Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korunması gereken kişi kadın değil erkektir,kadın korunsun öyle mi, doğum kontrol hapı alsın,yapay hormon girsin vücuduna sonra kötü hastalıkları tetiklesin, ya da spiral taktirsin acı çeksin vs.Erkek için ne güzel demi off mis sadece işini görsün, o adamı çocuğu aldirmayi bırak bosarim, bir de gerçekten nasıl aldirmayi düşünürsünüz şok oluyorum, sizlerin cezasını minicik bebek neden çeksin, biz tüp bebek merkezlerinden aglaya ziklaya dönüyoruz, cabaliyoruz, ya bazen isyan edesim geliyor sizin gibiler çocuğa layık değil.

Eş kesinlikle hatalı orası amenna ama konu sahibi de suçsuz değil ki.

Kendi korunamiyorsa ki bunun için birden fazla yöntem var, geri çekilme yöntemini de kabul etmeyecek, mecbur tutacak eşini korunması için, prezervatif sevmiyor diye bir açıklama olabilir mi?

Hamilelik, kürtaj bunlar birinci derecede kadını ilgilendirdiği için eşinin keyfine birakmamasi gerekirdi.

Sanki o çocuğun tercihiydi de aldır diye emrediyor beyefendi.
Korunmayayım ama çocuk olursa keyfi aldırırım, eşim yıpransın, kürtaj geçirsin, çocuğum ölsün. Ben sütten çıkmış ak kaşığım, bütün suç da karımın. Bencilliğe bak !

annem yillar once babamin ve babaannemin zoruyla abimden hemen sonra hamile kaldigi bebegi aldirmis, hala unutamiyor, hala azabini cekiyor mani olamadim gucum yetmedi diye

anneniz adina cok üzüldüm. Bazi insanlara göre kürtaj basit bir "islem", ama degil. Hamile olan kadin. O bu karari verirken kimsenin baskisi altinda olmamali. Heleki bebegi isterken kimse kürtaja zorlamamali. Esinin yaptigi bastan sona bencillik. Hem korunmuyor, hem kadini sucluyor, hem kürtaja zorluyor. Kadinda bundan sonra onu yine adam yerine koyacak. Yok öyle bir dünya. Birde diyor ki: Yardim etmem bebekle. Eminim ki bu kadar becil bir insan zaten dünyanin en iyi babasi madalyaya talip degildir

Bir tek kondom kalmiyor. Adamda vazektomi (türkce böyle yaziliyor mu emin degilim) yaptirabilir. Baglattiktan sonra istemiyorsa kondom da kullanmasin. Hem kalici bir cözüm. Konu sahibi bunu ona bir önersin bakalim totosu yaptirmaya var mi. Ama eminim ondan kacar. Kadina yüklemek daha kolay cünkü

Laf tan sözden anlayan bir adam olsa bu durum yaşanmazdı emin ol. Kendisi de doğum kontrol hapı içebilir bu şekilde koruna bilir Di ertesi gün hapları da var. Kadın çocuğu istiyor adam istemiyor istemeyen korunur fark burda.

+100

Söz konusu bebeğim olursa eşimi gözüm görmez. Çocuk oyuncağı mı bu. Simdi aldırın. Birkaç sonra bir yanlışlık daha olursa o zamanda aldırırsınız. Adam korunmak istemiyor çünkü !!

Aç misiniz açıktamısınız?evinize para giriyor değil mi?herkes 2 kaşık eksik yese bu çocuğunuzun da karnı doyar. .Allah istemediğiniz halde nasip etmişse vardır bir hayır..hayatınız 2 çocukla maffolmadı da 3. Çocukta mi olacak?

