kalbime söz dinletebilsem öle bi imaj çiziyoki bırak sevgimiz içimizde kalsın hangi ayrılık güzel biter ben napıcam nasıl ayakta durcam bilmiyorum annem ve babamdan başka kimsem yok
arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın
ARKADAŞLAR HERŞEYİ GEÇTİM HADİ EŞİMİDE ZAMANLA UNUTTUM BU HAYATTA DUL OLARAK KALMAK ZOR İNSANLARIN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞİYO SANKİ YADA BEN SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL İNANKİ İNTİHAR BİLE DÜŞÜNÜYORUM ve onun umrunda değil kaç kez barışmak istedi barıştım yine aynı yine aynı hep suçluyum bir adım ilerleme yok herşeye rağmen ben yine bırakmadım onu o bıraktı beni
sebep şu eniştemle kavga etti bizi tanıştıranda zaten eniştemdi şuan bende görüşmüyorum eniştem haksız çünkü detay veremiyorum fazla bunun hıncını hep benden aldı şuan davalık durumdalar ama hıncı bana bitmedi evlendim başıma gelmeyen kalmadı dedi başka bişey demedi ama benim vesilemle tanışmadılarki zaten arkadaşlardı kabak bana patladı
allah sizden razı olsun öle yalnızımki her sölediğiniz sözde haklısınız annem babam da sölüyo ama bi başkasının sölemesi daha çok kafama dank ediyo ve şuna inan bir tek hatam yok eşime he belki çok sinirlendip ara sıra cevap vermişimdir bazen bende konuşmuşumdur ama bunlar her evlilikte olmuyomu
çok sağol arkadaşım inş. unuturum inş. bende mutlu olurum zaten annem babam olmasa ben kafayı yerim ümidlerimi hayallerimi yıktı bitirdi
ARKADAŞLAR HERŞEYİ GEÇTİM HADİ EŞİMİDE ZAMANLA UNUTTUM BU HAYATTA DUL OLARAK KALMAK ZOR İNSANLARIN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞİYO SANKİ YADA BEN SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL İNANKİ İNTİHAR BİLE DÜŞÜNÜYORUM ve onun umrunda değil kaç kez barışmak istedi barıştım yine aynı yine aynı hep suçluyum bir adım ilerleme yok herşeye rağmen ben yine bırakmadım onu o bıraktı beni
sebep şu eniştemle kavga etti bizi tanıştıranda zaten eniştemdi şuan bende görüşmüyorum eniştem haksız çünkü detay veremiyorum fazla bunun hıncını hep benden aldı şuan davalık durumdalar ama hıncı bana bitmedi evlendim başıma gelmeyen kalmadı dedi başka bişey demedi ama benim vesilemle tanışmadılarki zaten arkadaşlardı kabak bana patladı
yani ailende biliyor bu durumları ve seni o evde bırakıyorlar..kadın cinayetlerinin bu kadar sık görüldüğü bir ülkede hiç mi korkmuyorlar başına bişey gelmesinden?
her evlilik böyle olsaydı evli kimse kalmazdı.
zaten 1 yıldır annemleyim allah razı anacığım hep yanımda biz çok kavga ediyoruz maddi sıkıntılarda var dedi annemin yanına geldim geliş o geliş sonra aylar geçti maddi sıkıntı var bekle bekle ama zulme devam 15 gün barış 15 gün kavga karı kocalık zaten bitmiş durumda maddi durum düzeldi bu sefer anlaşamıyoruz oldu aramam suç içme demem suç eve erken gel demem suç o iyi davranmak isteyince davranıyo
yani eşinin de arkasından konuşuyoruz burda o sebeple sordum adamın boşanmak için haklı sebepleri olabilir, sende boşanmak istemeyince kötü davranmış olabilir diye düşündüm ki durum farklıymış, eniştenizle davalık olduysa önemli bir sorun var aile içinde sizle alakası olmasa da sizin aileniz sonuçta; her gördüğünde aklına geliyodur o sebeple iyi davranamıyor olabilir. yani sizin sucunuz olmasa da bu hep böyledir, benim babam da annemin akrabalarına küfredip dururdu onlara gidip gelmesine izin vermezdi mesele de çok basitti ama büyüttükçe büyüttü annemi de bizi de çok üzdü saçma salak bir meseleden, sonucta biz seçmiyoruz ailemizi ama gel de anlat bunu. Senle alakalı olmayan bir mevzuda seni suçluyorsa zaten özgüveni yoktur, kendisi çok adamsa halletsin sorunlarını sana yansıtınca çözülüyor mu, özgüvensiz erkekler genelde şiddet ve hakarete başvururlar emin ol, aşırı kıskanç tiplerde özgüvensizdir ve bunlarla bir hayat sürdürmen mümkün olmaz, hep sen suçlu olursun hayatın boyunca psikolojin mahvolur, en mantıklısı, yol yakınken ve o da istiyorken ayrılın kendine yeni bir yol çiz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.
canım ben mi anlayamıyorum yoksa sen mi anlatamıyorsun?
şimdi 1 yıldır ailenle yaşıyorsun ama eşinde sizinle değil mi?
ve bütün bu olanlar ailenin yanında mı oluyor?
böyle mi?
eğer durum buysa koca bir yuhhhh demek istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?