Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Bunun için mi agliyorsunuz gerçekten size benden bir tavsiye, kimseye bu kadar bağımlı olmayın.

Seninki gitmiş olsa böyle der miydin
Benim herif evlendik evleneli dışarıda, 8 senenin yarısını bulunduğumuz şehirde bir işte çalışarak geçirmiştir valla ne abarttınız yahu. Bir de ben seks açısından demiyorum diyosunuz. Bence mızmızlanacak tek yani seks açısından olabilir

Evet insan ister aksam eşiyle uyusun beraber yemek yesin ama çocuk gibi davranıp adamı darlamanın anlamı yok, sizin geçiminiz için gitmiş. Haklı da 7 ay için ev taşınmaz. İşe girin siz de , vakit geçer para da kazanmış olursunuz.

Her yıl böyle şehir şehir gezerek çalışıyorsa, ben olsam ev kurmazdım. Ya güzel bir karavan alırdım, ya da gittiği şehirden eşyalı daire kiralar birlikte giderdim.

Her yıl 7-8 ay aynı şehirde çalışıyorsa evimi oraya kurardım.

Sadece bu yıl şehir dışında çalışıp dönecekse yerimden kıpırdamazdım.

Siz giderken niye ev taşiniyor ki? Porselen yemek takımım olmazsa ölürüm mü diyorsunuz? O nerde kalıyorsa öyle kalırsınız? Inşaat tarzı bir is mi kadınlara uygun olmayan yerlerde mi kalıyorlar? Çalışmadan evde oturuyorsanız kafayı yersiniz. Işe girin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…