- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Yoo garip. Ben de ilaç vs kullanmak istemiyorum onun icin prezervatif kullanıyoruz. Ama eşim ben kullanmak istemiyorum, kendime güveniyorum geri çekilme yöntemini kullanalım dese aa kendine güveniyormus tamam demem. Çünkü önün korunma yöntemi olmadigini, kendine güvenmekle alakası olmadığını biliyorum. Siz bilmiyordunuz demek ki eşinizin sözleri garip gelmemiş. Yani normalde eşinizin sözüne inanıp kabul ettiğiniz için gerçekten gebe olsaydınız hem siz hem eşiniz eşit sorumlu olacaktınız. Yani başının etini yemeyin bir daha olursa diye demiştim başta. Çok yorucu bir olay çünküYoo garip değil kendine güvenen o. Ben ilaç içmek istemiyorum o zaman eş korunsun. Ha biraz önce yazmadım fazla uzatmamak için ama o zaman eşim kendisiyle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söylemişti. Ama daha öncesinde hiç Böyle bir gecikme yaşamamıştım ama o zamanlar stresli olduğum bir dönemdi. sanırım gecikme ona bağlıydı.
rahatladıysanız ne mutlu bana...açtığınız konunun cevabi bu..
tam yazsaydiniz o zaman
bırakın rahatlasınlar,bunlar hep pandemiden...neden korunmadınız sunu neden yapmadınız bunu neden yapmadınız diye sorgulamak konu sahibine ne fayda saglıyor da böyle yorumlar yapılıyor anlamadım
ben bu bebeği istiyorum,zaten sezeryan sırasında tüplerimi bağlatacam,sorun eşim istemiyor.4.çocuk olmamasına fayda sağlar. Sonuçta eşi prezervatif ıstemiyor. Konu sahibi diğer korunma yöntemlerini ıstemiyor, sağlık sorunu varmış. Eee nasıl olacak bu iş. Ya tüp bağlayacaklar ya da bunun sonu yok. Prezervatifle,hapla vs korunuyoruz dese kimse korun demezdi zaten.
maddi sıkıntımız yok,ek gelirimiz de var,eşim çocuk sesi sevmiyor.Canliysa neden dr lar alinabilir onayi veriyor?? Siz genel tıp kurallarini nasil duygularınızla hiçe sayabiliyorsunuz?? Hem nerden biliyorsunuz? Belki spermlerde en az alinsn bebekler kadar canlidir!?? Hersey ates pahasi belki baba 3.bir cocuga yetemeyecegini düşünüyor?? Hemen adami hitler ilan ettiniz ben de bunu anlamiyorum..Kolay mi bir insan yetistirmek?? Gelir simdi " sevgi herseye yeterciler" yetmiyor! Adam memur iki cocuk büyütmüş belki 3.istemiyor ne vqr ki bunda??
gerginlik devam ediyor,hala bi sonuca bağlayamadık.Konu Sahibi son durum nedir? Ev icinde durumlar nasıl su an? Eşinizin fikri vs yani ne bileyim normal mi yani aldırmak için ne kadar erken o kadar iyi çünkü , nasılsınız ev icinde konuştunuz mu
maddi sorunumuz yok,ek gelirimiz de var mesele maddiyat değil.Aaa olurmu çocuk nasibiyle gelirciler çok. İnsanlar karınlarını zor doyuruyor ama 3/4 çocuk yapıyor. Bnm eşimde memur çocuk yapmıyoruz nasıl bakarız yetmez paramız diye. Ama konu sahibi memur maaşıyla 3. Çocuğu istiyor gerçekten hayret ediyorum iyi şartlar sağlayamayacaksınız kendi keyfiniz için yapmayın lütfen çocuk.
tebrik ederim sizi o zaman,fazla sinir bünyeye zarar bunu da bilmenizi isterim.Yoo bir sorunum yok. En azından geri çekilmeyi korunma zannetmiyorum. Daha ne isterim.
