Eşim başka kızı aramış

.
Kızın telefon numarası ekliyse facebookta ekli olmasa bile messengerda çıkıyor, ama ekli değilse adını aratmış olmasi lazım sanırım
konuyla ilgili değil belki ama
Bu dediğiniz şeyin şunla bir ilgisi var mı ben bir türlü anlamamıştım

Atıyorum ahmet sizi kişilerine ekledi diye Messengerdan bir şey geldi
Ve bu kişiyi sadece tanıyoruz ama Facebook sayfamda ekli değil

:) dediğiniz gibiyse bile zorla aklına sokup gerçeğe çevirecek

bu ahmet'in sizi telefon rehberine ekledigi anlamına geliyor ya da mailine. messengerda facebook listenizin dışında, mail ve rehberinizde ekli olup messenger kullanan kisiler görünüyor.uzun zamandır messenger kullanmıyorum yani yeni özellikler gelmediyse en son kullandıgımda böyleydi :)

Koptum

bak sana suan itibariyle olan olayı yazıyım dün annem yakın bi arkamın söz resimlerini ac bakıyım dedi verdim baktı tabi dokunmatık ekran suraya buraya dokunma dedim ama yakın arkadasımın esine istek yollamıs simdi gördüm cocukta kabul etmis yani yanlıslıkla gercketn olabilr ben tabi hemen arkadasıma yazdım böyle böyle diye ama mesela esim suan baksa der kim bu cocuk neden ekledin bunu anlat anlatabilirsin yok annem resim baktıda ekmemiste ugras durrr

Konuşmuyorum eşimle biraz ikna etmeye çalısıp yeminler etti sonra eski haline döndü. Suçlu ben oldum ona güvenmediğim için. Neler neler dedi sanki hatalı olan benim. Diyeceğim tek şey yazıklar olsun. Keske aileö

Eşinizle telefon değişikliği ya da sim değişikliği yaptıysanız veya gmail hesaplarını ortak sekronlaştırdıysanız ki bu geçmişte bir zamanda bir kerelik bile olabilir, sizde ekli olan kişi eşinizde de görünebilir.

Muhtemelen eşinizde bu kim diye şaşırmış ve anlam vermeye çalışmıştır olaya, o esnada yanlışlıkla aramış olabilir kapatmaya çalışınca da kolaylıkla kapanmıyor program ve mecburen mesaj bırakmak zorunda kalınıyor.

üzüleceğiniz bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü çok saçma, ayrıca kızda da vizyon çok darmış, yanlışlıkla aranabileceğini düşünmeden ego yapıp hemen size koşmuş sanki bir şey olmuş gibi. sanki adam sürekli rahatsız ediyor.

Eşinizin tek yanlışı ki belkide vakit bulamadı söylemeye durumu size izah etmekte geç kalmış olması.kızdan önce söyleseydi keşke durum bu noktaya varmazdı.ama kız abartmış söyleyeyim.

eşim yeni tel aldığında eski telini ben kullanmak için aldım. kendi telini sıfırlamıştı ve hiçbir numara kalmamıştı ona ait.ama mesencerda onun tüm gmail ve telefona kayıtlı numaraları görünüyordu yani benim mesencırımda görünüyordu. sonra gmaille olan bir şeyleri kaldırdık sanırım yok oldular muhtemelen böyle bir durum oluşmuş olabilir.üzülmeyin kızada ego kastırmayın fazla.

Şimdi baktık kız çıkıyor evet benimkine baktık bendede bir sürü şey çıkıyor tanımadığım.. Arama tuşuna basmış ama sesli msj ı nasıl yollamış onu anlam veremiyorum kendide bilmiyorum diye yeminler ediyor. Hamile halimle cok agladım bana güvenmiyorsn diye ortalığı yıkıyor. Bnde sinirlendim. Mesajı silmiş ama yemin ederim sana uyanınca dicek tim diyor sildiğim için pişmanım kıza söle yollasın diyo. Saatlerdir aglıyorm

lütfen ağlamayın, hamile hamile boşuna kendinizi üzüyorsunuz size garanti veriyorum.Sesli mesaj kapatma tuşuna bastığımda otomatik olarak oluşuyor bende.yani sesli mesaj bırakmadan kapatamıyorum bir türlü. yanlışlıkla aramıştır kapat tuşuna basınca da otomatik olarak sesli mesaja düşmüştür. o telaşla silmiştir eşinizde.üzülmeyin artık.

