• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden boşanacak...:(

Bekara karı boşamak kolay değil evet ama kimse boşandı diye ölmüyo yada karşısına Coşkun'lar çıkıp kötü yola düşmüyor. Şu bekara karı boşamak kolay sözünü duyunca çıldırıyorum. Sadece siz de değil bizim ailede de boşanmak çok kolay kabul edilmez ama ben bireysem ve halledilemeyen sorunlar varsa bu benim kararımdır, annemin, babamın, mahallenin bakkalının ya da komşuların değil. Sen canının sıkkın moralin bozuk olduğu için yanlış bir cümle kurdun diye düşünmeyi tercih ediyorum. 9 yıllık evliliğim bitti benim, ne hakaret ne kaba kuvvet ne ihanet, bunların hiçbiri yokdu. Bunlar olsa zaten beş dakika beklemezdim verirdim çantasını eline. Ve 9 yıllık evliliğimin bitmesi üzerine kendi memleketimden, ailemden, arkadaşlarımdan 450 km uzakta bir şehirde yalnız yaşıyorum iki yıldır, ve biliyor musun kötü bişey de gelmedi başıma, tabi zorlukları var, çok üzüldüğüm, çok zorlandığım zamanlar oldu ama her zaman ayakta kaldım. Ben tercihimi yaptım, kendime saygım yada evliliğim, tercihimi kendime saygımdan yana yaptım ve inan ölmedim, sürünmedim, kötü yola filan düşmedim. Evet yuva kolay kurulmuyor ama yuva iki kişi ile kuruluyor, sadece senin çabanla olana yuva denmez. Emin ol annen senin düşündüğünden çok daha güçlü. Annenin üzülmesini, hastalanmasını, kötü bişey olmasını istemiyorsun, peki annen senin yediğin dayaklar, karşılaştığın hakaretler karşısında huzurlu mu? Mantık başında koca olsun da ne olursa olsun mu? Başındaki koca mı sorumlu senin namusundan? Sen birey değil misin? Hayatta olman yaşaman için ille de bir erkeğin arkasında mı durman lazım? Sen neden geldin bu dünyaya kardeşim, birileri ne pahasına olursa olsun sen onları mutlu et, huzurlu et diye mi? Kusura bakma ama bence sen zaten boşanmayı düşünmüyorsun. Boşan demiyorum sana ama eşinle aranda geçenlerden sonra eşinin sana üç ay süre vermesine izin verdiğine göre sen zaten sineye çekmişsin herşeyi, o zaman yediğin dayakları, hakaretleri unut, otur otruduğun yerde. Evlilik ve boşanmak kişiye sıkı sıkıya bağlı haklardandır, devredilemez, kimseye ödünç verilemez.....

canım benim hemen boşan diyenleri bende kınıyorum tamam şiddet hoş birşey değil ama lütfen dürüst cevap verin soruma hanginiz eşinizden hiç ama hiç hakaret yemedi hiç tartışma yaşamadı hiç tokat yemedi yada üstüne yürünmedi ben ki bu durumu evliligimin ilk yılında yaşadım çok tartışıyorduk bizdede hakaret çoktu ama şuan biliyormusun 2senedir nerdeyse sıfır diyebilirim herşey düzene girdi 2,3 senenin sonunda şiddet eşimden görmedim çünkü tavrımı koydum babamdan iki üç sefer tokat yedim evlenmeden önce haksızda olsam hoş değil sonucta babamdan nefret ettimmi hayır kin tutmam asla çünkü, eşimle tartışmalarımızda kırsada kin tutmadım aşığım hala ama tabi dayak yesem değişebilirdi durum merak ettigim vurma sebebi nedir? yani kavgalar neden çıkıyor bizimki kıskançlıktan çıkıyorduki haklıydı :) şuan aklıma geldikçe kıskanclıktan cıldırıp öle laflar etmesi çok acınacak bir durumu gösteriyordu kendine güvensizligini ama bunu atlatmayı başardım ben onunla sürekli konusarak cnm sende meseleyi söylersen yorum yazmak isterim bir de boşanmanızı şöyle istemem hani kiminl evlenirsen evlen iletişimde sorun oldugu sürece insanlar şiddete başvuruyor helede ailesindede görmüsse kacınılmaz ama tedavisi mümkün olmayan bir durum değil ama zeki adımlar atmanızı gerektirir, cinsel soğukluk kadınlarda duygusal sebeplerden dolayı olabiliyor size bu konuda tavsiyem eşiniz için değil kendiniz için birşeyler yapacaksınız ezik bir kadın değil yani seksi bir kadın ister erkek, sizi ezmeye çalıştıkca o yönünüzü kullanacaksınız gerekirse kavgada bile erkeklerin en iyi yola geldigi konu odur tartışma sırasında bile herşeyi leyhinize çevirir gücünüzü kullanın ezik değil vahşi kadın olun derim :) bir anda olabilecek birşey değil tabiki ama birkaç erotik iç çamaşırı,film vs işe yarayacaktır derim sonra bırakın siz üzülmeyin o sizin için deli divane olsun :)