Söz konusu bebeğim olursa eşimi gözüm görmez. Çocuk oyuncağı mı bu. Simdi aldırın. Birkaç sonra bir yanlışlık daha olursa o zamanda aldırırsınız. Adam korunmak istemiyor çünkü !!
Aynen ...bir daha hamile kalırsanız ne olacak..kürtaj korunma yöntemi değil ki

Bu konuda akıl veremeyiz diye düşünüyorum. Kondomla korunun

Sakin aldirma okuz herif kendi korunsaymis ozmn sakin esinizin o cahil akliyla aldirmayin siz ona annede olursunuz babada gerekirse bn boyle bi eşi bosarimda kimse benim cocugumu ben istemedim surece benden koparamaz terbiyesizzzz!! Cok sinirlendim ya

Kendi fikrimi yazıcam sağlık sorunlarımından ötürü hap ya da diğer yöntemlerle korunamıyorsam eşimde kondom kullanmıyorsa ilişkiye girmem bakın çok net
Suç bu konuda biraz da size de ait ikiniz de korunma yöntemlerinin peşine düşmemişsiniz
Ortak karar alamamışsınız

çocuk aldırmak tamamen iki kişiye kalmış durum ama bu sorumsuzluk sonucu bana göre
Suç ikiniz de de pek umursamamışsınız işlerin son raddeye gelmesini istemiyormuşsunuz da
Doğurduğunuzda başına kakacak(ikinizin sorumsuzluğuda olmasına rağmen)
Aldırsanız belli ki sizin vicdanınız rahat etmeyecek.

vallaha çevremde evli 20 yıldır korunup çocuk sahibi olmayan insanlar var bakın demek ki koruyor.
İkinizin de işine gelmiş kusura bakmayın

ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.
Bence doktor izin vermedi aldirmama dersiniz ki hamilelikten bı sure sonra bebek aldirilamiyor süreyi ogrenin bence o doğunca unutur zaten iyi ki diyecektr bence hakkınızda hayırlısı olsun

Cok zor bir durumdasiniz.
Esiniz hem korunmuyor (gericekilme korunma degil) ve siz de korunmamissiniz.
Bebek dusunmuyorsaniz sikiya almaniz gerekirdi.
Bu durumda bir hamilelik olusuyor ve adamin dedigi "kurtaj" ol.
Cok uzucu, ne diycegimi bilemedim. Umarim dogru, hayirli karari verirsiniz.

hem kondom kullanmayı sevmiyo hem de hamilelik haberine mi kızıyo kusura bakmasında o da önlemini alıcaktı saçma saçma konuşmasın aldırmak konusunda da ben bişey diyemem zor bi karar gerçekten

Kocanın seks yaparken korunmama sonucunda çocuk olacağından haberi var dimi ?
Hem yapıp hem korunmayınca gökten bir şey inmiyor çocuk olmaması için.
Çocuk olmuş bir de aldır diyor adama (!) bak sen!

Kocan ne karisir aldirma diyenler, cocuk dogunca babaligi üstlenecek sanirim!! Konu sahibi aldirmazsaniz evliliginiz de bitebilir..Buna hazir misiniz?? Sonra o cocuk yüzünden bosanirsaniz, belki siz bile icten ice kin besleyeceksiniz o bebege?? Yapmam ben demeyin insanoglu çiğ süt emmis..Ben acikcasi su durumda cocugun gelecegini düşünürüm..Yoksa dogur gitsin bu en kolayi..Ben olsam aldiririm..Dedigim gibi ben biraz ileriyi düşünen bir insanim..Artilari eksileri iyi hesaplayin..Bu yolun dönüşü yok!!

Başlığınıza itafen yazıyorum.Anne ya da bebekte dogumu engelleyen herhangi bir tıbbi sebep yokken (fiziksel, psikolojik) bir anlık korunma hatası nedeniyle olan bir bebegi aldırmak bana hiç doğru gelmiyor. Forumda diger bolumlere bakın insanlar ne hastalıklarla bebeklerini doğurmaya çalısıyorlar. Eşiniz kendi zevki ugruna bir bebegi canından edemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…