Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
korunmak için bir çok yöntem varken tıbben neden uygulamiyorsunuz 2 çocuk annesisiniz geri cekilmenin korunma yöntemi olmadığını eşinizin de sizinde bilmeniz gerekiyordu. hakkınızda hayırlısı olsun

Aldırmayı düşünüyorsanız bile tüplerini bağlatmayı kabul ederse aldıracağınızı söyleyin. Şımarıklığın luzümu yok. Hem et ete değsin hem bana birşey olmasın aman gerekirse karım gidip aldırır küçük bir operasyon nasılsa. Geri çekilme evet bir doğum kontrol yöntemi değil ama erken çekilseymiş madem o yöntemi uygulamaya karar vermiş beyefendi. 100/100 hata karşı tarafta burada. Ezdirmeyin kendinizi

Yoo garip. Ben de ilaç vs kullanmak istemiyorum onun icin prezervatif kullanıyoruz. Ama eşim ben kullanmak istemiyorum, kendime güveniyorum geri çekilme yöntemini kullanalım dese aa kendine güveniyormus tamam demem. Çünkü önün korunma yöntemi olmadigini, kendine güvenmekle alakası olmadığını biliyorum. Siz bilmiyordunuz demek ki eşinizin sözleri garip gelmemiş. Yani normalde eşinizin sözüne inanıp kabul ettiğiniz için gerçekten gebe olsaydınız hem siz hem eşiniz eşit sorumlu olacaktınız. Yani başının etini yemeyin bir daha olursa diye demiştim başta. Çok yorucu bir olay çünkü

açtığınız konunun cevabi bu..
tam yazsaydiniz o zaman
rahatladıysanız ne mutlu bana...
neden korunmadınız sunu neden yapmadınız bunu neden yapmadınız diye sorgulamak konu sahibine ne fayda saglıyor da böyle yorumlar yapılıyor anlamadım
bırakın rahatlasınlar,bunlar hep pandemiden...
ben bu bebeği istiyorum,zaten sezeryan sırasında tüplerimi bağlatacam,sorun eşim istemiyor.
maddi sıkıntımız yok,ek gelirimiz de var,eşim çocuk sesi sevmiyor.
Konu Sahibi son durum nedir? Ev icinde durumlar nasıl su an? Eşinizin fikri vs yani ne bileyim normal mi yani aldırmak için ne kadar erken o kadar iyi çünkü , nasılsınız ev icinde konuştunuz mu
gerginlik devam ediyor,hala bi sonuca bağlayamadık.
maddi sorunumuz yok,ek gelirimiz de var mesele maddiyat değil.
Yoo bir sorunum yok. En azından geri çekilmeyi korunma zannetmiyorum. Daha ne isterim.
tebrik ederim sizi o zaman,fazla sinir bünyeye zarar bunu da bilmenizi isterim.
Bir de kendi bakacakmis baba evine dönüp..Hayir gülsem mi aglassm mi bilemedim..Konu sahibi muhtemelen bugune kadar calisip para kazanmak nedir onu bile bilmiyor!
öngörüleriniz hiç de kuvvetli değil,müneccimlikle uğraşıyorsanız eğer,tanımadığınız insanlarla ilgili tespitte bulunmak sizi itici gösterir.
korunmak için bir çok yöntem varken tıbben neden uygulamiyorsunuz 2 çocuk annesisiniz geri cekilmenin korunma yöntemi olmadığını eşinizin de sizinde bilmeniz gerekiyordu. hakkınızda hayırlısı olsun
pıhtılaşma sebebi ile d.kontrol hapı kullanamıyorum,spiralinde yan etkilerini yaşadım.
teşekkür ederim yorumunuz için.

alinabilir onayi vermeleri canli oldugu gerceginin aksini söylemiyor.
yasal kurtajda belirli bir haftaya kadar var ondan sonrasi yasak, cocuk anne karninda olmedigi surece, hatta bu yuzden 16.haftaya kadar dr lar cinsiyetini soylemezler devlet hastanesinde, neden cunku erkek cocuk isteyipte kiz oldugunu ogrenip aileler keyfi kurtaj yaptirdiklari icin.
drlar keyfi kurtaj genelde yapmaz özeller haric.
ben bayanin kurtaj olup olmamasi uzerine yazmadim zaten bunu size embriyoyla spermle cenini ayni kefeye koydugunuz icin soyluyorum.
erkekler bir iliski de kac milyon sperm atiyorlar, bunlar yaratilis geregi bir yumurtada dollenemezse o spermler zaten ölüyor, yaratilıs boyle anlatabilmisimdir umarim.

her sonuçta tüplerimi bağlatacağım.

