konu sahıbı resmı nıkahınız var mı dıye defalarca sorulmus
bende eksık kalmayayım
resmı nıkahınız var mı ?
bir kez eşime kızdıKorkmamana içerlemiş kadin
Bakim bi27 yasımdayım demıs
ben oyle okudum
Canım benimde evliliğimin ilk zamanlarında eşim sürekli şehir dışına çıkıyordu.bende senin gibi hep ağlardım üzülürdüm.Ama zaman geçtikçe bide çocuklarım olunca artık okadar umursamadım.şunuda unutma sen eşinin üzerine çok düşersen ve onunla konuşurken ağlarsan,sensiz yapamıyorum dersen sürekli eşin seni okadar özlemez ve umursamaz.çünkü aynısı benim başıma geldi.şimdi aklımı başıma topladım bir dediğim 2 olmuyor.özlediğini çok belli etme.Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
sız memnun olabılırsınız sızın adınıza sevındımGayet guzel evlılıgım var ,aşk hep taze kalıyor tüketmıyoruz. İlk zamanlar zorlandım sonra alıstım. Iyı taraflarıda var :)
Sen sus korktun sen, senin haberin olmayabilir ama korkmuşun işte, annenden iyi bilicek halin yokVe
bir kez eşime kızdıtelde diyor ki kızım hamileliğini yalnız geçirdi . Anne ne alaka diyorum sen sus korktun diyor evet annem çok korkak kadın ya.
Hayir ben başkası için örnek vermiştimEşin askeri personel mi?
Bazen kara deliğe atasım geliyorOkadar uzaga gonderme gidisi olsun dönüsude olsun
konu kapansa ozelden yıne yazar sorarımaramıza hoşgeldiniz yanımız boş
Sende devamlı sor neden çalışmıyorsun diye
Bana da öyle geldi malesefkonu kapansa ozelden yıne yazar sorarımo cevap buraya gelecek
bız ıstırarlı olarak yazalım
ıcımden bır ses resmıyetde nıkah yok dıyor
Cinsel hayatımızı sorgulamaya gerek yok bence :) Aşk hasret bunlar hep oldugu ıcın herşey canlı capcanlı:)) Guzel oluyor bunlar guzel tarafları . İçimden herkül cıktı evlendikten sonra . Zor yanıda çok çok hemde..sız memnun olabılırsınız sızın adınıza sevındım
ben ıstemem boyle evlılık mı olur dedım
bana gore yanı bu
sıe gore uygunmus bana gore degıl sonucta benım evlılıgım benımle alakalıdır :)
cınsellık konusunda baska konuda kadınlar ortalıgı yıktılar cınsellık yasanmadan evlılık mı olur dıye
adam aylarca ortada yok eee calısıyor ne yapsın denıyor sımdı
kadının cınsel ıhtıyacı ne olacak ,yarın bır gun cocuk olacak ne olacak
benım evlılıkle ılgılı hayat gorusume ters o yuzden uzaktan evlılıgı ıstemezdım ama bunu sıkıntı etmeyecek kısıler olabılır saygı duyarım
Aslinda gulduu emojisi biraktim amakonu kapansa ozelden yıne yazar sorarımo cevap buraya gelecek
bız ıstırarlı olarak yazalım
ıcımden bır ses resmıyetde nıkah yok dıyor
o yuzden orada bır evı ,evlılık hayatı olabılır dıyen uyeye sert tepkı verdı . evlılıgınden emın degıl cunku . ben olsam gayet net ve rahat olurdum boyle dusunene bu denlı sinirlenmezdım , bu kadar sınırlendıyse yarasına dokunuldu demek kıBana da öyle geldi malesef
Bende bendeSende devamlı sor neden çalışmıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?