Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes adama yüklenmiş de evet adamın suçu zaten var ama kadın suçsuz mu?
Ya belki kötü düşünce ama kendisinin ilişkiye girmeyi reddetmesi gerekiyordu
Ama muhtemelen sonu boşanma olur diye korkmuştur

ayrıca çocuğu doğaracaksa bu adam bu çocukla ilgilenecek mi? (Adamın zihniyeti bozuk)
Kadın boşanmak istemiyor
Ya da kendi ayakları üstünde duruyor öu?

Olsun biz umudumuzu yitirmeyeceğiz güzel kadın bir gün inşallah olacak lütfen üzülme her karanlık bir gün aydınlığa kavuşur

E normal hamile kalmanız korunmuyormuşsunuz ki. İki tarafında sorumluluğu var. 12 yıldır evlisiniz 2 çocuğunuz var hala nasıl geri çekilmeyi korunma yöntemi görebiliyorsunuz karı-koca aklım almıyor. Bu çocuğu tek başınıza büyütebilecek misiniz, maddi-manevi imkanlarınız yeterli mi buna? Tek tarafın istemesiyle bebek dünyaya getirmek ağır bir sorumluluk her şeyi düşünmeniz lazım. Şunu yapın diye akıl vermek istemem, tek söyleyebileceğim iyice düşünmeden hareket etmeyin

Merhaba korunma korunmama konusunda şimdi neden öyle yapmadınız etmediniz demenin mantığı kalmamış zira olan olmuş bu şimdiden sonra eşinizle aranızda konuşarak halletmeniz gereken bir konu..ama size kendi ailemden örnek vermek istiyorum benim 2 abim var biri 10 biri 7 yaşındayken annem bana hamile kalıyor sizin gibi surpriz hamilelik fakat annemin hamilelikleri bulantı vs yönünden çok ağır geçtiği için babam aldır, nasılsa iki oğlumuz var yeter demiş annem gidip doktor kapısından dönüyor doğurmaya karar veriyor aradan yıllar geçiyor abimlere ve bana maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen iyi okullarda güzel bir eğitim imkanı sağlıyorlar. Ama abimler evlendikten sonra anne ve babama sırt çeviriyor asla ne maddi ne manevi yardımı bırakın aramıyorlar yıllardır, ben şuan evliyim 31 yaşındayım aileme her konuda destek çıkmaya çalışıyorum annemi en iyi hastanelere götürüyorum sağlık problemlerini hamile halimle halletmeye çalışıyorum elimden geldiğince ve herzaman duyduğum tek cümle şu; seni iyi ki doğurmuşum diyeceğim o ki hangi evladın hayırlı olacağı belli olmuyor, yapmayın o size tutunmuş bırakın yaşasın.biraz uzun oldu umarım sizi boğmamışımdır, yine de karar sizindir sevgiler..

Doğru bebegi sonlandırmak yerine
Spermlerini sonlandırsın

Dilimizde "hayır" diye bir kelime var. Duymuş muydunuz hiç? Kondom kullanmıyorsan hayır seninle seks yapmıyorum diyebilirdiniz. Siz de böyle bir tepki ile karşılaşacağınızı düşünmediniz bence. Çünkü 12 yıllık aktif cinsel hayatı ve 2 çocuğu olan bir kadının bunları bilmemesi benim aklıma yatmadı. Yazık.

Kürtaja karşı değilim. Kesinlikle anne babanın kararıdır bu. Ancak korunmayıp, hamile kalıp kürtaj diyene karşıyım. Korunmazsanız hamile kalırsınız, doğanın kanunu bu. Gerçi bu kadarını düşünüp uygulayamayan insanın anne baba olması da pek doğru değil sanırım. İkilemde kaldım.

Vazektomi olsun o zaman eşiniz. Kadın sağlık sebebiyle korunamıyorsa sorumluluk diğer tarafa geçiyor. Sizi suçlayacağına dönsün kendisine baksın beyefendi.

Korunmamis ki. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. İsterseniz doktora gidince sorun . Bu konuda suçlu varsa eşiniz. İki çocuğa bakabilcek gücünüz varsa ucuncuye bakılır bence. Allah merhamet versin eşinize. Hiç mi inancı yok. Yada Allah korkusu. Üzgünüm.

Kesinlikle aldrmayın şuan böyle diyodur zamanla alışır kabullenir
Bakın bizler Anne olmayı çok istiyoruz Rabbin nasip etmiş nolur kıymetini bilin aldrmayın

Bence kesinlikle aldırmayın hem o da bir canlı resmen cinayet dinende günah şu an büyüttüğünüz çocuğunuzun canına kıyabilir misiniz?aynı şey.Hem 5aylık olmuş nereye aldırıyon 3aydan sonra aldıramazsın hemde yasak sakın öyle bir hata yapma gerekirse doğur evlatlık ver dayanabiliyosan öldürmekten iyidir

Kocanizi aldırın

Allah yazdıysa o çocuk doğacak. Şimdi böyle desede olayın şokuyla, doğunca sever merak etmeyin. Kimsenin sorumluluğu deyil bu ayrıca, Allah istedi oldu kondom taksa yırtık çıkar ve bu çocuk olurdu. Biz 4 aydır ikinci çocuk istiyoruz olmuyor. Sakın aldırmayın. Şahsen "aldır bu çoğu demek çok canice" diğer ikisinden birini ölduremiyorsan bunu niye öldürüyorsun derler adama. Madem çoook dert edecekti kendini kısırlaştrsaydi keşke.

Kocan tam bir bencil. Kendi zevkinden ödün vermeyen,tüm sorumluluğu kadına yükleyen bir hanzo. Ayrıca korunduğunuz yöntem,yöntem değil. Bunca sene nasıl hamile kalmadığına şaşırdım. Aldıra biliyorsan kocanı aldır,masum bir canı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…