Eşim ben hariç herkesi dinliyor

Kocanızda kendine yetecek akıl yok. Size değer vermiyor, ailesinin lafıyla kapı önüne koyuyor ve geri alıyor. O nasıl terbiyesizce bir iştir ya? Bu davranışları kabul etmişsiniz ki hala o evdesiniz. Ailenize hakaret ediliyor üstelik. Bunları sindirmeye çalışmayı fedakarlık zannediyorsunuz, hayır değil. Buna taviz vermek denir ve başınıza gelecek şey de daha az saygı görüp, daha çok suistimal edilmek olacak. Şimdi düşünün, bu olmamış yuva bir çocuğa ne verebilir? Bu adam nasıl baba olur? Bir çocuk annesinin gördüğü bu muameleye şahit kalırsa, ruh sağlığı ne hale gelir? Çocuk yapmak evliliği yoluna sokmaz. El kadar bebelere böyle bir misyon yükleyip, onların da hayatını mahvetmeyin. Çocuk, oturmuş, mutlu, huzurlu bir yuvaya gelmeli.

Allah aşkına nokta ve virgül kullan, cümleler birbirine karışıyor okumak için zorluyorum resmen.

7ayda bunlatı yaşadıysanız o evlilikten gelecek beklentiniz nedir ve neden böyle bir adamdan çocuk yapmak istediniz? Ben olsam şu an koşarak uzaklaşmıştım göbek bağı hala kesilmemiş o adamdan ve annesinden

Kadın belki müslüman değil.Allahım yarabbim verilen akla bak ya.

Eşin beyninin ön lobunu kullanmaya açsa keşke paslanacak yoksa kullanmaya kullanmaya

Ben seni haksız buldum.Annesi "su kızı kapıya at " dediğinde seni kapının önüne koyan bir adamla evli olmaya devam ettiğin için ve çocuğu eşinle evliliginizde sorunlar olmasına rağmen "sizi birbirinize bağlar" diye istediğin için!!

Cahilsiniz, sizin cahilliğiniz bir yana, eşinizin ailesi de su katılmamış cahil.
Onun üstüne, gözünü de herşey yummuş bir kocanız var.

Bi defa, siz nasıl ailenize herhangi bir şekilde hakaret edilmesine müsade edersiniz ki?
Benim aileme tek kelime ne eşim ne de eşimin ailesi söyleyemez, yeri göğü yıkarım.
Ancak bu karşılıklı birşey tabii ki, benim ailem de kalkıp ne eşimin ailesini ne de eşimi herhangi bir şekilde hakaret ederler.
Bunu karşılıklı korumak zorundayız ki, saygı çerçevesi oluşsun.
Kayınvalidem annemi arayacak, ağzına geleni sayacak, vay haline o kayınvalidenin yani...

Tek diyeceğim, eşiniz düzelmiyorsa yollarınızı ayırın, bir ömür böyle geçmez.
Daha 7 aylık evlilikte yaşamamanız gereken ne varsa yaşamışsınız.
Balık baştan kokar diye bir laf vardır, tam anlamıyla yaşadığınız bu, baştan herşey belliymiş aslında.
Çocuk kesinlikle düşünmeyin, yazık günah olur o evlada...

Şimdi ben şöyle anladım kocam çocuk yapalım dedi. Hatta bu duruma sevindim. Ancak görümcem arayınca programlanmış gibi ailesinin isteğinden dolayı çocuk yapalım dediğini anladım. Yani çok iatiyor musunuz gerçekten ya da acaba o çocuk sizi istiyor mu? Hanım efendi kusura bakmayın ama gidin bi uzmana görünün. Sizin benlik duygunuz-iradeniz, cesaretiniz, gururunuz ( birazda olması gerekir değil mi), özgüveniniz yok olmuş. Evlilik erkeğin kölesi olmak değil ya! Size yanlış da öğretmişler. Aklınızı başınıza toplayın daha erken çocuk sahibi olmak için dün sokaklara atmıştın evliliğimizde sıkıntı var niye bu eve çocukta getireyim. Ancak sanıyorum ki siz yine yapacaksınız o çocuğu. Allah yardım etsin hepimize. Bu zihniyetle baş etmekte zorlanıyoruz.

