Eşim ben hariç herkesi dinliyor

Evlimisin ?bence değilsin daha 7 aylık evliyiz ve yarın şu fedakarlığı yapmamıştım yapsaydım farklı olurdu dememek için teşekkür ederim haklısın ama sözüm yok
kime yazdınız bu cevabı alıntılarsanız daha anlaşılır olur

siz oyuncak mısınız da kapıya atıp geri alıyor
ailenize hakaret ediyorlar hala çocuk mu diyorsunuz
çok çok aşırı mı aşıksınız bu adama
artı eşinizin neresi akıllı aile aklıyla hareket eden akıllı adam değildir bana göre

"Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." (Tirmizî, Kadir, 1978). Hakaret etmek günahtır hakkım size helal olmasın.
Sende tıhaf konuşma ben sana küfür etmedim bişi yapmadım hellalik ne kadar agır bi iş sen öle her önüne gelene hakkını helal etmion mu

Daha 7 aylık evlisiniz ve evliliginiz henüz oturmamış. Yapilan en büyük yanlış "çocuk sayesinde düzelir bazı şeyler " düşüncesi oluyor. Sonrasında ne mi oluyor? Herşey daha kötü bir hal alıyor. Ya senin ailene saygı duymayan bi adamdan çocuk mu yapacaksın? Hakaret eden bi aileye torun mu doğuracaksın? Canım benim hiç bisey çocuk sayesinde düzelmeyecek. Insanların zihniyetini değiştiremezsin bunu unutma. Al adam akıllı eşini karşına oturun konuşun. Rahatsız oldugun noktaları vurgula. Ve biraz zaman tani baktın hala aynı bazı şeyler. Yazık etme gençliğine. Heba etme bi adama ve kendini bilmez ailesine. Çocuk düşüncesini de sil kafandan

Ya ayrıca "eşim akıllı birine benziyor" yazmışsın. Canım sen bu adamı tanımadan mi evlendin? Evlenmeden önce akıllı mi değil mi anlayamadın mi?

"Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." (Tirmizî, Kadir, 1978). Hakaret etmek günahtır hakkım size helal olmasın.
Normalde size cevap yazmayacaktım konunun muhattabı değilim ama ilk yorumunuzu okuyunca bende irite oldum. Kendince bir öneride bulunmuş çünkü deneyimlemiş, fayda görmüş. Konu sahibine belki uyar ve uygular diye yazmış. Siz önce kendi üslubunuzu sorgulayın 1, 2. Dini paylaşımlar yasak diye biliyorum, forum kurallarını tekrardan okuyun sıkıntı yaşamamak adına.

Beni anladıgınıza cok sevindim gercenken cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…