öngörüleriniz hiç de kuvvetli değil,müneccimlikle uğraşıyorsanız eğer,tanımadığınız insanlarla ilgili tespitte bulunmak sizi itici gösterir.Bir de kendi bakacakmis baba evine dönüp..Hayir gülsem mi aglassm mi bilemedim..Konu sahibi muhtemelen bugune kadar calisip para kazanmak nedir onu bile bilmiyor!
pıhtılaşma sebebi ile d.kontrol hapı kullanamıyorum,spiralinde yan etkilerini yaşadım.korunmak için bir çok yöntem varken tıbben neden uygulamiyorsunuz 2 çocuk annesisiniz geri cekilmenin korunma yöntemi olmadığını eşinizin de sizinde bilmeniz gerekiyordu. hakkınızda hayırlısı olsun
teşekkür ederim yorumunuz için.Aldırmayı düşünüyorsanız bile tüplerini bağlatmayı kabul ederse aldıracağınızı söyleyin. Şımarıklığın luzümu yok. Hem et ete değsin hem bana birşey olmasın aman gerekirse karım gidip aldırır küçük bir operasyon nasılsa. Geri çekilme evet bir doğum kontrol yöntemi değil ama erken çekilseymiş madem o yöntemi uygulamaya karar vermiş beyefendi. 100/100 hata karşı tarafta burada. Ezdirmeyin kendinizi
alinabilir onayi vermeleri canli oldugu gerceginin aksini söylemiyor.Canliysa neden dr lar alinabilir onayi veriyor?? Siz genel tıp kurallarini nasil duygularınızla hiçe sayabiliyorsunuz?? Hem nerden biliyorsunuz? Belki spermlerde en az alinsn bebekler kadar canlidir!?? Hersey ates pahasi belki baba 3.bir cocuga yetemeyecegini düşünüyor?? Hemen adami hitler ilan ettiniz ben de bunu anlamiyorum..Kolay mi bir insan yetistirmek?? Gelir simdi " sevgi herseye yeterciler" yetmiyor! Adam memur iki cocuk büyütmüş belki 3.istemiyor ne vqr ki bunda??
Bunu söyleyen adamla zaten olmaz.aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
her sonuçta tüplerimi bağlatacağım.Velev ki bu bebeği aldırıp kurtuldunuz(!)
Siz korunmuyorsunuz, eşiniz korunmuyor, yine aynı şekilde gümbür gümbür seks hayatınıza devam edeceksiniz.
Ne olacak peki, tekrar hamile kalma riskiniz de çok yüksek, her seferinde kürtaj mı yaptıracaksınız?
Size cevap vermek istemiyorum aslinda..Cunku ayni dili konusmuyoruz..Duygusalligin pesine dusmus gidiyorsunuz..Siz tıp oteritesi misiniz ki bana cenin ve sperm canliligi hakkinda bilgi vermeye kalkiyorsunuz!!alinabilir onayi vermeleri canli oldugu gerceginin aksini söylemiyor.
yasal kurtajda belirli bir haftaya kadar var ondan sonrasi yasak, cocuk anne karninda olmedigi surece, hatta bu yuzden 16.haftaya kadar dr lar cinsiyetini soylemezler devlet hastanesinde, neden cunku erkek cocuk isteyipte kiz oldugunu ogrenip aileler keyfi kurtaj yaptirdiklari icin.
drlar keyfi kurtaj genelde yapmaz özeller haric.
ben bayanin kurtaj olup olmamasi uzerine yazmadim zaten bunu size embriyoyla spermle cenini ayni kefeye koydugunuz icin soyluyorum.
erkekler bir iliski de kac milyon sperm atiyorlar, bunlar yaratilis geregi bir yumurtada dollenemezse o spermler zaten ölüyor , yaratilıs boyle anlatabilmisimdir umarim.h
tip oteritesi degilim, spermle cenin arasindaki farki bilmem icin oterite olmaya gerek yok zatenSize cevap vermek istemiyorum aslinda..Cunku ayni dili konusmuyoruz..Duygusalligin pesine dusmus gidiyorsunuz..Siz tıp oteritesi misiniz ki bana cenin ve sperm canliligi hakkinda bilgi vermeye kalkiyorsunuz!!
mecburiyetten kabul etmesi tavrını değiştirmez ki,sevinmemesine sevmemesine çözüm olmaz bu.Bu noktada eşiniz hatalı nutugu cekmiycem. Çünkü zaten hatasının bilincinde olsa böyle bir teklifte bulunmazdı. Size bir önerdim var. Öncelikle doktorunuzla konuşun ve durumunuzu anlatın. Ama tek başınıza gidin. Doktora eşinize söylemek üzere bebeğin alınmasının anne için tehlikeli olduğuna dair eşinize bilgi versin. Size ikna olmayan kocaniz doktora ikna olur. Sizde bu vebalden kurtulmuş olursunuz.