burada yaptığımız yorumları "kınama" hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde peki? herkes fikrini yaşadığı hayata göre belirtti.o zaman bizde katılmadığımız için bu yorumunuzu mu kınayalım?karşıt fikirlere saygı duyun lütfen! 7 yıllık evliyim,iki çocuğumuz var.evet tartışma yaşarız her evli çift gibi ama asla hakaret ya da tokat olayımız olmadı olamaz da..biz birbirimizi sevdiğimiz kadar saygı da duyuyoruz çünkü.evlilik de önemli olan da bu zaten,yoksa lise aşkları gibi seviyorum,uğruna ölürüm durmu değildir evlilik.lütfen genellemeler yapmayın.

Son düzenleme:
canım benim hemen boşan diyenleri bende kınıyorum tamam şiddet hoş birşey değil ama lütfen dürüst cevap verin soruma hanginiz eşinizden hiç ama hiç hakaret yemedi hiç tartışma yaşamadı hiç tokat yemedi yada üstüne yürünmedi ben ki bu durumu evliligimin ilk yılında yaşadım çok tartışıyorduk bizdede hakaret çoktu ama şuan biliyormusun 2senedir nerdeyse sıfır diyebilirim herşey düzene girdi 2,3 senenin sonunda şiddet eşimden görmedim çünkü tavrımı koydum babamdan iki üç sefer tokat yedim evlenmeden önce haksızda olsam hoş değil sonucta babamdan nefret ettimmi hayır kin tutmam asla çünkü, eşimle tartışmalarımızda kırsada kin tutmadım aşığım hala ama tabi dayak yesem değişebilirdi durum merak ettigim vurma sebebi nedir? yani kavgalar neden çıkıyor bizimki kıskançlıktan çıkıyorduki haklıydı :) şuan aklıma geldikçe kıskanclıktan cıldırıp öle laflar etmesi çok acınacak bir durumu gösteriyordu kendine güvensizligini ama bunu atlatmayı başardım ben onunla sürekli konusarak cnm sende meseleyi söylersen yorum yazmak isterim bir de boşanmanızı şöyle istemem hani kiminl evlenirsen evlen iletişimde sorun oldugu sürece insanlar şiddete başvuruyor helede ailesindede görmüsse kacınılmaz ama tedavisi mümkün olmayan bir durum değil ama zeki adımlar atmanızı gerektirir, cinsel soğukluk kadınlarda duygusal sebeplerden dolayı olabiliyor size bu konuda tavsiyem eşiniz için değil kendiniz için birşeyler yapacaksınız ezik bir kadın değil yani seksi bir kadın ister erkek, sizi ezmeye çalıştıkca o yönünüzü kullanacaksınız gerekirse kavgada bile erkeklerin en iyi yola geldigi konu odur tartışma sırasında bile herşeyi leyhinize çevirir gücünüzü kullanın ezik değil vahşi kadın olun derim :) bir anda olabilecek birşey değil tabiki ama birkaç erotik iç çamaşırı,film vs işe yarayacaktır derim sonra bırakın siz üzülmeyin o sizin için deli divane olsun :)

Ben eşimden hiç hakaret yemedim, tokat yemedim. Kimse üstüme yürümedi... Bunların olması değil, olmaması normal. Artık bazı şeyleri yaşaya yaşaya normalleştirmiş olabilirsiniz ama gerçekler böyle değil!

