Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Bence aşırı bunaltıcı bir ilişki biçimi. Kendi hayatları olmayan insanlar gibi görünüyor bana buradan bakınca.
tek başına bir yere gidememek kalamamak .düşündükçe afakanlar basıyor beni.ne eşimle ne evladımla ne annemle ömür boyu dip dibe yaşamak istemem.

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim

Biz 3 sene ayrı kaldık. Tatillerde hafta sonlarında görüştük. Maaşımızı uçak biletlerine yatırdık. Şimdi düzenimizi oturttuk mutluyuz. Zor oluyor ama geçiyor.

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Bişey olmaz sabret.Kımse kocasızlıktan ölmüyor .Boşandım yıllardır bekarım yıkılmadım ayaktayım

İyi de 7 aylık iş için sizi götürüp orada masraf yapmasına iki kişilik otel odası ya da ev tutması falan ne kadar mantıklı. Bence sabredin, ben sizi anlıyorum. Benim eşimin de gitme durumu bar iş için. Benimde aklıma gelince üzülüyorum ama mecbur canım.

Sanırım üslubu itibariyle lince müsait bir konu oldu ama sürekli böyle olacaksa haksız değil.

Atıyorum tayin olur bir kaç sene dişimizi sıkıp aynı tekrar birlikte yaşayacağız denilebilir.

Yurtdışı görevlerinde keza o şekilde olabilir.

Tabi askerimiz, polisimiz de her zaman aynı ilde yaşayamıyor ailesiyle. Çoğu zaman onları götüremeyeceği bölgelerde oluyorlar.

Eşler bu konuda birbirini anlamalı, iki tarafta dirayet göstermeli. Uzak ilişki sevgili iken bile zor. Evliyken daha başka zorlukları da oluyor, o yokken aileyle muhatap olmak gibi...

Şimdi konu sahibine dönecek olursam eşin ne iş yapıyor, ne kadar sürecek, nasıl tanıştınız, neden aynı derecede özlem duygusuna sahip değilsiniz(sorguya en muhtaç soru) çalıştığı bölgede ailecek yaşabilecek misiniz?

Elbette ayrı yaşanabilir ama zorunluluk da olsa özlem bir şekilde paylaşılmalı.

Eğer böyle uzun süre olacaksa keşke ev düzen kurmak yerine gittiği şehirlerde eşyalı şekilde ev kiralamak daha mantıklı.

Yok artik,dedigin lafa bak.Calismaya gitmis sizi ne yapsin.Allah askina kankasi mi bu.Ne demek ne yapsin.Hayat arkadasi.Hic sallamayacak mi konu sahibini
Cebine koysun madem ayri kalmasın, hayat şartlarından haberiniz var mi ,adam çalışmaya gitmis ,adam operatörmüs, bastan konuşacaktı .Kadının bir dedigi diğerini tutmuyor ,cebinde 5 kurusu yok ,kendine hayrı yok ,oturmus agliyor.Boyle vasıfsız bos bos koca da koca diyenlerin sonu

Eşim gitti diye ölürüm demek de çok sağlıklı gerçekten insanlar evlatlarını toprağa veriyor da ölmüyor, abartmayın isterseniz.
Saglikli oldugunu savunmadim. Herkesin alıştığı bir hayat biçimi var, biz su ana kadar hic ayrilmak zorunda kalmadik. Keyfi olaraksa tercih etmedik. Cunku sadece eşim degil ayni zamanda en iyi arkadasim, her seyi birlikte yapabiliyoruz

Öyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
"Yeni evli" tabirini bu kadar sık kullanmayın yeni evliler...
Insanın aklına çeşit çeşit şey geliyor. Yani yeni evli olup eşinden ayrı kalamayınca sanki bisey müptelası gibi bir intiba oluşuyor bende

"Yeni evli" tabirini bu kadar sık kullanmayın yeni evliler...
Insanın aklına çeşit çeşit şey geliyor. Yani yeni evli olup eşinden ayrı kalamayınca sanki bisey müptelası gibi bir intiba oluşuyor bende
Stajyer evli, aday evli, eski evlinin bir öncesi evli

Calisiyor musun? Calismiyorsan bi is bul hem oyalanirsin.. tek odak noktan kocan olmaz.. hem haftasonu vs gorusmeyecek
Misiniz? Yani hafta iciyse sadece bence bu kadar dert etme.. gecer zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…