Eşim Bebek istemiyor

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Merhaba arkadaşlar bu ay evliliğimin 3. Yılına girdim eşim sürekli farklı bir şekilde erteliyor , bende cok istiyorum Bebek sahibi olmayı. Artık bu konu psikolojimi bozdu Arkadaşlarımın hamilelik Haberlerini aldığımda eve gelip ağlıyorum cok utanıyorum bu durumdan ama elimde değil:(( birde ilk evlendiğimde başka bir sebepten kadın doğuma gitmiştim doktor çok dikkat et yumurtalıkların cok iyi çalışıyor hemen hamile kalırsın demişti. Şimdi hap kullanmıyorum ama farklı şekilde korunuyoruz ama ben yinede yumurtalıkların tembelleşip eşimin canı istediği zaman çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum

biraz daha açsaniz
esinizin istemem sebebi ne su anki bahanesi ne yani
yaslariniz nasil
esin omur boyumu istemiyor çocugu

biraz daha açsaniz
esinizin istemem sebebi ne su anki bahanesi ne yani
yaslariniz nasil
esin omur boyumu istemiyor çocugu
Hep karar veriyoruz sonra 6 ay daha sonra diyor karar verdiğimiz tarihten. Kafam rahat değil diyor ama maddi manevi kafasının rahat olamayacağı bir sıkıntımız yok evlilik öncesiyle birlikte 6 yıldır birlikteyiz Bebek konusu dışında cok iyi anlaşıyoruz mutluyuz

3 yılda yumurtalık mı tembelleşir, kaç yaşındasın... İstemiyosa istemiyo zorlama, elbet ister.

Hep karar veriyoruz sonra 6 ay daha sonra diyor karar verdiğimiz tarihten. Kafam rahat değil diyor ama maddi manevi kafasının rahat olamayacağı bir sıkıntımız yok evlilik öncesiyle birlikte 6 yıldır birlikteyiz Bebek konusu dışında cok iyi anlaşıyoruz mutluyuz
çok enterasan
daha once basindan evlilik falan geçmismi
hani çocugu olmadigini biliyor olabilirmi , sende bilme diye erteliyor olabiilirmi
bende iki dk da ne senaryo yazdim ha :)

maddi manevi sorun olmayan bi erkek neden çocuk istemez hiç bi fikrim yok
çocuklari hiç sevmiyorsa omur boyuda ikna olmaz

Çocuk iki kişinin ortak kararıyla yapılır. Baba olmak istemeyen bir adamı zorla baba yapmamalısınız.
Yumurtalıklar tembelleşmez, öyle bir huyları yoktur.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Eninde sonunda yanlışlıkla hamile kalırsınız.
Yanlışlıkla hamile kalmak asla istemem ki eşim bu konuda cok dikkatli öyle bir risk yok

İkimizde 26 yasındayız 6 yıldır birlikteyiz evliliğimizin 3. Yılı
yaş olarak erkekte sorun yok ama kadında öyle değil maalesef.
her şeyi geçtim tahammül az oluyor. erkekler için iyi her sey.. olan kadında ..hamile kalacaksın
çocuk yapacaksın, ona bakacak belkı 2. çocugu yapacaksın..
aldıgın kilolar
kariyerin
hayatını düzene sokmak uzun sürüyor çocuk derdını anlatana kadar.

2 taraftan biri istemıyorsa zor

Back
X