatılmak umurumda değil emin ol değil..sadece kendime çok kızgınım her şey ortada biliyorum ama neden beş buçuk yılımı verdim yaş gitti çocuğum yok falan işte dejavu gibi aynı şeyleri tekrar yaşıyorum ve kendim için bir şey yapmıyorum.
Şu aşamada suçluda aramıyorum ve onada kızamıyorum o hep aynıydı ve hep oradaydı.. yalan söylediğini bile bile aslında birazda kendi çıkarlarım için ve küçük bir umutla belki değişir diye döndüm.. Bu bir yılda neler yaladım bilemezsiniz.. belki sonra anlatırım farklı bir şehre tayin istedim doğu görevim bitmediği için kötü bir yere köy gibi bir yerde çalıştım 7 ay, sonra yapamadım.. dava açmıştım maddi manevi tazminat istedim o arada barıştık zaten.. acı gerçekleri söyleyim size o o parayı ödememek için bende bulunduğum yerden kurtulmak ve tekrar denemek için geri döndüm..Belki değişmiştir dedim sunuçta bir yıla yakın ayrı yaşadık.. Şuan mı??Başladığım nottadayım.

Seninki bile bile lades.
Gerçi bir çıkar birlikteliği var gibi görünüyor anlattığınızdan.

Aids kapasica adam yaa. Adam seni somuruyo sen nasil bosanmazsin bu kadar mi degersizsin. Tabi sen kendine deger vermiyosun ki adam da versin, sen de haklisin. Bosan arkadasim artik. İnan ayri kalinca bu kadar cok uzulmiyceksin. Bir yilda yaslandin bosansan dert yok tasa yok genclesicektin anam. Bosanip da daha mutlu olan coook

sevmişsin ki değişmesini umut ediyorsun ama değişmez biliyorsun.
elinde mesleğin var, babadan ayırmak istemediğin çocuğun, yok her zaman sıfırdan başlayabilirsin.
güzel olan ikinizinde hatalarını görüyorsun, sadece biraz cesaretle yeni bir hayata başlayabilirsin.
5,5 yılım bitmiş gitmiş diye bakma denedim olmadı adam tanıdım de, önüne bak. yaşayacak başka hayatın yok.

Seninki bile bile lades.
Gerçi bir çıkar birlikteliği var gibi görünüyor anlattığınızdan.
Evet çıkarlarda sözkonusu aslında maddi olmasada alıştığım şehirden gitmek istememin de etkisi var ama daha çok düzgün bir evliliğim olsun ve ilerde şansıma pek güvenmediğim için daha kötü birine denk gelirsem ben çok denedim olmadı diyebilmek için yani pişman olmamak ve keşke dememek için.. gerçi evliliğim boyunca hayatımda hiç olmadığı kadar keşkelerim var ama

Back
X