eşim ben ve eski sevgilisi

hytpembe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
29
11
3
35
bu olayı yaşayalı tam 2 yılı geçti ama hala ne unutuyorum ne de tam olarak affedemiyorum. haksızlık yapıyor muyum onu da tam bilemiyorum
2 sene önce eşimin eski sevigilisine mesaj attığını öğrendim. zorla ne yazdığını söylettirdim. demişki: ben evlendim bir daha yazmak istersen yazma.
ama bunu yazdığı tarih evlendikten 1 ay sonra. geç kalmamış mı? konuşmanız yeni mi bitmişti de uyardın dedim. onun söylediği: 2 seneden beri konuşmuyorduk ama mesaj atar diye korktum dedi.
bana karşı davranışlarında bi saygısızlık olmadı ama sevgisinden şüphe eder oldum.
acaba haksızlık mı yapıyorum vicdanımda rahat durmuyor :( :(

bu olayı yaşayalı tam 2 yılı geçti ama hala ne unutuyorum ne de tam olarak affedemiyorum. haksızlık yapıyor muyum onu da tam bilemiyorum
2 sene önce eşimin eski sevigilisine mesaj attığını öğrendim. zorla ne yazdığını söylettirdim. demişki: ben evlendim bir daha yazmak istersen yazma.
ama bunu yazdığı tarih evlendikten 1 ay sonra. geç kalmamış mı? konuşmanız yeni mi bitmişti de uyardın dedim. onun söylediği: 2 seneden beri konuşmuyorduk ama mesaj atar diye korktum dedi.
bana karşı davranışlarında bi saygısızlık olmadı ama sevgisinden şüphe eder oldum.
acaba haksızlık mı yapıyorum vicdanımda rahat durmuyor :KK43: :KK43:
esiniz. ben evlendim kiskan gibisinden mesaj atmis amnnn boswer tabiri kotu olcak annam hep bunu derdi tabusu bende ya .hep. bos derdi

acaba haksızlık mı yapıyorum vicdanımda rahat durmuyor :KK43: :KK43:
İki senedir ilgisi olmayan birine öyle yazması çok saçma . Ama ordaki amaç eski sevgilisine evlendiğini duyurmak bence . Hani çok rahatsız etse , zırt pırt arasa neyse . Belki kadın canını yakmışsa diycem ama yinede saçma . Ama çok takılmayın tarih olarak . Boşuna sinirini
İzi bozmayın . Gereksiz bir durum

Siz de inandınız mı "Bana bir daha yazma." dediğine? :KK53:

Kavga edip küstüğünüz, uzun zamandır konuşmadığınız bir arkadaşınıza gidip de bana bir daha yazma temalı bir mesaj atar mısınız?

Yılanı dürtmüş resmen, belki eski günleri yad edeceklerdi:olamaz:

İnsanlar neleri unutuyor bu kadar abartma gerçekten korkmuş olabilir bende nişanlanmadan önce sosyal medyamda iyi bir temizlik yaptım hatta nişanlanacağımı söylediğim insanlar oldu şimdi nişanlıma ihanet etmiş mi oldum ? Sadece nolur nolmaz diye huzursuzluk çıkmasın istedim.

Üzerinden iki yıl geçmiş, adamın bu iki yılda bir sıkıntısı olmamış, kendinize dert etmeyin.artık bu durumu

Evliliğin birinci ayında böyle bir durum yaşamak sizi derinden sarsmış ki haklısınız. 2 yıldır görüşmüyorsan ne münasebet mesaj atıyorsun engelle gitsin.
Eşin kötü niyetli miydi bilemem ama bence sen gidip bir psikologla konuş anlat durumu sana yardımcı olsun. Bizim burda boşver iki sene olmuş kapat üstünü dememizle sen bunu atamazsın.

İyi olmuş yazdığı
Ama niye evlendikten sonra?
Benim de aklıma takılırdı.
Affedin, hafifleyin, affetmedikçe aklınızı kurcalar

2 senedir hiç iletişimi olmadığı halde ben evlendim yazma diye yazması çok çok saçma. O zamana kadar yazmamışta evlendikten sonra niye yazsın eski sevgilisi. Yani biraz da evlendiğini gözüne sokmak istemiş sanırım. Bazı olaylar insanın içini 2 senede geçse kemirir haklısınız ama o an iyice konuyu masaya yatırmalydnz. Şimdi üzerinden bayağ geçmiş konuyu tekrar sormak için

Evliliğin birinci ayında böyle bir durum yaşamak sizi derinden sarsmış ki haklısınız. 2 yıldır görüşmüyorsan ne münasebet mesaj atıyorsun engelle gitsin.
Eşin kötü niyetli miydi bilemem ama bence sen gidip bir psikologla konuş anlat durumu sana yardımcı olsun. Bizim burda boşver iki sene olmuş kapat üstünü dememizle sen bunu atamazsın.
Evet onemli olan benim icinde mesaj atmasi. Yoksa sadece engellese elbette hakkiydi

Back
X