Eşim bebeğimi aldırmak istiyor :( Şoktayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim tepkim ilk kürtajına...İnsanlar bu kadar çocuk için uğraşırlarken arkadaş 2. kez kürtaj olabilir!!
Kusura bakmayında bana ters gelen bir durumda sırf morali bozulmasın diye pohpohlayamam arkadaşım.Haklarında hayırlısı olsun...
(%1 ihtimal kesin konu sahibinin başına gelmiştir)

ilk kürtajımı bebegimn kalbi durduda aldırdım yani isteyerek değil bunuda planlı yaptık korunma yöntemlerini tabikide biliyoruz benibu hale düşürmekte eşimin dengesizliği işte bende böyle bi konu acmak istemezdim burda kim isterki dile kolay cocugumu aldırmıyorum eşim ne derse desin benm amacım burda pohpohlanmakta degil sdce fikir edinmek arkadasım

arkadaslar herkese cok tesekkÜr edıyorum fıkırlerınız ıÇın yasadıgım gÜnler hıÇ kolay degıl ben bebegımı aldırmıycam ona ÖmrÜmÜ adarım gerekırse allah herkese herseyın hayırlısını versın maddı manevı bebegıme bakacak gÜce sahıbım ınsan bıyerden kaybedıyorsa bıyerden kazanıyor ıŞte ınŞallah saglıcakla kucagıma alırım bebegımı tek ıstegım sadece bu

arkadaslar herkese cok tesekkÜr edıyorum fİkİrlerİnİz İÇİn yasadıgım gÜnler hİÇ kolay degİl ben bebegİmİ aldırmıycam ona ÖmrÜmÜ adarım gerekİrse allah herkese herseyİn hayırlısını versİn maddİ manevİ bebegİme bakacak gÜce sahİbİm İnsan bİyerden kaybedıyorsa bİyerden kazanıyor İŞte İnŞallah saglıcakla kucagıma alırım bebegİmİ tek İstegİm sadece bu

Çok sevindim aldırmayacağına.Yanlış anlaşıldıysam ya da sert anlattıysam kusuruma bakma, ama yapım bu...Sinirlenince dayanamıyorum :1no2:
Dilerim eşinizde yaptığı yanlışın farkına varır..Allah yardımcın olsun..
İlk bebeğiniz için de başınız saolsun.. :çok üzgünüm:

sakın aldırma hele bu kadar isterken sakın derimm
esine sorsaydın tek basına mı yapmısın neden herseyin diyetini biz ödüyoruz cok sinir edici bir durum:kızgın:

daha neler duycaz bakalım
canım benim sık dişini gerekirse 5 hafta daha görüşme eşinle ondan sonra zaten aldırman mümkün değil eşinin de aklı başına gelmiş olur

emin ol o masumua bi iş için kıyarsa eşin.işler iyice berbat olur.ya ben bi yıldır bebek diye ölüyorum ama olmuyor.walla şoke oldum.internetten göstersene eşine bi kürtaj olmuş bebekleri..içi yanar ya

çalışan bir bayansın canım çocuğuna kendinde bakabilirsin
bencede kıyma bebeğine zaten bir kere kürtaj olmuşsun bir kere daha olursan belki bir daha çocuk sahibide olamazsın
inşallah eşinde hatasının farkına varır

aldırmamanı tavsiye ederim eşinle konusup anlat anlar umarım

Evlat katili olacak yani ...........kusura bakmayın bu kadar ağır konuşuyorum ama elimde değil ben burada o kadar çok evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımızı okudum ve onlar için üzüldümki dayanamadım.... Aldırma arkadaşım.... hem ne böyle ya işim iyi hadi yapalım, bozuldu hadi aldıralım yok yaaa peki beyefendi düşünüyormu senin sağlığın ne olacak? sen makinemisin? Arkadaşım internetten kürtaj resimlerini indir oturt onu bilgisayarın başına bizim çocuğumuzda böyle olacak ve bunun sebebide sen olacaksın öteki tarafta verirsin hesabını de onun biraz vijdanını yakkkk bu arada aldırmama kararını sonuna kadar da koru canım benim ....ne olursa olsun... ışte annelik böyle birşey nokta kadarda olsa evlat evlattır anneler için.

esın mantıklı dusundugu zaman bunun yanlsı bır sey oldugunu emınım anlayacakktır ınsallahgunahsız bır bebege kıymazsınız esını ıkna edebılırısn canım bu bebegı ne kadar cok ıstedıgını ona anlatmaya calıs

eşin zor günler yaşıyor belli
böyle birşeyi kimse istemez diye düşünüyorum

bencede aldırma
ki ilk bebegini kaybetmişin
inş. bebegin size bereket mutluluk huzur getirir.

