Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

B Bu yonunu dusununce arkadas hakli baska ne borclariniz varda sadece 500 tl kaliyor sanirim ikinizde calisiyorsunuz asgari ucret hesabi yapsak 5000 tl ve siz maasin yuzde 10 nu vereceksiniz

durumlarinin sıkışık olduğunu belirtmeye calisiyor bence size.
esinizin onceligi kardesi degil aldigi borcve belliki borc aldigi insanlar suan zor durumda ve esiniz bu durumdan rahatsiz.
benim montum yok onceligin kardesin tribiniz cok sacma olmuş.

Yanlış mıyım

B
Bu yonunu dusununce arkadas hakli baska ne borclariniz varda sadece 500 tl kaliyor sanirim ikinizde calisiyorsunuz asgari ucret hesabi yapsak 5000 tl ve siz maasin yuzde 10 nu vereceksiniz
Evet kiraydı borçlardı aidat faturalar mutfak derken kalmıyor

O zaman rahatsızlığını açıkça söylemeli benmle konuşmalı şunu yap bnu yap bnu öde dememeli

Yanlış mıyım
Dogrusun bu yonde ama ben olsam ne yapar eder once borcumu bitiririm ölüm var kalim var sonrasi var yani odemesi kolay mi asla 3 yil da dugun borcunu bitirip ev aldik
12.500 dugun borcu
22.500 altinlarim
15.500 odeme yaptik toplamda 37000 de para biriktirdik evimize verdik 20000 annem mirasimi verdi
47 bin borcumuz kaldi
Bunlar nasil oldu her zaman oncelik borc odeme oldu da ondan

es niye ihtiyacin varmi diye sorsun para zaten bayanda toplaniyormuş bayanin esine sormasi lazim bir seye ihtiyac varmi butcemizi ayarlayalim diye.

Evleneli 4 ay olmuş , yani yazın evlendiniz. Sizin neden montunuz yok ? Bugüne kadar montsuz gelmediniz herhalde, montun bahane olduğunun bizim kadar siz de farkındasınız. O parayı ödemek zorunuza gidiyor çünkü diğer evde görümce bedavaya oturuyor. Ayda 500 tl yılda 6000 tl eder 3 yılda paranın değeri pul olur. Sizce bu ödeme tipi adil mi ?

es niye ihtiyacin varmi diye sorsun para zaten bayanda toplaniyormuş bayanin esine sormasi lazim bir seye ihtiyac varmi butcemizi ayarlayalim diye.
Biz de tek maasla geciniyoruz para bana gelir hesabi kitabi yaparim ama esim mutlaka sorar parayi kendi kazanır ben harcarim ama yine de sorar

Ben ödemeyeliö demedim ki ben sadece benmle konuşulsun istiyorum hepsi bu

O zaman rahatsızlığını açıkça söylemeli benmle konuşmalı şunu yap bnu yap bnu öde dememeli
arkadasim siz borclu oldugunuzu biliyorsunuz adam size kibarca kardesim zor durumda demis.
daha neyi acik acik konussun.
benim esim gorumceme borcumuz olsa gelse işsiz kaldilar dese ben ne demek istedigini hemen anlarim ve caresine bakmaya calisirim.
esinize montum yok vs dediginize gore ya bu borcu hemen odemeyi dusunmuyorsunuz yada ustlenmek istemiyorsunuz gibi gorunuyor

Ha bu arada 1 asgari ucretle yaptik bunu kucuk bir ilcedeyiz sadece ama yaptik Allah a sukurler olsun
Bizimle evlenen yada 1 sene sonra evlenenler daha dugun borcunu bile bitiremedi

Ne bahanesi sunucam hanfendi evet montum yok eskidi yaza alırız dedşk pandemidem dolayı evlendik ertelemek istemedik oldu mu açıklama. Zoruma giden bir şey yok bu fikir ödeme fikrini nişanlıyken eşime söyleyen bendim zaten. 500den fazla ödeyemeyiz çünkü bizimde borçlarımı var

Eşinizin sizden birşeyler sakladığı kanısına nereden vardığınızı yazmamışsınız?? Zira konu başlığı "eşim benden birşeyler saklıyor sanki"

Gorumcengilde sizin evlenirken ne kadar borc altina girdiginizi bilerek verdiler sonucta
Yani hemen odeyemeyeceginizi biliyorlardi

Cok sıkıntı olursa altinin varsa bozdur ver

Şimdi baktım, bankaların en uygunu 20 bin tl - 36 ay vadeli kredinin ödemesini 721 tl olarak hesaplamış. O zaman kredi çekip borcu kapatıp, bankaya sıkışa sıkışa ödeyeceksiniz.
Görümceniz yumuşak yüzlü diye 500 tlden fazla ödeyemem diyemezsiniz. Şartları zorlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…