"Sindirmek " derken özümsemek anlamında yani kabullenmek anlamında kullandım bu bir,
Saygısızlık sadece argo kelimelerle olmaz,Düşünceye Saygısızlık da saygusıxlıktır bu iki,
Önceki ilk konumun özü çocuktu,eşimin bu konudaki yanlış tutumlarıydı , konu çocuk üzerinden gidiliyordu ve konudan sapmalar yoktu bu üç,
Şimdiki konumuz çocuk değil,benden habersiz yapılan işler.Ayrıca çocuğa çekmeyip krediyi yapılandırdım demesi içimi rahatlatmadığını,çünkü Özünde benden habersiz iş yapılmış olmasına sinirlendiğimi belirttim defalarca.evlilikte güven önemli ben bundan sonra bu adama nasıl güveneyim? di benim derdim.Bu dört,
son olarak çocuğa 25 bin çekeyim 38 bin ödeyeyim diye onay da istese kabul etmezdim ya da Şart koşardım tamam ben de anneme 25 çekicem o da BAĞ-KUR kapatsın derdim.Her zaman adaletten yapayım çünkü.ikimizin de değerlileri var,hangisi daha değerli tartışılmaz çünkü ikisi de candan.Bunu anlamanız için de annemin yıllardır bizim için nasıl kendini paraladığını,babamı hala çekmekte olduğunu bilmeniz gerekir.Herkesln hayatta en değerli Varlığı vardır,benimki annem.Ama Evliliğin Gereği olarak eşime her hamlemi haber veriyorum,kabul etmezse iki yol var ya o adımı anneme atmam ya ayrılırım.O da böyle bir sorunla karşılaşırsa ya oğluna adım atmayı seçsin ya ayrılsın.Kabul .. Ama hala söylüyorum benim konum çocuk değil evlilikte birbirinden habersiz Çekilen kredi ve bu Yüzden sarsılan güven !! Bilmem anlatabildim mi daha da açıklama yapmıcam beynim yandı