Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

cerkes84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
188
1
13
41
kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..

Öncelikli ben değilim demek ağır bir sonuç adam be güzel sarılmış işte. Muhtemelen koz kardeşi bazı ihtiyaçlarının olduğunu alamadığını vs yakındı eşine o da evham yaptı hemen ödemek için. Ayrıca görümce ile net konuşup ödeme planı belirleyin yoksa gönderdiğiniz 500 hediye olur sadece

Belli ki çalışmayam bir bireyin olduğu evddr ihtiyaç hasıl olmuş. Kardeşine söylemiş e verecemmişsiniz de verin bir şekilde uygunca ifade etmiş eşinize.

Geçen kış ben de yeni evli bir birey olarak mont alamamıştım. Çünkü mobilya borcu ödüyorduk. Önceliği mobilyacı olduğu için değil önceliği borç olduğu için öyle yaptık

Ödeme planı yapamayız 500den fazla gönderemeyiz ki mecbur o kadar gönderebiliriz

Ödeyeceğiz elbette bnu defalarca söylemesine ayarım

Çünkü siz o parayı borç olarak görmüyorsunuz.

Görümceniz babasının evinde oturuyor ya, aklınızın bir köşesinde parayı geri ödemeseniz de olur diyorsunuz.

Borc olduğunda öncelik onu ödemektir. Karşıda ki insanlar çalışmıyorsa hele, ilk sıra onları olmalıdır.

Son düzenleme:
Belli ki enisteniz çalışmadığı için daha da rahatsız hissediyor kendini. Ben bi gariplik göremedim açıkçası. Sizden göremediği için tekrarlıyor olabilir.
Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım

Çalışmayan bireyler nasıl borç veriyor? Çalışmayan insanlardan neden borç alırsınız?
Madem çalışmadıklarını biliyorsunuz, "ayda 500 gönderirim yeter, ben mont alacağım" diyemezsiniz.

Baştan sonra acayip bir konu.

Biz evlendiğimzde çalışıyorlardı cünkü evlenirken abisine yardım etmiş dolayısıyla geri ödeyeceğiz

Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım
Siz ve esiniz borç alırken nasıl ödeyeceğinizi başından konuşmuş muydunuz ? Yani belli bişey var mıydı. Buna rağmen eşinizin sürekli tekrarlaması hoş olmaz tâbi.

Biz evlendiğimzde çalışıyorlardı cünkü evlenirken abisine yardım etmiş dolayısıyla geri ödeyeceğiz
O halde önceliğiniz mont değil borç ödemek olmalı.
Çünkü er geç "sayemizde evlendiler, parayı bile çerez kadar parayla ödediler" derler insanlar.
Bu durumlara düşmektense, en kısa sürede borcu kapatmaya bakın.
Ayrıca bankadan 20 bin çekseniz en az 35 bin olarak öderdiniz.
Görümceden 20 bin alıp 20 bin olarak ödeyeceğinize göre, işi uzatıp ayda 500 500 öderim demek bence ayıp. Bu en az 3 yıl demek ki, dalga geçmektir.

Konu sahibi diyor ki
Once benimle konussun fikir alisverisi yapsin
Alinan karara gore de odemelerimizi yapalim
Gorumceyede bilgi verelim
Ha bir es kisisi sanirim fazla alakadar deil hani mesela esim aylik sorar bir ihtiyacin var mi canta alalim mi ayakkabiya ihtiyacin var mi diye sorar
Konu sahibide sorsun istiyor

Ortada bir borç varsa üstelik görümcenizin eşi çalışmıyorsa sıkıntıdalarsa öncelik ne yapıp edip borcun ödenmesidir. Eşiniz de ödeyemedikçe huzursuz belli ki ondan surekli soylemek zorunda kalıyor. Siz mont alamadığiniz icin tasalaniyorsunuz ama belki de gorumcenizin sizden daha buyuk sıkıntıları ve ihtiyaclari vardir.

Siz ve esiniz borç alırken nasıl ödeyeceğinizi başından konuşmuş muydunuz ? Yani belli bişey var mıydı. Buna rağmen eşinizin sürekli tekrarlaması hoş olmaz tâbi.
Kendimizi toparladığımızda ödemeye başlayacaktık daha toparlanamadık ama eşimin ısrarından mutfaktan kesip ödeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…