Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Canım benimde evliliğimin ilk zamanlarında eşim sürekli şehir dışına çıkıyordu.bende senin gibi hep ağlardım üzülürdüm.Ama zaman geçtikçe bide çocuklarım olunca artık okadar umursamadım.şunuda unutma sen eşinin üzerine çok düşersen ve onunla konuşurken ağlarsan,sensiz yapamıyorum dersen sürekli eşin seni okadar özlemez ve umursamaz.çünkü aynısı benim başıma geldi.şimdi aklımı başıma topladım bir dediğim 2 olmuyor.özlediğini çok belli etme.

Gayet guzel evlılıgım var ,aşk hep taze kalıyor tüketmıyoruz. İlk zamanlar zorlandım sonra alıstım. Iyı taraflarıda var :)
sız memnun olabılırsınız sızın adınıza sevındım
ben ıstemem boyle evlılık mı olur dedım
bana gore yanı bu
sıe gore uygunmus bana gore degıl sonucta benım evlılıgım benımle alakalıdır :)

cınsellık konusunda baska konuda kadınlar ortalıgı yıktılar cınsellık yasanmadan evlılık mı olur dıye
adam aylarca ortada yok eee calısıyor ne yapsın denıyor sımdı
kadının cınsel ıhtıyacı ne olacak ,yarın bır gun cocuk olacak ne olacak
benım evlılıkle ılgılı hayat gorusume ters o yuzden uzaktan evlılıgı ıstemezdım ama bunu sıkıntı etmeyecek kısıler olabılır saygı duyarım

Cinsel hayatımızı sorgulamaya gerek yok bence :) Aşk hasret bunlar hep oldugu ıcın herşey canlı capcanlı:)) Guzel oluyor bunlar guzel tarafları . İçimden herkül cıktı evlendikten sonra . Zor yanıda çok çok hemde..

konu kapansa ozelden yıne yazar sorarım o cevap buraya gelecek

bız ıstırarlı olarak yazalım
ıcımden bır ses resmıyetde nıkah yok dıyor
Aslinda gulduu emojisi biraktim ama
Aglanacak halimize guluyoruz butonu olmadigi icin oyle oldu
Bence resmi nikahi yok ve hatta yasi kucuk
Allah askina yazilarina cvplarina bi bakin
Bir tek benmi boyle hissettim

Bana da öyle geldi malesef
o yuzden orada bır evı ,evlılık hayatı olabılır dıyen uyeye sert tepkı verdı . evlılıgınden emın degıl cunku . ben olsam gayet net ve rahat olurdum boyle dusunene bu denlı sinirlenmezdım , bu kadar sınırlendıyse yarasına dokunuldu demek kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…