- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Umutsuztrb
-
Cocuk birsey degiştirmez sıkıntılı dönemdesin kimsenin dedgini aldırış etme ayrılıp boşanmak kötü bişi degil ama ikinci evliliginde de cok mutlu olcan die birsey yok.bnmde senin gbi sorunlarım oldu eşim ailesinin sözünü dinliyordu gelip bana uyguluyordu ama ben o tarftn geldgini anlıyordum.sana tek diyecegim zikir tesbihi cek namaz kıl allaha dua et huzur zikri cek.cocuk yapma bence daha madem öle benden sana tavsiye.eşinle arandagı bagı çöz sonra allahon izni ile hersey olur gülüm
Haklısınız ben evlenmeden önce güzel bir firmada iyi bir pozisyon da çalışıyordum ve mutlu idimde güvenimde vardı haklısınız herşeyimi kaybettim ogün böyle olacaksın deseler gülerdim düğün günümden başladı herşey babam rahatsız diye yuttum keşke yapmasa idim evet haklısınız çocuk sevindirmedi şaşırdım sadece ve birkaç gündür güzel davranıyordu bana dedim artık kendine geliyor demek bunun Sevinç’i idi çocuk değil ilk zamanlar bu kadar kötü olamazlar diye düşünmüştüm ben evet bütün yargılama kabiliyet imi kaybettim bunun için buraya yazdım yazıyorum ,Şimdi ben şöyle anladım kocam çocuk yapalım dedi. Hatta bu duruma sevindim. Ancak görümcem arayınca programlanmış gibi ailesinin isteğinden dolayı çocuk yapalım dediğini anladım. Yani çok iatiyor musunuz gerçekten ya da acaba o çocuk sizi istiyor mu? Hanım efendi kusura bakmayın ama gidin bi uzmana görünün. Sizin benlik duygunuz-iradeniz, cesaretiniz, gururunuz ( birazda olması gerekir değil mi), özgüveniniz yok olmuş. Evlilik erkeğin kölesi olmak değil ya! Size yanlış da öğretmişler. Aklınızı başınıza toplayın daha erken çocuk sahibi olmak için dün sokaklara atmıştın evliliğimizde sıkıntı var niye bu eve çocukta getireyim. Ancak sanıyorum ki siz yine yapacaksınız o çocuğu. Allah yardım etsin hepimize. Bu zihniyetle baş etmekte zorlanıyoruz.
Niye kendinize mal muamelesini reva görüyorsunuz....annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı
Merhaba kadınlar kulübü
İnan’ın ne yapacağımı bilmiyorum evlendiğim ilk günden buyana sorunlarla uğraşıyorum eşimin ailesine karşı ayrı bir zaafı var onlar ne söylerlerse ya gelip bana yaptırmaya çalışıyor ama belli oluyor yada kendisi yapıyor bunu anlıyorum herşeyde ailesini tutuyor yanlış veya annesi yalan konuşssa dahi göz göre göre yine annem haklı diyor eşimin düğünden önceki borçları ve ailesinin herşeyi ben bilirim benim lafımdan çıkılmayacak tavrı aileme hakaret etmeleri ve yapıp sonra hiçbirşey yapmadık demeleri ve eşimindre aynı şekilde tasdik etmesi bazen kendimden şüphelenmeye sebep oluyor çünkü inkar ediyorlar bunları bir kenara attım ben 7 aylık evliyim başlarda ben borç var diye erteleyelim bu sorunlar falan çocuk bağlar bizi diye istiyordum kocamda annesi borcunuz var ne çocuğu diyordu oda işte bakamayız falan diyordu hep şimdi ise çocuk yapalım sabah dedi bana akşamına görümcem aradı çocuk yapmıyormusunuz diye soruyor .ben önceleri defalarca dedim istiyorum diye bakamayız edemeyiz allah yine gösteriyor bana ben kendi istiyor sandım yine ailesi imiş eşim akıllı birine benziyor ama bazen anlam veremiyorum yaptıklarına annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı benimde yaşadığım birçok seyde yalan konuştular savundularda kocam borcu olduğu halde geçinemem diyor annesi yaparız bişeyler diyor evleniyor sonrasında da bana öyle dediler kapatırız olur bişeyler dediler şimdide çocuk yap diyor çocuk yapalım diyor allah aşkına irade nerde normalde 30 yaşında adam ama bariz belli oluyor onların ağzıyla geldiği dokunuyor bana ne yapmam gerek
Bu cümleden sonra ne deseniz bence çok boş.annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı
Merhaba kadınlar kulübü
İnan’ın ne yapacağımı bilmiyorum evlendiğim ilk günden buyana sorunlarla uğraşıyorum eşimin ailesine karşı ayrı bir zaafı var onlar ne söylerlerse ya gelip bana yaptırmaya çalışıyor ama belli oluyor yada kendisi yapıyor bunu anlıyorum herşeyde ailesini tutuyor yanlış veya annesi yalan konuşssa dahi göz göre göre yine annem haklı diyor eşimin düğünden önceki borçları ve ailesinin herşeyi ben bilirim benim lafımdan çıkılmayacak tavrı aileme hakaret etmeleri ve yapıp sonra hiçbirşey yapmadık demeleri ve eşimindre aynı şekilde tasdik etmesi bazen kendimden şüphelenmeye sebep oluyor çünkü inkar ediyorlar bunları bir kenara attım ben 7 aylık evliyim başlarda ben borç var diye erteleyelim bu sorunlar falan çocuk bağlar bizi diye istiyordum kocamda annesi borcunuz var ne çocuğu diyordu oda işte bakamayız falan diyordu hep şimdi ise çocuk yapalım sabah dedi bana akşamına görümcem aradı çocuk yapmıyormusunuz diye soruyor .ben önceleri defalarca dedim istiyorum diye bakamayız edemeyiz allah yine gösteriyor bana ben kendi istiyor sandım yine ailesi imiş eşim akıllı birine benziyor ama bazen anlam veremiyorum yaptıklarına annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı benimde yaşadığım birçok seyde yalan konuştular savundularda kocam borcu olduğu halde geçinemem diyor annesi yaparız bişeyler diyor evleniyor sonrasında da bana öyle dediler kapatırız olur bişeyler dediler şimdide çocuk yap diyor çocuk yapalım diyor allah aşkına irade nerde normalde 30 yaşında adam ama bariz belli oluyor onların ağzıyla geldiği dokunuyor bana ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?