Şu paragrafta aldatma kısmı ile ilgili kısım kadar midemi bulandıran Bi yer olmadı. Eğer tekrar böyle bir cümle kurarsa sen de her kadının hayali gibi anlayışlı yardımcı bir koca olmazsan aldatılırsın sorumlusu sensin deyin.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada eklemeyi unuttum,beni kürtaja ikna etmek için mi diyor bilemiyorum,aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
Neticede siz kimsenin kafasındaki düşünceyi değiştiremezsiniz. Yani kimsenin her zaman sizinle aynı fikri paylaşmasını bekleyemezsiniz. Bazen tek başına cesur karar verebilmek gerekir hayatta.mecburiyetten kabul etmesi tavrını değiştirmez ki,sevinmemesine sevmemesine çözüm olmaz bu.
Tıp otoritesi degilseniz nereden biliyorsunuz bebegin canli oldugunu?? Yani gidip konustunuz mu?? Dr aldirilabilir diyorsa demek ki al di ri la bi lir..Bunda bir sakinca yok!!! 2 yasinizdan oncesini hatirlamiyorsunuz degil mi?? Iste bunu bilim soyluyorsa demek ki cocukta belli zaman dili icinde al di ri la bi lir!!!tip oteritesi degilim, spermle cenin arasindaki farki bilmem icin oterite olmaya gerek yok zaten
duygusalda degilim ayrica, ister dogurur ister dogurmaz bu benim meselem degil.
ama cocuk sahibi olmak istemiyorsa korunmali insan hem korunma hem bol bol sevis sonra cocuk olunca ay kocam istemiyoooorrrr. çocuk oyuncagi çunku bu.
her turlu korunmamiza ragmen yinede oldu ama bakabilecek durumda degilim, saglikli bir ebeveyn olacagimi dusunmuyorum vs deseydi ozaman bakis acim farkli olurdu konuya.
iyi günler
haklısınızNeticede siz kimsenin kafasındaki düşünceyi değiştiremezsiniz. Yani kimsenin her zaman sizinle aynı fikri paylaşmasını bekleyemezsiniz. Bazen tek başına cesur karar verebilmek gerekir hayatta.
siz konuyu tam anlamamışsınız sanırım,ben istiyorum eşim istemiyor,bu sonuca bu kadar şiddetli karşı çıkacaksa onun daha sıkı önlem alması gerekmez miydi?tip oteritesi degilim, spermle cenin arasindaki farki bilmem icin oterite olmaya gerek yok zaten
ama cocuk sahibi olmak istemiyorsa korunmali insan hem korunma hem bol bol sevis sonra cocuk olunca ay kocam istemiyoooorrrr. çocuk oyuncagi çunku bu.
her turlu korunmamiza ragmen yinede oldu ama bakabilecek durumda degilim, saglikli bir ebeveyn olacagimi dusunmuyorum vs deseydi ozaman bakis acim farkli olurdu konuya.
iyi günler
Tıp otoritesi degilseniz nereden biliyorsunuz bebegin canli oldugunu?? Yani gidip konustunuz mu?? Dr aldirilabilir diyorsa demek ki al di ri la bi lir..Bunda bir sakinca yok!!! 2 yasinizdan oncesini hatirlamiyorsunuz degil mi?? Iste bunu bilim soyluyorsa demek ki cocukta belli zaman dili icinde al di ri la bi lirtip oteritesi degilim, spermle cenin arasindaki farki bilmem icin oterite olmaya gerek yok zaten
iyi günler
Bu arada eklemeyi unuttum,beni kürtaja ikna etmek için mi diyor bilemiyorum,aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
sizin istediginizi biliyorum.siz konuyu tam anlamamışsınız sanırım,ben istiyorum eşim istemiyor,bu sonuca bu kadar şiddetli karşı çıkacaksa onun daha sıkı önlem alması gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?