- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.705
- 798
tek başına bir yere gidememek kalamamak .düşündükçe afakanlar basıyor beni.ne eşimle ne evladımla ne annemle ömür boyu dip dibe yaşamak istemem.Bence aşırı bunaltıcı bir ilişki biçimi. Kendi hayatları olmayan insanlar gibi görünüyor bana buradan bakınca.
Aynen. 28 yıl bi de, içim sıkıldı.tek başına bir yere gidememek kalamamak .düşündükçe afakanlar basıyor beni.ne eşimle ne evladımla ne annemle ömür boyu dip dibe yaşamak istemem.
Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Bişey olmaz sabret.Kımse kocasızlıktan ölmüyor .Boşandım yıllardır bekarım yıkılmadım ayaktayımEşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
İyi de 7 aylık iş için sizi götürüp orada masraf yapmasına iki kişilik otel odası ya da ev tutması falan ne kadar mantıklı.Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Ben hak verdim kadına. Bir seferlik neyse ne, her yıl 7-8 ay kocasız durulmaz.
Siz birde 17 yi devirin heleMerak etmeyin, ben de yedi yıllık evliyim, şu zamanlarda yaptığımız seksi ilk yılda bile yapmıyorduk.
Cebine koysun madem ayri kalmasın, hayat şartlarından haberiniz var mi ,adam çalışmaya gitmis ,adam operatörmüs, bastan konuşacaktı .Kadının bir dedigi diğerini tutmuyor ,cebinde 5 kurusu yok ,kendine hayrı yok ,oturmus agliyor.Boyle vasıfsız bos bos koca da koca diyenlerin sonuYok artik,dedigin lafa bak.Calismaya gitmis sizi ne yapsin.Allah askina kankasi mi bu.Ne demek ne yapsin.Hayat arkadasi.Hic sallamayacak mi konu sahibini
Saglikli oldugunu savunmadim. Herkesin alıştığı bir hayat biçimi var, biz su ana kadar hic ayrilmak zorunda kalmadik. Keyfi olaraksa tercih etmedik. Cunku sadece eşim degil ayni zamanda en iyi arkadasim, her seyi birlikte yapabiliyoruzEşim gitti diye ölürüm demek de çok sağlıklı gerçekteninsanlar evlatlarını toprağa veriyor da ölmüyor, abartmayın isterseniz.
"Yeni evli" tabirini bu kadar sık kullanmayın yeni evliler...Öyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Stajyer evli, aday evli, eski evlinin bir öncesi evli"Yeni evli" tabirini bu kadar sık kullanmayın yeni evliler...
Insanın aklına çeşit çeşit şey geliyor. Yani yeni evli olup eşinden ayrı kalamayınca sanki bisey müptelası gibi bir intiba oluşuyor bende
Ciddi miMerak etmeyin, ben de yedi yıllık evliyim, şu zamanlarda yaptığımız seksi ilk yılda bile yapmıyorduk.
Ciddidir benceCiddi mi
Neyynnn ölür müsünüzHerkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?