Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Ben böyle iğrenç kadınlar görmedim bana hakaret edenlerin allah cezasını versin çıkıyorum bu form amacını aşmış kadin lar kulübü değil cadılar kulubu olmuş yazık
konu sahıbı kendı kendını ımha etmıstır

sıze cıddı cıddı yazan yardımcı olmaya calısan ınsanlara da ayıp ettınız
hakaretlerınız de cok cırkındı
belkı de adam careyı uzakta calısmakta bulmustur sızın yazdıklarınıza bakınca bu sonuca vardım

ıyı geceler

Ben böyle iğrenç kadınlar görmedim bana hakaret edenlerin allah cezasını versin çıkıyorum bu form amacını aşmış kadin lar kulübü değil cadılar kulubu olmuş yazık
Burada işine gelmeyen yorumlar yapıldı mı hakaretler havada uçuşuyor ? Size akıl veriyoruz dinlemiyorsunuz işinize gelene cevap veriyorsunuz .

Orası öyle ama konu sahibi gibi 8 aylık ayrılıktan bahsediyorum ben çok zor başka işte de çalışabilir bizim belli donemler ayrılık oluyor o zamanda sabırla bekliyorum kavuşmayı
Ben uzuldum konu sahıbıne bende cok uzulurdum yenı evliyken . Belkı bazı şirketler kalacak yer verıyordur burası vermemiştir. Eşide ona gore soylemıstır. Bilmediğim bır sektör mantık yurutmeye calısıyorum. Yaşı 17 mı sımdı konu sahıbının

27ymis şöyle ki konu sahibine dedik ki 7 8 ay icinse sabredin sonra dedi ki bu her sene devam edecek ee oda ayrı kalmak istemiyor eşiyle konuşacak ortak yol bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…