- 20 Nisan 2009
- 5.079
- 1.059
- 698
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Resmine bakacakmış aramış yanlışlıkla
Sizin özeliniz elbette ama eğer hamileliğiniz sorunlu bir hamilelik değilse ve doktor bir şey söylememişse, birbirinize yakınlaşmanızda bir sıkıntı yok.Çir4kinleştiğinizi sanmıyorum aksine güzelleşmiş bile olabilirsiniz ki siz eşinizin bebeğini taşıyorsunuz sizi sizin şimdi gördüğünüz gibi görmüyordur eminim. Hamilelik çok güzel bir durum, keyfini çıkarın.daha önceki mesajımda da yazdım o durum nasıl oluyor bilmiyorum ama nedense ben arama yapıp karşı taraf açmadığında her seferinde sesli mesaja düşüyor.eşimin mesencerı boş sesli mesajlarla doludur inanın.aranan kişi o anda facebookta aktif değilse otomatik olarak sesli mesaja düşüyor galiba ben öyle biliyorum.bende aşırı hassas bir yapıya sahip olduğum için sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum.ama inanın yanlış bir durum oluşmuş çok açık belli.dokunmatiklerde aşağıya doğru inerken fark etmeden eliniz başka bir noktaya değebiliyor.olm
Bilmiyorum kızlar kafam karıştı hamileliğin verdiği iç güdü belki. Sonucta birbirmize yaklaşmıyıruz uzun zamandır kocaman karnım ve hormonların yüzünden. Saçma sapan aldatılma rüyaları alınan kilolar çirkinleşen bi yüz olunca insan havadan nem kapıyor. Yinede cok kızgınım ağlamaktan gözlerim şişti işe bile gitmedim. Onu affedemiyorum. O kızın üzerini tıklaması bile ona kızmaya sebep üstelik tıklayınca arama yapıyor seslinyollanmıyo.. Bebegimizn üzerine yemin etti çok kızdım cocugu karıştırma diye inanman için başka bişey aklıma gelmiyor diyor.
Yeni bir özellik mi bilmiyorum bende ama işin ilginç yanı ne mailimi ne numaramı biliyorbu ahmet'in sizi telefon rehberine ekledigi anlamına geliyor ya da mailine. messengerda facebook listenizin dışında, mail ve rehberinizde ekli olup messenger kullanan kisiler görünüyor.uzun zamandır messenger kullanmıyorum yani yeni özellikler gelmediyse en son kullandıgımda böyleydi :)
Rica ederim. Ya o çok saçma aslında benim de sadece benim görebileceğim şekilde ayarlı telefon numaram ama telefon numaram kimde kayıtlıysa onun messenger hesabında bulunabiliyorum. Ama onun bir ayarı varmış geçen ekşi sözlükte okumuştum. Eve gidince bi bakayım yazarim size deYeni bir özellik mi bilmiyorum bende ama işin ilginç yanı ne mailimi ne numaramı biliyor
Bende acaba Messengerdaki kayıtlı telefon numaram mı görüküyor öyle herkese diye korkmuştum, tekrar baktım ama sadece ben görebiliyoruma ayarlı
Demekki bulmuş biryerlerden
Gerçekten bir çok saçma işleri var şu Facebookun ya
Çok sağolun
Face den nasıl sesli mesaj yollanıyor bilmiyorum ama ses yoksa pek sanmıyorum yanlış birşey olduğunu.muhtemelen yanlışlıkla olmuş bir şeydir.o kızın sana söylemesi de bir acayip geldi.z aten ses yokmuş,bana gelse belki yanlışlıkla gelmiştir diye dusunurum ya hiç seslenmem,ya da soracaksam gonderene sorarım mes.geldi ama ses yok ne gönderdiniz diye.esine haber vermek en son yapacağım şey olur ortada birşey varmış gibi
Bilmiyorum canım zoruma gitti olanlar @pinkhouselife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?