Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Herkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
Ya ben de boyle sanıyordum uc yıllik evliyken. Yurtdisina gittim iş icin 12 saat filan telefonum yuzunden haber veremedim esime. Dedim "adam ölmüstur meraktan". Sonra ulastım (genel mudurun odasına gidip telefonunu istedim ağlayacak haldeydim) uyumuş!!! bir de "e ben yatiyorum diye yazdim sana whatsapptan" diyor. Alakasız ama aklıma geldi bu anı :)

Banada haber ver
nikahı varmıs da
baska seyler eksık
nerede nasıl konusması gerektıgını bılemıyor ,muhakeme yetenegı yok, ıletısım zayıflıgı var bırde cok hakaret edıyor

Benim esim de benden daha rahat olur belki ayri kalsak ama sorsak ayri kalmayi o da hic istemez. Hep duamdir hic ayri kalmak zorunda kalmayalim insallah. Benim annemle babamin 28 yildir bir gece bile ayri geçirmişligi yoktur bence bu baglilik cok harika

Allah aşkına kaç yaşındasınız Adam işe gitmiş sizi ne yapacak, siz de boş boş oturacağınıza bir şeyler yapsanız böyle basit şeylere ağlamazsınız
Yok artik,dedigin lafa bak.Calismaya gitmis sizi ne yapsin.Allah askina kankasi mi bu.Ne demek ne yapsin.Hayat arkadasi.Hic sallamayacak mi konu sahibini

Yorumlara bakiyorum da,pes yani.Tabiki yeni evlilikte insan devamli esini gormek ister,vakit gecirmek ister.Cicim ayi olur vs.O kadar zamn ayri kalacaksa ne diye evlendi yani.

Konu sahibi aglaman fazla olmus,ama obur turlu haklisin da yapacak bisey yok.Mecbur alisacaksin.Esin askerde olabilirdi,yurt disina da gidebilirdi.Aglamadan sabirli davranarak esinle konusacaksin.Gerekirse ara sira git yanina.Ya da sık sık annene ugra canin sikilmasin.Baska aktivitelere ver kendini.

Yeni evli olunca ne oluyor ? Sanıyor musun ki en çok siz sevip en çok siz sevişiyorsunuz?? Yeni evli kavramından uzakta yeni evli halinden daha çok aşık bir ben diyor bunu sana.. Çocuk gibi ağlamak ne ya? Gittiği gibi gelir korkma kaçmaz.

Herkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
Eşim gitti diye ölürüm demek de çok sağlıklı gerçekten insanlar evlatlarını toprağa veriyor da ölmüyor, abartmayın isterseniz.

Bence aşırı bunaltıcı bir ilişki biçimi. Kendi hayatları olmayan insanlar gibi görünüyor bana buradan bakınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…