Teşekkür ederim Allah razı olsun ama o kızın üzerini tıklamş olması canımı yaktı. Yemin ediyor yanlışlık oldu vs diye ama inanmak gelmiyor içimden. Ondan ve hayatımdan soğudum keske ama keske ailem arkamda olsa keske.....

üzülmeyin, tamam gitti bitti. Yanlışlıkla aradığı da ortaya çıktı. Şimdi ne kendinizi, ne eşinizi en önemlisi de bebeğinizi üzmeyin.
Önceki mevzunuzdan dolayı eşinize kininiz var belli ki. O yüzden bu durumlarda geri dönecekse gerçekten affetmeli insan. Yoksa her olayda kendini daha çok hırpalıyor.

Bu telefonda kayıtlı olmayan kişi de kim diye tıklamıştır mutlaka ki bende şaşırdığımda arkasını önünü düşünmeden yapabiliyorum.boşluğuna gelmiş şaşkınlıkla yapmıştır mutlaka.bebeğinizi düşünün, üzülmeyin artık, kıza da fazla yüz vermeyin kendini bir şey sanmasın.sakinleşin artık.bence eşiniz masum, dışardan bir gözle söylüyorum bunu.böyle bir yanlışlık yüzünden ailenizi yıkmayı düşünmeyin.

abartmayın yahu. sanki yatakta bastınız. baska kızı aramıs eyvah beni aldatıyor. aldatıyor olsa kız gelip size haber verir mi, esin beni aramıs ne oldu diye. belli ki yanlıslıkla aramıs adam.

Tamam canım abartmayın
adam merak etmiş de olabilir büyütmeye gerek yok

Şimdi benim eşim baksa sorarım
oda derse merak ettim
neyini neden diye sorarım

Acıklama mantıklıysa şunuda sorarım
Peki ben onu bunu merak edip baksam ne hissederdin

Ona göre yapılmasını istemediğini sende yapma

Bitti gitti

Sorun çıkması için biraz çabalamışsınız sanki, yanlışlık olma ihtimali çok yüksek Facebook saçma sapan uygulamalar, güncellemeler yaptığından olabiliyor. Ancak anlamadığım bu ve diğer başlıklarda da eşleriniz için pislik vb.. hakaret içeren sözleri ne kadar kolay ve sık söylüyorsunuz. Burada içinizi dökeyim derken kendinizi adamlara karşı doldurup çıkıyorsunuz farkında değilsiniz.

abartmayın yahu. sanki yatakta bastınız. baska kızı aramıs eyvah beni aldatıyor. aldatıyor olsa kız gelip size haber verir mi, esin beni aramıs ne oldu diye. belli ki yanlıslıkla aramıs adam.

olm

Bilmiyorum kızlar kafam karıştı hamileliğin verdiği iç güdü belki. Sonucta birbirmize yaklaşmıyıruz uzun zamandır kocaman karnım ve hormonların yüzünden. Saçma sapan aldatılma rüyaları alınan kilolar çirkinleşen bi yüz olunca insan havadan nem kapıyor. Yinede cok kızgınım ağlamaktan gözlerim şişti işe bile gitmedim. Onu affedemiyorum. O kızın üzerini tıklaması bile ona kızmaya sebep üstelik tıklayınca arama yapıyor seslinyollanmıyo.. Bebegimizn üzerine yemin etti çok kızdım cocugu karıştırma diye inanman için başka bişey aklıma gelmiyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…