canım eşinin kafası karısık belli aldırmak istemiyosan (ki aldırma) eşini ikna et gelen bebek kısmetı bereketıyle gelırmış .buda bı sınav esın dogru dusunebılır kısa zamanda ınsallah sıkma canını dua et

aldırma !
yaparken aklı nerde?
bencillik
bunu aldır sonra 3.de aldır.4. 5.

allah rızkını verir
gunahıda var
o kadar bebek bekleyen var bu bır nimet parayla gıdıp satın alamıyosun

ilk ve son sayfayı okudum eğer arada bir gelişme olduysa kusura bakmayın..

ama hemen yazmadan dayanamadım;
eşiniz sadece aldırmak isteyebilir.
siz ise buna karar verirsiniz.
bu tamamen sizin insiyatifinizdedir.
günahı vebali sizin boynunuzadır.
aldırdıktan sonra ama eşim istemişti diye kenara çekilebileceğiniz bir durum değil bu.
bunun için sizi zorlayamaz, en kötüsü madem aldırmayacaksın boşanırım bende diyebilir -buna da siz karar veririsiniz işte-

ben şahsen eşim istedi diye ağlaya ağlaya kürtaj olsam -olmaz ya oldu diyelim-;
bir daha o kişiyle aynı yatağı, aynı sevinçleri, aynı üzüntüleri paylaşamam..

canım ya sorunlarınız olduğu için sağlıklı düşünemiyo eşin .ama sırf bu nedenlerden dolayıda bebek aldırılmazki ama
yinde siz bilirsiniz ama aldırma derim diren bu konuda .belki bebeğiniz kısmetiyle gelecek.sizede hayatınızı değiştirecek mucizeler getirecek

canım ya okuyunca çok üzüldüm gerçekten allah vermiş nasıl aldırır eşin ya sakın kabul etme izin verme gerekirse gitmekle tehdit et eminim bebek doğduğu zaman oda pişman olucaktır böyle düşündüğü için sakın izin verme böyle bişiye canım senin için zor olucak bu şartlarda bebeğini doğurman ama anlat ona Rabbim veriosa rızkınıda verir inş eşinin fikri değişirde oda en az seninkadar ister bu bebeği Allah yardımcın olsun canım...

valla milllet olsun die neler yapıyo inş. eşinizi ikna edersiniz dogması konusunda Allah yardımcınız olsun...

arkadaslar eşim bebegi aldıralım dedi şoktayımm biokadarda üzgünüm eşimin ailesiyle sorunumuz vardı kafayı yemek üzereyim arkadaslarrr ben napıcammm :1no2:[/QUOTE
Çok üzüldüm senin adına:teselli:,bir doğum uzmanına danışmanız eşinle birlikte çok iyi olur:teselli:,öncelikle ilk hamilelikte kürtaj önermıyorlar benim bildiği kadar,sebebi de ilerde sen bir daha hamile kalmayabilirsin:1shok:,riski çok yüksek; belki bu danışmadan sonra senin eşin vazgeçer bu istekten:Saruboceq:ve birtanem bir sorun bence çok büyük bir sorun daha var,erğe benim anladığı kadar ile sen bebeği istiyorsan,ama eşin karşiysa,ve sen kürtaji yaparsan,eşinden soğursun,affetmiyebilirsin:çok üzgünüm:, bu konuyu sizin ikinizin oturup detayli konuşman lazım canım,ve bir doğum uzmanı ile görüşün:nazar::CüvCüv:

8 senedir her türlü cabaya ragmen bu mutlulugu yasayamamis ve artik kesinlikle yasayamayacagi da kesinlesmis birisi olarak diyorum ki '' neden ben'' ve ''neden minicik bir melegin kiymetini bilmeyeceklere !!! '''

arkadaslar herkese tesekkür ediyorum ne deseniz haklısınız buda benim kaderim demekki..eşimle bu konuyu ilk söylediginde birkaçkez konustum sonra kayınvalidemle suan kalıyorm esim evde tek.onu yalnızlıkla cezalandırıyorum.bebegim 10haftalık olana kadarda evime dönmeyi düşünmüyorum.ben eşimden maddi manevi hertürlü güclüyüm oyuzden kendimide ezdirmiyorum.Allaha şükürler olsunki eşimin ailesi bu konuda tam destek ve beni cok sevıyorlar.eşimde hatasını anlar nasıl olsa ayrıcada bu üzüntülerimi burda paylastıgm içnde cok mutluym hepinize tek tek tesekkürler arkdslar iyiki varsınz

Back
X