- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Onu verememÇocukları da götürse hatta
Ay ben veririm, az yalnız kalayımOnu veremem
Uyumasını bekliyorum dört gözle. Yargı izlicemmmmmmmm.Ay ben veririm, az yalnız kalayım
7-8 aylık iş için adamcağız neden ev taşısın Allah aşkına…Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Siz çocuk yapmayın lütfen…!Biliyordum bana başka yerden iş çıkar da seni de götürecem sensiz olur mu hic dedi
Yani iyi yonden bakmak lazim ozlem mesajlasma bence guzel oluyor bazenBenimki de pandemi döneminde 1ay ,15 gün geledigi oluyordu eve. Evde bir süre kalıyor yine gidiyordu.
Gitme süresi yaklasinca biz yine çok yüz göz olduk ,ben gidiyim bir süre diye takılıyordu bana
Okadar uzaga gonderme gidisi olsun dönüsude olsunIrak olur , suriye olur, filistin olur xD Arakana git dedim en son hxhshdhhs
AnladımValla benim bu hayatta tek sebebim eşim değil, ayrıca eşim bir suru yere gitti ,gitmeye de devam ediyor.Ama ben olgun ,çalışan ve üreten bir insan olduğum için oturup buna hiç ağlamadım.Bağımlı değilim
Ayda bi kez gelecek7 ay boyunca hiç mi görüşmeyeceksiniz?Çok mu uzağa gitti?Ben evlendim 1,5 sene eşimle farklı ülkelerde yaşadık uzakta ki adamı ağlayıp neden huzursuz ediyorsunuz?
Yok arkadaşımYeni evli olmakla ne ilgisi var anlamadım cidden. Açın film izleyin. Arkadaşınız yok mu onları çağırın ya da dışarıda buluşun .
Anneniz de süper moral veriyormus size. Gidin onda kalın madem
Orada mevsimlik iş gibi yani o yüzden düzen kurmam ora diyorHer yıl 7-8 ay ayrı kalacaksanız zaten çalıştığı yerde düzen kurmanız lazım değil mi? Neden böyle bir tercih yapmış?
Korkmamana içerlemiş kadinAnnemde bana hamileliğimin son ayında kocan yanında yok korkmuyor musun diyorduBir söyledi,iki söyledi ama sonuncusunda epey bi delirmiştim korkuturlarr yavrum diyor. He sen korkutmuyorsun böyle diyerek demiştim
Bundan sonra ki isler de boyle 7 8 ay mi olacak?Orada mevsimlik iş gibi yani o yüzden düzen kurmam ora diyor
Seninki nasıl laf ya çok ağır konuşuyorsun ne kadar sert kadin lar var yaMadem sana yalan söylemiş sen de onsuz yapamıyorsun, onu boşa gitsin .Hep yanında kalacak başka kısmet bulursun
Şaka yapti benceSeninki nasıl laf ya çok ağır konuşuyorsun ne kadar sert kadin lar var ya
Evet bu iş maalesef öyleymiş ben dayanamıyorum ayrılığa belli sonu da yok ki beni de götürsün istiyorumYüklenmeyin kıza yahu, tam kavuştuk derken ayrı kalmak hoş değil bence evliliğin başında.
Amma velakin, sürekli ağlayacak ne var konu sahibiciğim? Ne iş yapıyor eşiniz? Sürekli gidip gelmeli mi böyle? Eğer öyleyse her gittiği yere taşınmanızın mümkün olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Alışsanız iyi edersiniz.
E bırakmış seni ,yalanda söylemiş,annen de nasil duracaksın demis.Adam isi mi bıraksın ki bırakmaz, en iyisi sen onu boşa. Gençliğin ağlayarak geçmesinSeninki nasıl laf ya çok ağır konuşuyorsun ne kadar sert kadin lar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?