Haklısınız ben evlenmeden önce güzel bir firmada iyi bir pozisyon da çalışıyordum ve mutlu idimde güvenimde vardı haklısınız herşeyimi kaybettim ogün böyle olacaksın deseler gülerdim düğün günümden başladı herşey babam rahatsız diye yuttum keşke yapmasa idim evet haklısınız çocuk sevindirmedi şaşırdım sadece ve birkaç gündür güzel davranıyordu bana dedim artık kendine geliyor demek bunun Sevinç’i idi çocuk değil ilk zamanlar bu kadar kötü olamazlar diye düşünmüştüm ben evet bütün yargılama kabiliyet imi kaybettim bunun için buraya yazdım yazıyorum ,

ben böyle bi tiple evlenip çocuk yaptım.çocuk onun ailesinin evcil hayvanı gibi oldu.diğer saçmalıkları hatta aldatmasını bile geçtim bu koydu bana diyebilirim.o yüzden daha çabuk daha hızlı soğudum belki.bi de aldattığı kadın için para yolayıp helalı hoş olsun dedi.çocuğuna 5 kuruş bez parası vermezken.5 sene katlanabildim.yılar geçtikçe depresyonum arttı. çocuk filan yapma arkana bakmadan kaç kaç...

Valla resmen sizi kapı onune koymuşlar siz de geri dönmüşsünüz daha da çocuk diyorsunuz. Kapı önune atan adam çocuğa değer verir mi.yapmayin sakin yazık olur o çocuğa. Daha evliliginizde oturmamış çok şey var

annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı
Niye kendinize mal muamelesini reva görüyorsunuz....

Madem onlar sizi bir eşya gibi kapıya bıraktı, neden bir daha bir eşya gibi geri eve almalarına göz yumdunuz...

Bitti diyecek gücünüz yok mu?

Siz kendinizi değersiz görüpte her muameleye göz yumarsanız asla değeriniz olmaz....

Bunların bu asağılamalarını çekene kadar gidin, annenize babanıza hizmet edin...en azından dua ederler...

Dedikleri gibi yapmaman gereken şeyi söyleyeyim ''ÇOCUK''....
Bir de o kadar olay yaşamışsınız neden evlenmekten vazgeçmediniz?
Bu forumu okuyan bekar kızlara sözüm ''Bir erkek evlendikten sonra hiç bir zaman olumlu yönde değişmez. Yani daha evlenmeden önce size saygısızlık yapıyor, sizi kırıyorsa evlenince düzelir diye beklemeyin. Çiftlerde evlilik sonra bir rutine dönme olur. Yani o eski heyecan kalmaz. Tabi bu da olması gereken aslında. Ama kötü bir adam iyi bir eş ve babaya dönüşmez. Hayal kurmayın... Bu tarz sinyalleri yakaladınız mı evlenmeden uzaklaşın.. İsterse nikahtan 1 gün öncesi olsun...'''

Madem daha önceden çalışıyordunuz elinizde bir meslek de var. Hiç düşünmeyin ömrünüzü heba etmeyin yazık günah gençliğinize, güzelliğinize. Siz robot değilsiniz duygularınız ve beklentileriniz, hayalleriniz var. Şu ölümlü dünyada ömrü böyle heba etmeye değer mi? Aileniz desteklerse ( o taraftanda bunalmayın diye söylüyorum), kendinizi geçindirecek işiniz de varsa muhtaç olmazsanız boşverin bu insanları kukla arıyor onlar kendilerine. Cnm aklını başına topla lütfen. İleride buradan daha dramatik konula açarasın. Biz de üzülüyoruz inan ama insan herşeyi kendi yaşıyor. Kendinize reva görmeyin bu hayatı.

Ailenize nasıl hakaret ettirebiliyorsunuz ya yabancı insanlar ailenize hakaret ediyor ve siz hala onların yanindasiniz yazık ailenizin sizi buyuturken yorulduklarina.hemde kapıya attı ne demek siz copmusunuz kapıya atiliyorsunuz ve geri donuyorsunuz o eve asla çocuk yapma ve imkanin varsa kaç kurtul bu adamdan

Evleneli çokta olmamış , al karşına konuş yani. Herkesin anası değerli elbette.
Bundan sonra ana sensin ona bunu böyle bilsin. Beyni kullanması için var, koca adam ana sözüyle hareket etmez.
Çocuk yapman şu zamanda yanlış olur. Bir an önce konuş eşinle.

Ailenle konuş git yanlarına adam bı lafla kapıya koymuş seni

Kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan zaten hiç bekleme git

ben o yollardan geçmiş biri olarak diyorum düzelmez git.şimdi çocukla beraber aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…