zaten 1 yıldır annemleyim allah razı anacığım hep yanımda biz çok kavga ediyoruz maddi sıkıntılarda var dedi annemin yanına geldim geliş o geliş sonra aylar geçti maddi sıkıntı var bekle bekle ama zulme devam 15 gün barış 15 gün kavga karı kocalık zaten bitmiş durumda maddi durum düzeldi bu sefer anlaşamıyoruz oldu aramam suç içme demem suç eve erken gel demem suç o iyi davranmak isteyince davranıyo
sen zaten evınde değilmişsin alışmış olmalısın zaten bu duruma karı kocalık yok diyorsun? sadece dul kalmakmı korkun?[/
,
ondan ziyadee içimde hep bi ümid vardı onu yitirdim
ben ailemle yaşıyorum eşim ayrı yaşıyorum bi küs bi barış ilişki sürdürüyoruz annemle arası gayet iyiydi ev tutucam artık bi araya gelelim dedi bana tam evi tutucaz birden kavga gürültü annemin onca iyiliğinden sonra annemle konuşmucakmış uzak yerlerden evde tutmak isteme
Sırf merakımdan soruyorum; kaç yaşındasınız?
25 yaşındayım üniversite mezunuyum
Artık dahada emin oldum.
biz kadınlar hep bize psikolojik işkence eden,tabiri caizse peşinde süründüren adamlardan niye vazgeçemiyoruz?
nedense hep onlar kıymetli oluyor,
asıl iyilere de:''çok iyi,kusursuz bir adam ama ben sevemiyorum'' demek düşüyor...
tüm bayanları kastetmiyorumm yanlış anlaşılmasın,nihayetinde doğru insanların kıymetini bilen,yanlış insanları hayatından gururundan ödün vermeden def eden çok kadınımız var ama konulara bakıyorumda yukarda bahsettiğim durumda bayan hiç de azımsanacak sayıda değil.
Bu dünyada kendinden daha değerli hiç birşey yok herkes gider sen tek kalırsın eninde sonunda kendini sev kendine saygın olsun ve sen onu bırak şiddet karşılıksız sevgi bunlara rağmen hala katlanıyorsan bence psikolog tarafından destek almalısın normal bir sevgi değil senin ki
ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?