Size cevap vermek istemiyorum aslinda..Cunku ayni dili konusmuyoruz..Duygusalligin pesine dusmus gidiyorsunuz..Siz tıp oteritesi misiniz ki bana cenin ve sperm canliligi hakkinda bilgi vermeye kalkiyorsunuz!!

Bu noktada eşiniz hatalı nutugu cekmiycem. Çünkü zaten hatasının bilincinde olsa böyle bir teklifte bulunmazdı. Size bir önerdim var. Öncelikle doktorunuzla konuşun ve durumunuzu anlatın. Ama tek başınıza gidin. Doktora eşinize söylemek üzere bebeğin alınmasının anne için tehlikeli olduğuna dair eşinize bilgi versin. Size ikna olmayan kocaniz doktora ikna olur. Sizde bu vebalden kurtulmuş olursunuz.

Size cevap vermek istemiyorum aslinda..Cunku ayni dili konusmuyoruz..Duygusalligin pesine dusmus gidiyorsunuz..Siz tıp oteritesi misiniz ki bana cenin ve sperm canliligi hakkinda bilgi vermeye kalkiyorsunuz!!
tip oteritesi degilim, spermle cenin arasindaki farki bilmem icin oterite olmaya gerek yok zaten
duygusalda degilim ayrica, ister dogurur ister dogurmaz bu benim meselem degil.
ama cocuk sahibi olmak istemiyorsa korunmali insan hem korunma hem bol bol sevis sonra cocuk olunca ay kocam istemiyoooorrrr. çocuk oyuncagi çunku bu.
her turlu korunmamiza ragmen yinede oldu ama bakabilecek durumda degilim, saglikli bir ebeveyn olacagimi dusunmuyorum vs deseydi ozaman bakis acim farkli olurdu konuya.
iyi günler

mecburiyetten kabul etmesi tavrını değiştirmez ki,sevinmemesine sevmemesine çözüm olmaz bu.

Şu paragrafta aldatma kısmı ile ilgili kısım kadar midemi bulandıran Bi yer olmadı. Eğer tekrar böyle bir cümle kurarsa sen de her kadının hayali gibi anlayışlı yardımcı bir koca olmazsan aldatılırsın sorumlusu sensin deyin.

Tıp otoritesi deg
Tıp otoritesi degilseniz nereden biliyorsunuz bebegin canli oldugunu?? Yani gidip konustunuz mu?? Dr aldirilabilir diyorsa demek ki al di ri la bi lir..Bunda bir sakinca yok!!! 2 yasinizdan oncesini hatirlamiyorsunuz degil mi?? Iste bunu bilim soyluyorsa demek ki cocukta belli zaman dili icinde al di ri la bi lir!!!

siz konuyu tam anlamamışsınız sanırım,ben istiyorum eşim istemiyor,bu sonuca bu kadar şiddetli karşı çıkacaksa onun daha sıkı önlem alması gerekmez miydi?

Tıp otoritesi deg
Tıp otoritesi degilseniz nereden biliyorsunuz bebegin canli oldugunu?? Yani gidip konustunuz mu?? Dr aldirilabilir diyorsa demek ki al di ri la bi lir..Bunda bir sakinca yok!!! 2 yasinizdan oncesini hatirlamiyorsunuz degil mi?? Iste bunu bilim soyluyorsa demek ki cocukta belli zaman dili icinde al di ri la bi lir

Bu laftan sonra o adamin bavulunu toplayip kapinin önüne koyardim net. Sanirsin erkekler hep böyle fit, seksi kivanc-style kaliyor. Gömerim bu herifi arka bahceye. Siz fazla pasif kaliyorsunuz belli. Esim bana böyle bir cümleyi asla kurmaz, cünkü arkasindan kopacak firtinayi cok iyi biliyor. Esiniz hakkinda aklima bir cok laf geliyor da, ban yemege bile degmez

siz konuyu tam anlamamışsınız sanırım,ben istiyorum eşim istemiyor,bu sonuca bu kadar şiddetli karşı çıkacaksa onun daha sıkı önlem alması gerekmez miydi?
sizin istediginizi biliyorum.
siz ayni evde yaşayan eşinizin bir cocuk daha kaldirip kaldirmayacagini bilmiyormuydunuz? onun tedbir almamasi zaten sacmalikta en azindan siz bu tedbiri mecbur kaldiginiz icin alıp bu duruma düşmeyebilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…