- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Kendi adıma konusmak gerekirse ben hafife almadımHerkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
Guvenmiyor sanirim esine ondandirYani aglanacak ne var anlamadım . Ucunda ölüm yok ya. Oturun evinizde mis gibi
Banada haber verkonu kapansa ozelden yıne yazar sorarımo cevap buraya gelecek
bız ıstırarlı olarak yazalım
ıcımden bır ses resmıyetde nıkah yok dıyor
Varmış nikahiBanada haber ver
Ya ben de boyle sanıyordum uc yıllik evliyken. Yurtdisina gittim iş icin 12 saat filan telefonum yuzunden haber veremedim esime. Dedim "adam ölmüstur meraktan". Sonra ulastım (genel mudurun odasına gidip telefonunu istedim ağlayacak haldeydim) uyumuş!!!Herkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
nikahı varmıs daBanada haber ver
Benim esim de benden daha rahat olur belki ayri kalsak ama sorsak ayri kalmayi o da hic istemez. Hep duamdir hic ayri kalmak zorunda kalmayalim insallah. Benim annemle babamin 28 yildir bir gece bile ayri geçirmişligi yoktur bence bu baglilik cok harikaYa ben de boyle sanıyordum uc yıllik evliyken. Yurtdisina gittim iş icin 12 saat filan telefonum yuzunden haber veremedim esime. Dedim "adam ölmüstur meraktan". Sonra ulastım (genel mudurun odasına gidip telefonunu istedim ağlayacak haldeydim) uyumuş!!!bir de "e ben yatiyorum diye yazdim sana whatsapptan" diyor. Alakasız ama aklıma geldi bu anı :)
Ay okuyorum evet,kaçıp gitmiş kızcağıxVarmış nikahi
Ağlamanız birşeyi değiştirmez mantıklı haraket edin bu süreç bittiğinde tekrar bir yere gidecek olursa ilk başta tavrınızı koyunAyda bi kez gelecek
Yok artik,dedigin lafa bak.Calismaya gitmis sizi ne yapsin.Allah askina kankasi mi bu.Ne demek ne yapsin.Hayat arkadasi.Hic sallamayacak mi konu sahibiniAllah aşkına kaç yaşındasınızAdam işe gitmiş sizi ne yapacak, siz de boş boş oturacağınıza bir şeyler yapsanız böyle basit şeylere ağlamazsınız
aaa hakaret mi oldu?hangi sayfada kime?nikahı varmıs da
baska seyler eksık
nerede nasıl konusması gerektıgını bılemıyor ,muhakeme yetenegı yok, ıletısım zayıflıgı var bırde cok hakaret edıyor
1+1 ya da 1+0 bı ev tutun eşyalı niye bu kadar büyüdü ki. O nerde kalıyor7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyiz
Ohooo neler neleraaa hakaret mi oldu?hangi sayfada kime?
Eşim gitti diye ölürüm demek de çok sağlıklı gerçektenHerkes com hafife almis da Allah korusun benim esim gitse ben ölürüm heralde En hassas noktam. 1 gun bile ayri kalmadik biz
Erkeksiniz değil mi?Serefsiz
biraz baktım da bir konuda bu kadar küfür bir arada görmemiştim pek.seviye yerlerdeeeErkeksiniz değil mi?
Bence aşırı bunaltıcı bir ilişki biçimi. Kendi hayatları olmayan insanlar gibi görünüyor bana buradan bakınca.Benim esim de benden daha rahat olur belki ayri kalsak ama sorsak ayri kalmayi o da hic istemez. Hep duamdir hic ayri kalmak zorunda kalmayalim insallah. Benim annemle babamin 28 yildir bir gece bile ayri geçirmişligi yoktur bence bu baglilik cok harika
Kocam iki gecedir yok, sanırım 3. Yılda bağlılığımızı kaybettik, geçmiş olsunBence aşırı bunaltıcı bir ilişki biçimi. Kendi hayatları olmayan insanlar gibi görünüyor bana buradan bakınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?