Ödeme planı yapamayız 500den fazla gönderemeyiz ki mecbur o kadar gönderebilirizÖncelikli ben değilim demek ağır bir sonuç adam be güzel sarılmış işte. Muhtemelen koz kardeşi bazı ihtiyaçlarının olduğunu alamadığını vs yakındı eşine o da evham yaptı hemen ödemek için. Ayrıca görümce ile net konuşup ödeme planı belirleyin yoksa gönderdiğiniz 500 hediye olur sadece
Ödeyeceğiz elbette bnu defalarca söylemesine ayarımBorç almışsınız, ödeyeceksiniz
Enişte de çalışmıyormuş, belki de sizden gelecek parayla geçinecekler.
Niye montum yok vs diye drama bağlıyorsunuz?
Öncelik görümce degil, söz verip ödemeniz gereken borcunuz.
Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayımBelli ki enisteniz çalışmadığı için daha da rahatsız hissediyor kendini. Ben bi gariplik göremedim açıkçası. Sizden göremediği için tekrarlıyor olabilir.
Kardesiyle plan yapıp benm uymamı beklemesine hastayım ödeyecek olwn biziz benmle konuşması lazımEşinizin sizden ne sakladığını halâ anlayamadım desem .
Biz evlendiğimzde çalışıyorlardı cünkü evlenirken abisine yardım etmiş dolayısıyla geri ödeyeceğizÇalışmayan bireyler nasıl borç veriyor? Çalışmayan insanlardan neden borç alırsınız?
Madem çalışmadıklarını biliyorsunuz, "ayda 500 gönderirim yeter, ben mont alacağım" diyemezsiniz.
Baştan sonra acayip bir konu.
Siz ve esiniz borç alırken nasıl ödeyeceğinizi başından konuşmuş muydunuz ? Yani belli bişey var mıydı. Buna rağmen eşinizin sürekli tekrarlaması hoş olmaz tâbi.Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım
O halde önceliğiniz mont değil borç ödemek olmalı.Biz evlendiğimzde çalışıyorlardı cünkü evlenirken abisine yardım etmiş dolayısıyla geri ödeyeceğiz
Kendimizi toparladığımızda ödemeye başlayacaktık daha toparlanamadık ama eşimin ısrarından mutfaktan kesip ödeyeceğizSiz ve esiniz borç alırken nasıl ödeyeceğinizi başından konuşmuş muydunuz ? Yani belli bişey var mıydı. Buna rağmen eşinizin sürekli tekrarlaması hoş olmaz tâbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?