kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..
kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
eşiniz sizi çok sizdirmiş ve bastırmış... eşim benden boşanacak derken bile ezilmiş kişiliğinizi gösteriyorsunuz.. o insan sizi eşi, karısı gibi görmüyor.. yatak ve ev arkadaşaı gibi görüyor..bahsettiğiniz şey yuva değil.. kendinizi daha fazla ezdirmeyin!!!2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
bilmiyorum çok kararsızım anlayamadığım şu satırları yazarken kendime engel olamadan gözyaşlarımın akması..hiç benden boşanacağını ya da boşanma kelimesini ağzına alacağı aklıma gelmezdi.anlayamadığım benim vazgeçtiğim bu adam için neden üzülüyorum.neye üzülüyorum.ben bunu seviyor muyum.tek bildiğim anneme kıyamadığım.
bu arada özel hastanede ameliyathane hemşiresiyim.
Öncelikle slmlar
Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaslar.kisaca sorun su ben bir senedir ikinci evliliğimi yaptım ve esimi mutlu edemiyorum.cunku cinsellikten kaçıyorum aslinda cok o ısı sevmeme rağmen.esim yurtdışında yaşıyor senede iki iç defa geliyor ama artık kolay kolay gelmicek ve bu benim sucum.
Birinci eşimle onbes sene evli kaldık cok sorumsuz biri idi ama ona karsı boyle bir sorunum yoktu.sonra beni aldatti ve bende facede biri ile yazmıştım kıskandırmak için ama o bunu Fırat bilerek sen beni aldatıyorsun deyip beni boşadı sonra dönmemi istedi ise de ben istemedim.
İkinci esimi kendim sectim dünya tatlısı yakışıklı gorgulu ve cok kibar bir insan.basta bana soğuk olmasına rağmen kendimi sevdirmeyi başardım.o kadar ki bazen ilgisinden rahatsız oluyordum.ben de ona karsı bişeyler hissediyorum ama asik diilim.soruyorum kendime eski esime geri dönmek istermiydim asla diyorum.
Gun icinde cok iyiyiz cicim ayları iste ama aksam benim erkenden uykum geliyor ve o bana dokundumu sinir oluyorum.rahatsiz oluyorum yani.tabiiki soruyor neden soguksun diye uykum var diyorum ama bana dokunuca sanki bir yabancı dokunuyor ve zevk almıyorum.arti ayni yatakta yatmak zor geliyor bana tabiiki yakınıyor esim hani sarılıp yaticaktik ne bu senin yaptıgım diye.ama inanın bende bilmiyorum.eski esim bana asla deger vermedi ama bu insan beni gercekten seviyor ve ilk defa sevildigimi hissediyorum.ama ben onun kadar sevemiyorum sebebini bulmak icin cok ugrasti baska birni mi seviyorsun,eski kocani mi unutamiyorsun veya benden nefrat mi ediyorsun,taciz tecavuz birsey yasadinmidiyor,hepsini konustuk Allahim hic biri dogru diil ben bilmiyorumve esim bu is düzelmez ise yapicam birşey yok diyor.lutfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum benim derdim ne,sisinde boyle sorunlarınız varmi.?ben neden böyleyim özlemini çektiğim insana neden buz gibiyim öte yandan benim Canim istedimi ustune çıkıp isimi halledip inip arkamı donüyorum.dokunsa rahatsız oluyorum ve o bunu görüyor elbet.boyle giderse kesin bosanicaz ama boşanmak ikimiz icinde kotu olur.ben aileme açıklayamam onun adı da cikar bizimkiler kızımızı kullanıp attı derler.lutfen Allah rızası için yardım.
yanlış davranışlar sergilediğiniz için doğru,akıllı kişiler sizi bulmuyor
adamın koca olamayacağını bildiğiniz halde tutturmussunuz boşanamam diye sizin yaptığınız da çok mantıklı değil
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
annem için...o kadına benim derdime üzüntüden bişey olsa ben o küçük çocuğun annesiz kalma günahını taşıyamam.
ha bu arada bekara karı boşaması kolay derler bizim orada.inanın kolay olsa ben de bi dk durmazdım...mecburiyetler.zorla evlenmek aile istemediği halde zorla evlenmek insanı katlandırıyor bal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?