eşinden eminsen ve onu sewiyosan yap ama herhangi bi konuda az da olsa kalbnini kırdıysa seni anlamadıysa
yapma
evli değilim ama çocuk için kendinizi neden hazır hissetmiyorsunuz acaba.Yani korkuyormusunuz yoksa maddi olarak yetersizmi görüyorsunuz yada işinizde hedefleriniz mi var zamanı değilmi diyorsunuz
Maddi sıkıntımız yok, ben uzun bir süre çalışamasam da eşim evin geçimini sağlayabilecek durumda,
İşimle ilgili hedeflerim de yok zaten ayrılmayı düşünüyorum...
Asıl sorun kendimi buna hiç hazırlamamış olmam, gezmeyi eğlenmeyi çok severim, biraz başına buyruk bir tipim, yani hayatımı kendi çocuğum da olsa birine adamak gözümü korkutuyor galiba...
Ama yaş da geçiyor, işte bunlar darmadağın ediyor beni.
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler,
Ailem ve yakın çevrem gibi siz de neden çocuk yapmadığıma anlam veremiyorsunuz değil mi?
Şöyle söyleyeyim; eşim arkamı toplamasa evi 1 günde savaş alanına çevirecek kadar dağınık bir insanım, çoğu zaman uykucu ve tembelimdir, ta ki biri kalk gezelim alış veriş yapalım diyene kadar...
Giyinip süslenmeyi kendime bakmayı çok severim, sanki çocuk olunca bunların hiçbirini yapamayacakmışım, hep yorgun bitkin olacakmışım, evde eskisi gibi ayaklarımı uzatıp yatamayacakmışım gibi geliyor, sizde durum nasıl? hem eve hem kendinize hem çocuğa vakit ayırabiliyor musunuz? Hayatınız çocuktan sonra ne yönde değişti?
Bu arada sorulmadan söyleyeyim, eşim ev işlerinde çok hamarattır, evcimen tam bir aile adamıdır, çocuk bakımında da en azından hafta sonu ve akşamları bana çok iş bırakmayacağından eminim
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler,
Ailem ve yakın çevrem gibi siz de neden çocuk yapmadığıma anlam veremiyorsunuz değil mi?
Şöyle söyleyeyim; eşim arkamı toplamasa evi 1 günde savaş alanına çevirecek kadar dağınık bir insanım, çoğu zaman uykucu ve tembelimdir, ta ki biri kalk gezelim alış veriş yapalım diyene kadar...
Giyinip süslenmeyi kendime bakmayı çok severim, sanki çocuk olunca bunların hiçbirini yapamayacakmışım, hep yorgun bitkin olacakmışım, evde eskisi gibi ayaklarımı uzatıp yatamayacakmışım gibi geliyor, sizde durum nasıl? hem eve hem kendinize hem çocuğa vakit ayırabiliyor musunuz? Hayatınız çocuktan sonra ne yönde değişti?
Bu arada sorulmadan söyleyeyim, eşim ev işlerinde çok hamarattır, evcimen tam bir aile adamıdır, çocuk bakımında da en azından hafta sonu ve akşamları bana çok iş bırakmayacağından eminim
Ben 24 yaşında 4.5 yıllık evli ve 14 aylık oğlu olan biriyim.
Oğlumu çok isteyerek yaptım,çocuklara düşkünümdür ondan olsa gerek kendimi hazır hissettim ama değilmişim.Fakat oğlumu doğurduğuma asla pişman olmadım iyiki yapmışım o benim herşeyim inanın onsuz nefes alamam!
Çocuk bakmak karşıdan görüldüğü gibi kolay birşey değilmiş,ilk zamanlar Allah'ım hayatım hep böylemi geçecek diyordum şimdi bi an önce büyüse de rahatlasam diyorum ve 2. çocuğu asla düşünmüyorum bende sizin gibi rahatına düşkün biriyim ama çocuk olunca rahatlıktan eser kalmıyor 2 dk fazla uyusun diye yapmayacağım şey yok nerdeyse ,
Eşimle rahat rahat bi yemek yiyemiyoruz bebekken illa biz yemek yiyeceğimiz zaman hemen ağlardı şimdi yürüyor koşuyor biz yemekteyken hemen kucak istiyor sofraya dalıyor her yeri batırıyor bazen tabakları bile devirdiği olur deli olmamak elde değil ,
Evden çıkacağımız zaman ilk onun çantasını hazırlamak zorundasın maması bezi ıslak mendili kıyafetleri emzik biberon derken kocaman bi çanta oluyor kendi çantanızı bile takamıyorsunuz bazen ve dışarı çıkma saatinizi onun uyku saatine göre ayarlamak zorundasınız,
Ben bi yandan temizliyorum o arkamdan dağıtıyor ben temizlik hastası biriyim çocukla temizlik yapmak çok zor ben yerleri siliyorum o arkamdan elleriyle sildiğim yerle oynuyor her yer el izi oluyor,
Durduk yerde ağlar olmadık yerde altına yapar acıkır durmaz huysuzluk yapar daha bir sürü şeey
Ama bir gülüşü beni benden alır herşeyi unutursunuz..
Hele bi Anne desin dünyalar benim olur..Bence hemen yapın hiç beklemeyin kalp atışını duyduğunuz an dünyanız değişecek inanın..
yada minicik kollarıyla bir sarsın sizi.....
evlenesim geldi valla bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?