- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Hobisi evet 10 yıldır yapıyormuş ama kimseyi tanımıyorum, bi de ailem burda değil çağır gelsinler diyor herkesin kendi düzeni var ben de yalnız kalmak istemiyorum hamile ve sıkıntılı halimleAdamın hobisi mi bu? Gittiği insanları tanıyor musunuz?
Ben normal görüyorum bu tarz seyahatleri şahsen. Ama bu bizim ilişkimiz,bizim evliliğimiz. Sizinki bizimki gibi olmayabilir. Bu tarz klüp üyeliği veya hobileri olan adam gider çünkü. Benim eşim senede birkaç defa arkadaşlarıyla kumar oynamaya gider yurt dışına mesela. Ben de dağcılık klübüne üyeyim,oğlum 6 aylıktı onunla beraber gitmiştim,şimdi de her sene eşim olmadan mutlaka 4-5 gün tatil yaparım arkadaşlarımla. Sizin evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz,bana göre sakıncası yok,size göre varsa yapın tribinizi.
Hangi şehir sen uçakla gitsen? En azindan blöfüne çekerim ben de gelcem de. Cok itiraz etmiosa daha için rahat gönderirsin.Yol 9 saat sen çekemezsin diyor
İlçe Antalya Kaş uçak yok direkHangi şehir sen uçakla gitsen? En azindan blöfüne çekerim ben de gelcem de. Cok itiraz etmiosa daha için rahat gönderirsin.
O zaman siz de ailenizle tatil planı yapın,olmaz mı?Hobisi evet 10 yıldır yapıyormuş ama kimseyi tanımıyorum, bi de ailem burda değil çağır gelsinler diyor herkesin kendi düzeni var ben de yalnız kalmak istemiyorum hamile ve sıkıntılı halimle
Böyle bi hobisi vardı 10 senedir yapıyormuş ama yine de 1 sene yapmasa ölmez diye düşünüyorumBu konuda önce sizin normal düzeninize bakmamız lazım. Eşinizin dalgıçlık hobisi var mı? Bu tarz kulüplere üyeliği var mı? Yoksa bu birden bire ortaya çıkmış sonradan bir şey mi? Yani benim de böyle kulüplere üyelikleri olan iş arkadaşlarım var, giderler de gezilere sonuçta adamın yapacağı varsa eve bağlasan da yapar. Ama bu olay birden bire şüpheli şekilde böyle bir şey varmış ben kesin gidiyorum asarım keserim tarzında konuşmalarla mı ortaya çıktı?
Bence de günü birlik olsa neyse, ailem de burda değil hiç düşünmüyor bişey olur vs diye aşırı rahat26 haftalık hamileyim. Ben de dalış yapardım bi zamanlar gençken . 3 günlük dalış öyle atla deve değil yani gidilmese de olur karım hamile dese zaten millet senin burda ne işin var diyecek. Evde hamile eşi bırakmayı gerektircek bişi kesinlikle değil, havalar ısındı devamlı da dalışlar olur bu ara (günübirlik -tek gecelik vs) . Ne yaparsan yap gidicemler filan. Haksız olduğunuzu düşünmüyorum, sevgiler
Yol uzak 9-10 saat sürüyor otobüsleBeraber gidin sen neden gitmiyorsun ? Hamile olman buna bı engel değil
Hiç düşünmüyor kendim giderim falan diye düşünüyor sanırım çok rahat davranıyorEvde karnı burnunda karısını buruk halde bırakıp eglenmeye giden adama adam bile demem bırak eş demeyi. Nasi içine sinecekmis? Ya bi ihtiyacın olsa doktora gitmen gerekse falan.
Amin inşallahAy gerçekten mi ? 1 yıl bile olmamış evleneli, karısı hamile, kadın ikisinin de biricik evladına ritm bozukluğuna rağmen kalbinden her saniye kan taşıyor can taşıyor. Adam 3 günlük dalış derdinde. Allah hidayet versin.
Tepkin nedir tam olarak biz bu konuyu çok merak ediyoruzAmin inşallah
Yani ? Sonuç ? Esinin ailesi mi aynı ilçede falan neye güveniyor bu adam ? Eğer sana yardım edebilecek birileri yoksa ve gidiyorsa senin tepkin ne ?Çalışıyorum evet drum
Sen yanımda kalmazsan bende geleceğim de çocuğu riske atmak istemiyorsa kendine çeki düzen versinMerhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Haklisinda bu seni neden kaale almıyor onu anlamadım. Sen neden gitmiyorsun diyeceğim ama zor bir hamilelik geçiriyorum demişsin. yani gitmezse biyeri düşmez heralde boyle bişey başıma gelmedi ama gelse büyük olay çıkardı yani.Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Doktoruma danışıp 6 aylık hamileyken arabayla şehir dışına tatile gitmistim. Sorun olmadiBilmediğim için soruyorum. 6 aylık hamilelik tatile gitmeye engel mi? Sizi de götürmesini isteyin. Siz gündüz otelde veya teknede dinlenirsiniz. Akşam da grupla birlikte vakit geçirirsiniz. Hem doğumdan önce de moral olur size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?