- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Bunun için mi agliyorsunuz gerçektenEşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Doğru diyorsun o takmıyor ben niye böyle yapıyorum da neyime güldün ben halime ağlıyorum daValla aşkın gözlerimi yaşarttı ama gülmektenuzun zamandır böyle birini görmedim O sallamıyor sen ne diye bu kadar üzülüyorsun?
Evet.Aynen cok bağımlısıyım onunBunun için mi agliyorsunuz gerçektensize benden bir tavsiye, kimseye bu kadar bağımlı olmayın.
Ne kaa güzelEver
Evet.Aynen cok bağımlısıyım onun
Bu kadar aglamana gülmüştür, bu kadar aglanacak bi durum yok çünkü, hep böyle mi olacak bu adamin isi?Doğru diyorsun o takmıyor ben niye böyle yapıyorum da neyime güldün ben halime ağlıyorum da
Dalga gecmeyin ben de sigarayi birakamiyorum, cok zorNe kaa güzel
Evet mevsimlik iş gibi yaniBundan sonra ki isler de boyle 7 8 ay mi olacak?
Hergun ağla benceDalga gecmeyin ben de sigarayi birakamiyorum, cok zor
Ay ben aglayamiyorum, yapim musait degilHergun ağla bence
Bence de cok mantikli ,aglaki icine atıp hastalanmayasınHergun ağla bence
Bastan soyleseymis o zaman, dolandirilmişsin senEvet mevsimlik iş gibi yani
Biri benim beyi de 3-5 gün götürse bende ağlarım ama gülmektenAy ben aglayamiyorum, yapim musait degil
Bana başka konuştu işte yanimda götürüm dediBastan soyleseymis o zaman, dolandirilmişsin sen
Benim herif evlendik evleneli dışarıda, 8 senenin yarısını bulunduğumuz şehirde bir işte çalışarak geçirmiştir valla ne abarttınız yahu. Bir de ben seks açısından demiyorum diyosunuz. Bence mızmızlanacak tek yani seks açısından olabilirSeninki gitmiş olsa böyle der miydin
Düpedüz dolandırıcılıkBana başka konuştu işte yanimda götürüm dedi
Aaaaaa cok dogru bir tespit,ya orda baska karisi falan varsaKonu sahibi işkillendim şimdi sizin normal nikahiniz var demi? Adamın başka evi falan olmasın
Para yok ki bi sürü borcu var onunArada sırada olduğu yere gidin bari bir kaç gün apartta otelde fln kalırsınız olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?