Altını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yokGorumcengilde sizin evlenirken ne kadar borc altina girdiginizi bilerek verdiler sonucta
Yani hemen odeyemeyeceginizi biliyorlardi
Cok sıkıntı olursa altinin varsa bozdur ver
Mont alamayacak durumdayken evlenmek fazla türk filmi içeriği olmuş. Kenara 500 tl fazla atamıyorsunuz ama evleniyorsunuz. Sonra kavga gürültü en güzel günler para hesabı ile geçiyor. Karısına mont alamayacak adam oluyor eşiniz, siz çalışın kendi montunuzu kendiniz alın bence ..Ne bahanesi sunucam hanfendi evet montum yok eskidi yaza alırız dedşk pandemidem dolayı evlendik ertelemek istemedik oldu mu açıklama. Zoruma giden bir şey yok bu fikir ödeme fikrini nişanlıyken eşime söyleyen bendim zaten. 500den fazla ödeyemeyiz çünkü bizimde borçlarımı var
Onerimizi sordunuz biz de dile getirdik yanlis anlamayinAltını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yok
Altını bozduramam, ayda 500 tl den fazla ödeyemem, kocam sussun para lafı etmesin görümceye olan borcu unutsun, montumu bile bekarlıkta alamam evliliğe saklarım, borcu 3 yılda öderim işsiz kalan umrumda olmaz.Altını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yok
Hem karnım doysun, hem pastam dursun demek bu.Altını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yok
Hatta kendimi çekmeye başladım çünkü üzülüyorumBiliyorum canim ilk mesajlarimdan birinde yazdim zaten
Bende boyle birsey yasasam tribimi atardim
gorumcesi borcu verirken işsiz kalacagini da bilmiyordu amaGorumcengilde sizin evlenirken ne kadar borc altina girdiginizi bilerek verdiler sonucta
Yani hemen odeyemeyeceginizi biliyorlardi
Cok sıkıntı olursa altinin varsa bozdur ver
Kardesiyle plan yapıp benm uymamı beklemesine hastayım ödeyecek olwn biziz benmle konuşması lazım
Ödeyeceğiz elbette bnu defalarca söylemesine ayarım
Yanlış davranıyorsunuz. Gidip görümcenizle konuşup, şartlarını görün ve onlarla beraber ödeme planı yapın.Hatta kendimi çekmeye başladım çünkü üzülüyorum
Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım
Konu sahibi sandığınız kadar masum değil.Konu sahibi diyor ki
Once benimle konussun fikir alisverisi yapsin
Alinan karara gore de odemelerimizi yapalim
Gorumceyede bilgi verelim
Ha bir es kisisi sanirim fazla alakadar deil hani mesela esim aylik sorar bir ihtiyacin var mi canta alalim mi ayakkabiya ihtiyacin var mi diye sorar
Konu sahibide sorsun istiyor
kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Bence cok sanslisinizki eşiniz borcuna sadık bir insan.
Ayrıca alacaklı alacagini ister niye montum yok kaprisi yaptiginizi anlamadim.elbetteki birseylerden kısılıp ödenecek bu borç. Insanlar güvenmis vermis verirken iyide isterkenmi kötü. Esiniz gururlu halsiyetliki içine dert etmis.
İnsanların size ayar olmasına ramak kalmış bence.Ödeyeceğiz elbette bnu defalarca söylemesine ayarım
Mesajımin sonunda odeme yolunuda belirttim amagorumcesi borcu verirken işsiz kalacagini da bilmiyordu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?