- 19 Mart 2016
- 1.631
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Gelecek icin en korktugum durum.Evli degilim ama bir kez bu hataya dustum cahillik.Her konusu acildiginda hungur hungur aglarim.Bu senin vicdanina kalmis ben tutturdum gitcek diye cok onceden olan bi durum kucuklukten.Ozaman cahildim simdi tek bile olsam evli degilim tovbe yapmam.Tecrube eden biri olarak onun rizki gelirmis ki kendimi bu konuda asla affedemiyorum.Bunu cani gonulden soyluyorum.Esinde sacmaliyo gercekten Allah o donem oyle maddi akis saglamisti ki ben bilemedim.Her cocuk rizkiyla gelir olenin yerini alir.Her gece dua ederim Allah affetsin aklimi calistiramadim korktum.Allah yardimcin olsun.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bu hamilelikte ne yaparsınız bilemem ama madem yeni bir çocuk hayatınızı mahvedecek kocanız vazektomi olsun o halde. Böyle kafasına göre sizi kürtaja zorlamamış olur.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle tv de bi doktordan da duydum yüzde 70 hamile kalma riski varmış asla bir yöntem değildirSorumluluk kimin bilemem ama geri çekilme diye bir yöntem yok. Birinde hamile kalmasan 2.sinde kalırsın....
İyide aldırdıktan sonra bu adamla hayatına devam edebilecek misin? Ben olsam çok soğurdum kalbi atan benim canım ikimizin yavrusuna kıydı diye.kürtaj travmatik bir olay kaldıki canlı olan bebeğin kurtajini düşünemiyorum.ben istiyorum,diğer çocuklarımda da zorlanmadım,ama tek başıma istemek çok kötü
Her bebeğin tek isteği varlığından mutlu olunması değil..hayat hakkını elinden almayın lütfen.hayat hakkı diyorum,yaşamak başka birşey.bebekliginde anne babasız kalan çocuklar yaşamasın mi yani.babasi içten sevmeyecek diye sizde istememe haline bürünüyorsunuz farkında olmadan.kendinize gelin dik durun.burada birçok boşanan ve bebeğini tek başına severek yetebilen anneler var.babasi sevmezse siz seversiniz.biraz bakış açınızi değiştirin.kesinlikle vicdansızca,ama her bebek varlığından mutlu olunmasını ister,korkularımın sebebi dünyaya geldiğinde bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalması
doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor
Her cenin dogmak ister oyle miHer bebeğin tek isteği varlığından mutlu olunması değil..hayat hakkını elinden almayın lütfen.hayat hakkı diyorum,yaşamak başka birşey.bebekliginde anne babasız kalan çocuklar yaşamasın mi yani.babasi içten sevmeyecek diye sizde istememe haline bürünüyorsunuz farkında olmadan.kendinize gelin dik durun.burada birçok boşanan ve bebeğini tek başına severek yetebilen anneler var.babasi sevmezse siz seversiniz.biraz bakış açınızi değiştirin.
Böyle bi konuda nasıl sizi suçlar. Madem çocuk istemiyodu kendi korunacaktı.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Siz ne istiyorsunuz?Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?