.....canım benim hemen boşan diyenleri bende kınıyorum tamam şiddet hoş birşey değil ama lütfen dürüst cevap verin soruma hanginiz eşinizden hiç ama hiç hakaret yemedi hiç tartışma yaşamadı hiç tokat yemedi yada üstüne yürünmedi ......

Dürüst cevap veriyorum,eşimden hiç tokat yemedim,hakaret işitmedim.
Ama tartışma yaşadım tabii.

Ben de dişini sıkıp boşanmamayı anlamıyorum.
Oyunda yanmak gibi.Sen yandın,oynayamazsın.Evlendin boşanamazsın.
Boşanmak için ne olması lazım ?
Yürümeyen bir evliliği devam ettirmek kadar yıpratıcı birşey olabilir mi ?
Evlilik,hayatı kapsayan bir durum.Mutsuz bir evlilik,tüm hayatı zehir eder.

Konu sahibi henüz yeni evli.Çocuğu yok.Mesleği var.
Kendine yeni bir hayat kurabilir.

Yukarda Allah şahit ben de hiç bir zaman eşimden hakaret , tokat yemedim üzerime yürümed vee dahası birbirimize sesimizi dahi yükseltmedik.

Hatta bazen bir lafına alınırım, o da emin olun kötü bir şey degildir, günlerce yüzüne bakmam. Kaldı ki hakaret, tokat üzerime yürüme. Bunun birini dahi yapsa arkama bakmadan gidecegimi ve asla dönmeyecegimi onsuz da kend başıma hayatımı çok iyi sürdürebilecegimi çok iyi bilir. Adımlarını ona göre atar...

Son düzenleme:
=prettywoman89;24620463]canım benim hemen boşan diyenleri bende kınıyorum tamam şiddet hoş birşey değil ama lütfen dürüst cevap verin soruma hanginiz eşinizden hiç ama hiç hakaret yemedi hiç tartışma yaşamadı hiç tokat yemedi yada üstüne yürünmedi ben ki bu durumu evliligimin ilk yılında yaşadım çok tartışıyorduk bizdede hakaret çoktu ama şuan biliyormusun 2senedir nerdeyse sıfır diyebilirim herşey düzene girdi 2,3 senenin sonunda şiddet eşimden görmedim çünkü tavrımı koydum babamdan iki üç sefer tokat yedim evlenmeden önce haksızda olsam hoş değil sonucta babamdan nefret ettimmi hayır kin tutmam asla çünkü, eşimle tartışmalarımızda kırsada kin tutmadım aşığım hala ama tabi dayak yesem değişebilirdi durum merak ettigim vurma sebebi nedir? yani kavgalar neden çıkıyor bizimki kıskançlıktan çıkıyorduki haklıydı :) şuan aklıma geldikçe kıskanclıktan cıldırıp öle laflar etmesi çok acınacak bir durumu gösteriyordu kendine güvensizligini ama bunu atlatmayı başardım ben onunla sürekli konusarak cnm sende meseleyi söylersen yorum yazmak isterim bir de boşanmanızı şöyle istemem hani kiminl evlenirsen evlen iletişimde sorun oldugu sürece insanlar şiddete başvuruyor helede ailesindede görmüsse kacınılmaz ama tedavisi mümkün olmayan bir durum değil ama zeki adımlar atmanızı gerektirir, cinsel soğukluk kadınlarda duygusal sebeplerden dolayı olabiliyor size bu konuda tavsiyem eşiniz için değil kendiniz için birşeyler yapacaksınız ezik bir kadın değil yani seksi bir kadın ister erkek, sizi ezmeye çalıştıkca o yönünüzü kullanacaksınız gerekirse kavgada bile erkeklerin en iyi yola geldigi konu odur tartışma sırasında bile herşeyi leyhinize çevirir gücünüzü kullanın ezik değil vahşi kadın olun derim :) bir anda olabilecek birşey değil tabiki ama birkaç erotik iç çamaşırı,film vs işe yarayacaktır derim sonra bırakın siz üzülmeyin o sizin için deli divane olsun :)[/QUOTE]

