- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Korunması gereken kişi kadın değil erkektir,kadın korunsun öyle mi, doğum kontrol hapı alsın,yapay hormon girsin vücuduna sonra kötü hastalıkları tetiklesin, ya da spiral taktirsin acı çeksin vs.Erkek için ne güzel demi off mis sadece işini görsün, o adamı çocuğu aldirmayi bırak bosarim, bir de gerçekten nasıl aldirmayi düşünürsünüz şok oluyorum, sizlerin cezasını minicik bebek neden çeksin, biz tüp bebek merkezlerinden aglaya ziklaya dönüyoruz, cabaliyoruz, ya bazen isyan edesim geliyor sizin gibiler çocuğa layık değil.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Eş kesinlikle hatalı orası amenna ama konu sahibi de suçsuz değil ki.Sevişip boşalırken herşey güllük gülistanlık sen gebe kalınca mı kabahat? Hem prezervatif kullanmasın hemde çemkirsin ne kadar utanmaz bir insanmış. Çocuk istemeyen prezervatif kullanmayan adam çüküne sahip çıkıp sevişmesin bir zahmet.. Çocuğu aldır diye baskı uygularsa günahı vebali de senin değil eşinin üzerine...
annem yillar once babamin ve babaannemin zoruyla abimden hemen sonra hamile kaldigi bebegi aldirmis, hala unutamiyor, hala azabini cekiyor mani olamadim gucum yetmedi diye
Yani durumunuza cok üzüldüm gercekten.
Eşiniz hem bencil hem de sizi suçlayacak kadar... Siz tıbbi yöntem kullanaöayınca geriye kondom kalıyor bir tek e onu da eşiniz reddediyor geriye ne kalıyor.
Eşinizin ne demek istediğini anlamadım gercejten
Korunmam gebelik olursa aldırırım yöntemi ile mi yola cıkmış?
Su durumda içinizden ne geliyor onu dinleyin. Eğer eşinizin arzusu ile istemediğiniz bir adım atarsanız ömür boyu pişmanlık yasayabilirsiniz. Ben olsam bu adamın sözüne hiççç itibar etmezdim gerci ben kürtajı erken veya gec olsa da cinayetle eşdeğer tutuyorum
Laf tan sözden anlayan bir adam olsa bu durum yaşanmazdı emin ol. Kendisi de doğum kontrol hapı içebilir bu şekilde koruna bilir Di ertesi gün hapları da var. Kadın çocuğu istiyor adam istemiyor istemeyen korunur fark burda.Eş kesinlikle hatalı orası amenna ama konu sahibi de suçsuz değil ki.
Kendi korunamiyorsa ki bunun için birden fazla yöntem var, geri çekilme yöntemini de kabul etmeyecek, mecbur tutacak eşini korunması için, prezervatif sevmiyor diye bir açıklama olabilir mi?
Hamilelik, kürtaj bunlar birinci derecede kadını ilgilendirdiği için eşinin keyfine birakmamasi gerekirdi.
Bir tek kondom kalmiyor. Adamda vazektomi (türkce böyle yaziliyor mu emin degilim) yaptirabilir. Baglattiktan sonra istemiyorsa kondom da kullanmasin. Hem kalici bir cözüm. Konu sahibi bunu ona bir önersin bakalim totosu yaptirmaya var mi. Ama eminim ondan kacar. Kadina yüklemek daha kolay cünkü
Aynen ...bir daha hamile kalırsanız ne olacak..kürtaj korunma yöntemi değil kiSöz konusu bebeğim olursa eşimi gözüm görmez. Çocuk oyuncağı mı bu. Simdi aldırın. Birkaç sonra bir yanlışlık daha olursa o zamanda aldırırsınız. Adam korunmak istemiyor çünkü !!
Bu konuda akıl veremeyiz diye düşünüyorum. Kondomla korununHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bence siz bebeği değil kocanızı aldırın.ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.
Bence doktor izin vermedi aldirmama dersiniz ki hamilelikten bı sure sonra bebek aldirilamiyor süreyi ogrenin benceben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.
hem kondom kullanmayı sevmiyo hem de hamilelik haberine mi kızıyo kusura bakmasında o da önlemini alıcaktı saçma saçma konuşmasın aldırmak konusunda da ben bişey diyemem zor bi karar gerçektenHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Kocan ne karisir aldirma diyenler, cocuk dogunca babaligi üstlenecek sanirim!! Konu sahibi aldirmazsaniz evliliginiz de bitebilir..Buna hazir misiniz?? Sonra o cocuk yüzünden bosanirsaniz, belki siz bile icten ice kin besleyeceksiniz o bebege?? Yapmam ben demeyin insanoglu çiğ süt emmis..Ben acikcasi su durumda cocugun gelecegini düşünürüm..Yoksa dogur gitsin bu en kolayi..Ben olsam aldiririm..Dedigim gibi ben biraz ileriyi düşünen bir insanim..Artilari eksileri iyi hesaplayin..Bu yolun dönüşü yok!!Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?