- Konu Sahibi Constantinodino
-
Bi de galiba konu sahibinde ritim bozukluğu var. Insan korkar o durumdaki insani üzmeye. Vicdansızlık resmen.Evet hadi kaydı düştü hadi kanaması oldu Allah korusun, ne adamlar var yahu.
Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bileBi de galiba konu sahibinde ritim bozukluğu var. Insan korkar o durumdaki insani üzmeye. Vicdansızlık resmen.
Çok çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Ay gerçekten mi ? 1 yıl bile olmamış evleneli, karısı hamile, kadın ikisinin de biricik evladına ritm bozukluğuna rağmen kalbinden her saniye kan taşıyor can taşıyor. Adam 3 günlük dalış derdinde. Allah hidayet versin.Bi de galiba konu sahibinde ritim bozukluğu var. Insan korkar o durumdaki insani üzmeye. Vicdansızlık resmen.
Sizin fikrinizi sizi umursamıyor olması problem yani ne yaparsan yap gidicem demesi çok yanlış yoksa tatile gitmek isteyebilir bunda sıkıntı yok ben 8 aylık hamileyken eşimi asker arkadaşları ile tatile gönderdim ama o bana istemiyorsan gitmem demişti bende yıllardır gitmek için fırsat kokluyorsun bizimle gitmek için gitmediğin zamanlar oldu ben zaten hamilelik Bi de küçük çocukla bu yıl tatile gitmek istemiyorum sen git eglen seneye de beraber gideriz dedim gönderdim ama sizin durum farklı adam sizi umursamıyor üstelik zor Bi hamilelik geçiriyorsunuz benim öyle zor Bi durumum olsa hayatta gitmezdi eşim sert Bi tepkiyi hak ediyor gerekirse rest çekmeliMerhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Aileniz filan nerde? Ayrı şehirlerde misiniz? Benimkiler dünya yansa umurunda olmaz ama bazı anneler babalar filan hamile karını bırakıp nereye gidiyorsun filan diyor ya, o açıdan sordum.Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Oraya b.k mu yemeye gidecek artık bu erkeklerin saçmalıklarından kadınlara eziyet etmesinden bıktım .Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Eşinizin yaptığı Terbiyesizlik, Saygısızlık ve Bencillik !Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Bence bu gruptaki biriyle ilişkisi var. Hatta size o kadar değer vermiyor ki yalan bile soylemeye lüzum duymuyor. İnsan zorunlu seyahat ya da erkek erkeğe falan der en azından. Sen ne yaparsan yap ben gideceğim nedir ya?!Evet gerçekten çok zorlanıyorum dünden beri daha kötüyüm. Bir de tartıştık elimi çarptım cama kanadı dönüp bakmadı bile
Siz de gidin hamilelik engel degilkiMerhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?