- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Olsun biz umudumuzu yitirmeyeceğiz güzel kadın bir gün inşallah olacak lütfen üzülme her karanlık bir gün aydınlığa kavuşurÜst üste geldi bugün herşey morelim okadar bozuluyor ki anlatamam. Haberlerde gördüm kadın ın 6 Cocugu var kızını dövüp dövüp yastıkla boğuyordu birde bu kadıncağızın kocası. Bende uğraşıyorum olsun diye 1 tane olsa ona bile razıyım
Merhaba korunma korunmama konusunda şimdi neden öyle yapmadınız etmediniz demenin mantığı kalmamış zira olan olmuş bu şimdiden sonra eşinizle aranızda konuşarak halletmeniz gereken bir konu..ama size kendi ailemden örnek vermek istiyorum benim 2 abim var biri 10 biri 7 yaşındayken annem bana hamile kalıyor sizin gibi surpriz hamilelik fakat annemin hamilelikleri bulantı vs yönünden çok ağır geçtiği için babam aldır, nasılsa iki oğlumuz var yeter demiş annem gidip doktor kapısından dönüyor doğurmaya karar veriyor aradan yıllar geçiyor abimlere ve bana maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen iyi okullarda güzel bir eğitim imkanı sağlıyorlar. Ama abimler evlendikten sonra anne ve babama sırt çeviriyor asla ne maddi ne manevi yardımı bırakın aramıyorlar yıllardır, ben şuan evliyim 31 yaşındayım aileme her konuda destek çıkmaya çalışıyorum annemi en iyi hastanelere götürüyorum sağlık problemlerini hamile halimle halletmeye çalışıyorum elimden geldiğince ve herzaman duyduğum tek cümle şu; seni iyi ki doğurmuşum diyeceğim o ki hangi evladın hayırlı olacağı belli olmuyor, yapmayın o size tutunmuş bırakın yaşasın.biraz uzun oldu umarım sizi boğmamışımdır, yine de karar sizindir sevgiler..Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Doğru bebegi sonlandırmak yerineBir tek kondom kalmiyor. Adamda vazektomi (türkce böyle yaziliyor mu emin degilim) yaptirabilir. Baglattiktan sonra istemiyorsa kondom da kullanmasin. Hem kalici bir cözüm. Konu sahibi bunu ona bir önersin bakalim totosu yaptirmaya var mi. Ama eminim ondan kacar. Kadina yüklemek daha kolay cünkü
Eee çekilememiş demek ki davar bir de önlemini almalıydın mı diyormalesef
bunun önlemini almak kadına aitmiş
Korunmamis ki. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. İsterseniz doktora gidince sorun . Bu konuda suçlu varsa eşiniz. İki çocuğa bakabilcek gücünüz varsa ucuncuye bakılır bence. Allah merhamet versin eşinize. Hiç mi inancı yok. Yada Allah korkusu. Üzgünüm.malesef
Kesinlikle aldrmayın şuan böyle diyodur zamanla alışır kabullenirHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bence kesinlikle aldırmayın hem o da bir canlı resmen cinayet dinende günah şu an büyüttüğünüz çocuğunuzun canına kıyabilir misiniz?aynı şey.Hem 5aylık olmuş nereye aldırıyon 3aydan sonra aldıramazsın hemde yasak sakın öyle bir hata yapma gerekirse doğur evlatlık ver dayanabiliyosan öldürmekten iyidirHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Kocanizi aldırınHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?