Ya bir de bir şey söyleyecegim :)

Benim hiç erotik iç çamaşırım olmadı :) Eşimi tahrik etmek için hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadım.
Bende mi bir gariplik var anlamadım ki? :51:

Son düzenleme:
"Ya bir de bir şey söyleyecegim :)

Benim hiç erotik iç çamaşırım olmadı :) Eşimi tahrik etmek için hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadım.
Bende mi bir gariplik var anlamadım ki? :51:
[/QUOTE]"

arkadaşım bende aynı şeyi düşündüm,acaba mı dedim valla:9: ne adamlarmış ya,gönüllerini yapmak için canla başla çalışacağız demek ki:44:

Son düzenleme:
eşimi çok ama çok seviyorum daha evliliğimiz bir yılı bile doldurmadı inşallah hep böyle gider ama şunuda açık açık söylemeliyimki eşim bırakın tokat atmayı bana karşı sesini bile yükseltse araya soğukluk girer kaldıki tokat yiyosunuz ama hemen düzelmenizi bekliyor siz bunca tokada rağmen boşanmamışsınız o sırf zevki için boşanacak bence sizi haketmiyor

çok haklısınız ben bile şaşırıyorum bu duruma ancak yaşayan bilir benim bir tane annem var eşini kaybetmiş yapayalnız,bir de 10 yaşlarında kardeşim.nasıl desem bizim oralarda boşanmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyo.annem hep yapma kızım 5 yıl sonra oturur düzelir.zamanla değerini bilecek taraftarıydı.boşanacam desem felç mi geçirir kalp krizi mi bilmiyorum.ama çok mutsuzum inanın ölmek istiyorum artık.ben zaten hiç en iyisini haketmedim aldatacağıma medeni bi şekilde boşanalım diyoya bana... sabırr

bu hayat sizin.... ne annenizin nede sizin o taraflar diye tabir ettiginiz kişilerin.oturun bi düşünün artık bence tabiki bişeyleri yıkmak çok zordur ama bu adam sizi o kadar ezerken siz durmuşsunuz ama bu dayaklar yüzünden eşinize karşı sogudunuz diiye o sizi boşuyor oldu paşamm..hemen gidin ve davayı siz açın

"
arkadaşım bende aynı şeyi düşündüm,acaba mı dedim valla:9: ne adamlarmış ya,gönüllerini yapmak için canla başla çalışacağız demek ki:44:

Vallahi her konunun altında çogu zaman böyle öneriler okuyorum. Bana garip geliyor.

Ya da ben anormalim bilemiyorum :37:

Son düzenleme:
Hep kadınlar çabalayacak öyle mi ?? Eşlerini,sevgililerini etkilemesi için erotik çamaşırlar ,vs bence erkeklere satılmalı...Varsa öyle bir şey tabi..:9: :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem odunuz ihtiyacımız yok öyle şeylere :16: Bir de anlamadğım acaba bu adamlar evlenmeden önce bunu mu düşünüyor...

yazar burada şunu demek istiyor aslında : sizin evlilikleriniz çok renksiz,sıradan :9:

Bir de bu olay evliliği kurtarmak için kullanılıyor.

Ne saçma! Adam salak mı üç-beş bez parçasına kanacak!!!

Bacım süpersin :1: Yorumuna bayıldım :1:Yani renkli donlar yada çekici iç çamaşırları gecelikler giysek evlilik gül bahçesi olacak..

İşte insanlar anlamıyor evliliğin sadece cinsellikten ibaret olmadıgını.

Dün akşam bir konu okumuştum hangi konuydu hatırlamıyorum, cinselliğin sayısı konuşuluyordu. Kimi ayda şu kadar kimi haftada şu kadar diyordu.

Sanki bu işler ısmarlamayla mı oluyor? :)

Kimse düşünmüyor ki bunu söyleyen ne kendisi, ne de karşısındaki eşi. Kimine göre gün aşırı, kimine göre ayda 1 neye göre kime göre fazla ya da az.

Back
X