Abartma porselen takimi falan eşya icin diyorum orda eşyalı ev yok onun icinSiz giderken niye ev taşiniyor ki? Porselen yemek takımım olmazsa ölürüm mü diyorsunuz? O nerde kalıyorsa öyle kalırsınız? Inşaat tarzı bir is mi kadınlara uygun olmayan yerlerde mi kalıyorlar? Çalışmadan evde oturuyorsanız kafayı yersiniz. Işe girin bence.
Nerde yapmış o borçları?Para yok ki bi sürü borcu var onun
Borcu çok,adam yok.Sen o kadar sevip ağlıyorsun adamın umrunda değil. Bence baska bir dolaplar dönüyor orda baska bir kadın var büyük ihtimalAbartma porselen takimi falan eşya icin diyorum orda eşyalı ev yok onun icin
DüğündeNerde yapmış o borçları?
Her yıl böyle şehir şehir gezerek çalışıyorsa, ben olsam ev kurmazdım. Ya güzel bir karavan alırdım, ya da gittiği şehirden eşyalı daire kiralar birlikte giderdim.
Her yıl 7-8 ay aynı şehirde çalışıyorsa evimi oraya kurardım.
Sadece bu yıl şehir dışında çalışıp dönecekse yerimden kıpırdamazdım.
Ay kadinin kalbine indirene kadar ugrasicaklarBorcu çok,adam yok.Sen o kadar sevip ağlıyorsun adamın umrunda değil. Bence baska bir dolaplar dönüyor orda baska bir kadın var büyük ihtimal
Yok öyle bisey bi o gitmedi akrabaları da gitti aynı yereBorcu çok,adam yok.Sen o kadar sevip ağlıyorsun adamın umrunda değil. Bence baska bir dolaplar dönüyor orda baska bir kadın var büyük ihtimal
Hayir ama bak adam her şeye bir kulp bulmuş,eşyalı ev bile yok demis.Kesin kesin eminimAy kadinin kalbine indirene kadar ugrasicaklar
Sende calists borçlarıni bitirin bari. Düğün ikinizin düğünü sonuçta. Hem evde tek oturup ağlamazsın.Düğünde
Niye böyle ağır konuşuyorlar anlamıyorumAy kadinin kalbine indirene kadar ugrasicaklar
Yok öyle bisey bi o gitmedi akrabaları da gitti aynı
Gerçekler bunlar valla ,ben kesin emin oldum ,simdi ,cokta üzüldüm sana.Para yok ,koca yok ,baska bir kadin suphesi?27 yasinda kalmışsın tek başına evde ,ağlada ağlaNiye böyle ağır konuşuyorlar anlamıyorum
Kadin kadinin düsmaniNiye böyle ağır konuşuyorlar anlamıyorum
Gerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlarKadin kadinin düsmani
Kadin kadinin düsmani
Sordum işler değişti diyorKizim sen bu adama sorsana, hani beni de goturucektin ne oldu simdi severken kardes mi olduk desene
Fesat bunlar bosver senGerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlar
Hangi ilde ki?Bende eşyalı ev tut dedim eşyalı olmazmış oraladda
Yahu aç gözünü, iyilikte yaramıyor.Yeni evli Bir adam nasil bu kadar ayrı kalır karısından, bir düşün, seni sevse ,özlese senden cok o cabalardiGerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlar
Fesat bunlar bosver sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?