Eşim ben hariç herkesi dinliyor

Umutsuztrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
7
0
1
35
Merhaba kadınlar kulübü
İnan’ın ne yapacağımı bilmiyorum evlendiğim ilk günden buyana sorunlarla uğraşıyorum eşimin ailesine karşı ayrı bir zaafı var onlar ne söylerlerse ya gelip bana yaptırmaya çalışıyor ama belli oluyor yada kendisi yapıyor bunu anlıyorum herşeyde ailesini tutuyor yanlış veya annesi yalan konuşssa dahi göz göre göre yine annem haklı diyor eşimin düğünden önceki borçları ve ailesinin herşeyi ben bilirim benim lafımdan çıkılmayacak tavrı aileme hakaret etmeleri ve yapıp sonra hiçbirşey yapmadık demeleri ve eşimindre aynı şekilde tasdik etmesi bazen kendimden şüphelenmeye sebep oluyor çünkü inkar ediyorlar bunları bir kenara attım ben 7 aylık evliyim başlarda ben borç var diye erteleyelim bu sorunlar falan çocuk bağlar bizi diye istiyordum kocamda annesi borcunuz var ne çocuğu diyordu oda işte bakamayız falan diyordu hep şimdi ise çocuk yapalım sabah dedi bana akşamına görümcem aradı çocuk yapmıyormusunuz diye soruyor .ben önceleri defalarca dedim istiyorum diye bakamayız edemeyiz allah yine gösteriyor bana ben kendi istiyor sandım yine ailesi imiş eşim akıllı birine benziyor ama bazen anlam veremiyorum yaptıklarına annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı benimde yaşadığım birçok seyde yalan konuştular savundularda kocam borcu olduğu halde geçinemem diyor annesi yaparız bişeyler diyor evleniyor sonrasında da bana öyle dediler kapatırız olur bişeyler dediler şimdide çocuk yap diyor çocuk yapalım diyor allah aşkına irade nerde normalde 30 yaşında adam ama bariz belli oluyor onların ağzıyla geldiği dokunuyor bana ne yapmam gerek

1.Aileme hakaret eden adamin ailesini her kimse dümdüz eder geçerim cok netim bu konuda
2.gorumcen arayip cocuk yapmiyormusunuz diye pişkince nasil soruyor aklim almadi.
3.Siz sokma akılla yaşayan sizi kapının önüne koyup geri alan bir adamla halâ nasil evli kalip cocuk düşünüyorsunuz aklim almadi.

Çocuk yapma daha çok yolun basındasın ipleri eline al eşin akıllanana kadar çocuk bence sakıncalı

Yönetilmeye alışmış valla.isiniz zor. Ya siz yoneteceksiniz ya da böyle devam Edip gider

Evlimisin ?bence değilsin daha 7 aylık evliyiz ve yarın şu fedakarlığı yapmamıştım yapsaydım farklı olurdu dememek için teşekkür ederim haklısın ama sözüm yok

Ailenize hakaret ediyor..
Annesi kapıya at dedi ve attı..
Görümce de çocuk yapıyormuşsunuz diye arıyor..
Bu aile de ne edep var ne haya siz hala evli mi kalmayı düşünüyorsunuz böyle bir adamla?
Onun aklını sevsinler akıllılık mı bu şimdi?

Bu kızı bırak derken? Kim atıyor kapının önüne? Sebep?
Bu kızı bırak derken? Kim atıyor kapının önüne? Sebep?
Annesi sebep benim annem yağ çekmeliymiş kayınvalideme benim mutlu olmam için sonrasında annemi arayıp bağırıp çağırdı en sonunda bende kendisine neden bjnları yaptığını sordum yaptıkları karşısında sustum ama hep ileri gitti dırmadı ben sustukça saygı gösterdikçe onlar beni salak sandılar konuşuncada olanlar oldu

Kendinize nasıl bu kötülüğü yapabiliyorsunuz? Ailenize hakaret ediliyor sineye çekiyorsunuz da sizi kapıya atan adamla nasıl hala aynı evdesiniz?

kapi onune atilip alinmak fedalarlik oluyorsa yada ailene hakaret edilip dinliyorsan oylece senin kararın 8 senelik evliyim beni kapının onune koyucak adami alnından karışlarım ben kedi yavrusumusunuz siz pardon da yok kapiya koydu geri aldi muhabbeti var siz her yolu denemeye devam o halde

Cocuk birsey degiştirmez sıkıntılı dönemdesin kimsenin dedgini aldırış etme ayrılıp boşanmak kötü bişi degil ama ikinci evliliginde de cok mutlu olcan die birsey yok.bnmde senin gbi sorunlarım oldu eşim ailesinin sözünü dinliyordu gelip bana uyguluyordu ama ben o tarftn geldgini anlıyordum.sana tek diyecegim zikir tesbihi cek namaz kıl allaha dua et huzur zikri cek.cocuk yapma bence daha madem öle benden sana tavsiye.eşinle arandagı bagı çöz sonra allahon izni ile hersey olur gülüm

Ne yapicaginiz size kalmis. Ama yapmanız gereken Şey belli çocuk.

Bunlar 7 ayın içindemi oluyor.. simdide ben istemiyorum de neden derse ailenin istediğinde değil benim BIZIM istediğimiz zaman olur cocuk işi de acik acikta konus ailesini okadar dinlemesinden rahatsız oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…