- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.397
- 598
Ya ahahSus burayı da kurtlamayalim
Kötü fesat fettanHer yol kocaya çıkar sonuçta, evli olmak bunu gerektirir
İyiyimdir kız ben, severim kendimiKötü fesat fettan
konu sahıbının durumunu bılmıyorum ben olsam boyle bır evlılık ıstemezdım en bastan yalanda var ısın ıcınde bu adamdan bır nane olmaz bellıkıTek çaresi var o vakit. Yol yakınken boşanacak. Adam hem yalan söylüyor, kadın tepki verince çok normal gibi gülüyor karşısında. Dalga geçiyor resmen.
Dur bak nasıl cevap alacağımızı öğrendim. İki kelimeyle ile soracaksın yoksa yanıt gelemiyorKonu sahibinin kaynanayla yaşamadığını çok şükür öğrenebildiğimize göre geriye iki soru kalıyor.
1. Resmi nikahınız var mı?
2. Bu kadar borç harç varken, adam aylarca şantiyelerde yaşamayı göze alıyorken üç kuruş kazanmak için siz niye çalışmıyorsunuz?
Kes çeneni derdin ne seninsen bu lafları kocana etsene
Eşinle konuş nasıl içi rahat ediyor tek kalmana bir kaç ayda değil ve sürekli olacak diyorsunuz açık açık konuş ne öyle bekar hayatı desen o yok evlilik desen o yok .. ben eşimi özlüyorum yanimda olsun isterim bazen 1 hafta bazen 2 3 günlük göreve gidiyor aklim kalıyor .. sizde konuşun bu şekilde olmaz beraber yaşayacağımız yerde iş bul burda düzen kuralım de eğer kabul etmezse yolunu ayır çünkü bu şekilde olmaz tek seferlik olsa tamam dayan ama her sene tekrarlanacak gibi adam öyle yaşamaya alışmış bana göre evlilik bu değil ben hastalığı mi mutluluğumu paylaşamayacaksam bekar yaşarım daha iyiHyr tek
Ama nasıl dayansın yazık yeni evlis
Sırf çalış demesinler diye hemmen çocuk yaptığını düşündürten biri vardı burda, o değildir konu sahibi inş.Konu sahibinin kaynanayla yaşamadığını çok şükür öğrenebildiğimize göre geriye iki soru kalıyor.
1. Resmi nikahınız var mı?
2. Bu kadar borç harç varken, adam aylarca şantiyelerde yaşamayı göze alıyorken üç kuruş kazanmak için siz niye çalışmıyorsunuz?
Sen ne seviyesisz insansın ya ayıp derdin yarışmak kavga etmek anlaşılan ama ben senle senin gibilerle muhattap olmayacak allah ıslah eylesinOlsun bak kocası yanında kızsa bile ,ne güzel
Yeni evliyim deyince ben birkaç aylık diye düşündüm yav. En fazla hamiledirSırf çalış demesinler diye hemmen çocuk yaptığını düşündürten biri vardı burda, o değildir konu sahibi inş.
aman sızde ya boyle cıt kırıldım olanları da anlamıyorum gozunuzu acıyorlar belkı boyle bırsey de olabılır cok mantıksız adamın tavrı dıyorlar sız bana kotuluk yapıyorlar dıyorsunuz asıl kotulugu sıze kocanız yapmıs buradakıler ne yapabılırGerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlar
Bi tanıdığım vardı askeri personeldi eşi 3 sene falan dış ülkeye göreve gidecekti sadece bu dönemde 6 ayda 1 bir ay kalıp dönecekti yanlış hatırlamıyorsam tabi sonra eşi istemedi adam işi bırakmak durumunda kaldı. Bende istemiyorum böyle evlilik bana göre değil ben ayrı yerde o ayrı yerde öyle olacagina bekar yaşarım daha iyikonu sahıbının durumunu bılmıyorum ben olsam boyle bır evlılık ıstemezdım en bastan yalanda var ısın ıcınde bu adamdan bır nane olmaz bellıkı
ama konu sahıbının ısı yoksa aılesı destek cıkmıyorsa en azından bır sure evlı kalmak zorunda olabılır hıc degılse ıse gırer kendı hayatını kurana kadar para bırıktırır ...
Kötülüğü seni kandıran kocadan bekle, bizden değil.Gerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?