eşim benden kaçıyor resmen

erkeklere ilgi duyuyor canım
eşicinsellik hormon bozukluğu fln değil bir tercihmiş yani kafa olayı aslında her insanda bu his varmış ama bizler normal tercih kullanıyoruz

bunu kim dedi?
yanlış bilgi bu tercih değildir eşcinsellik hele bizler ''normaliz'' onlar anormal ayrımın çok yanlış eşcinsellik de normaldir ve içten gelir yani insan bir anda hadi bugün eşcinsel olayım demez tedavi diyen düzenbazlara aldanmayın.

buradan da evlenecek genç kızlara ders olsun evlenmeden önce cinselliğe, ufak oyunlara öcü gibi baktıkça daha çok benzer olaylar olur.

Benım kendı tezıme gore Cinsellik durtulerı bastırılmıs olan insanlar dısarıya karsı daha hırcın, ofkelı ve daha saldırgan oluyorlar.. Boyle tutumları da yok gayet sakın ve huzurlu bırıymıs.. Sağlık kontrollerınde fizyolojik bir sorunu da olmadıgı ortada.. Gerıye psıkolojık sebepler kalıyor baska sebep yok.. Doktorunuzu degıstırmeyı onersenız Yada sız bır psıkologa danıssanız..

merhaba hanımlar
konuya nasıl girsem bilmiyorum forum sitelerine de baktım bu tür bir konu göremedim yüzden yazmaya karar verdim
başlıktaki gibi eşim benden kaçıyor cinsel birliktelik yaşamamak için akla karayı seçiyor etkilenmiyor
aslında kimseden etkilenmiyor ve 3 yıldır bu sorun var hep benim zorumla oldu yada o sırf ben laf saynıyım dıye birlikte oldu
dün kendi aynen şunları söyledi cinsellik benim için hiç ilgi çekici değil 5 yıl olmasa aklıma gelmiyor dedi hiçbir insan türüne o yönden ilgim yok dedi
terapi de aldık ama yok olmuyor hatta urolojiye muayene oldu sorun yok ama adam resmen kaçıyor
tiksiniyormusun dedim hayır sadece istemiyorum diyor
nrmal hayatta her dediğimi yapar ev işi yapar eşek gibi çalışıyor ama yatak odası onun için resmen işkence sanki ne yapayım hiç bilmiyorum varmı bu durum da olna ne yaptınz
merhaba hanımlar
konuya nasıl girsem bilmiyorum forum sitelerine de baktım bu tür bir konu göremedim yüzden yazmaya karar verdim
başlıktaki gibi eşim benden kaçıyor cinsel birliktelik yaşamamak için akla karayı seçiyor etkilenmiyor
aslında kimseden etkilenmiyor ve 3 yıldır bu sorun var hep benim zorumla oldu yada o sırf ben laf saynıyım dıye birlikte oldu
dün kendi aynen şunları söyledi cinsellik benim için hiç ilgi çekici değil 5 yıl olmasa aklıma gelmiyor dedi hiçbir insan türüne o yönden ilgim yok dedi
terapi de aldık ama yok olmuyor hatta urolojiye muayene oldu sorun yok ama adam resmen kaçıyor
tiksiniyormusun dedim hayır sadece istemiyorum diyor
nrmal hayatta her dediğimi yapar ev işi yapar eşek gibi çalışıyor ama yatak odası onun için resmen işkence sanki ne yapayım hiç bilmiyorum varmı bu durum da olna ne yaptınz
farkli psikologlara görünmesini veya bununla ilgili ilaç kullanmasini tavsiye ederim eşiniz şikayetçi değilmi bu durumdan çaba göstermiyormu hiç bir sorun oldugu ortada

balayında bile böyle ise eşiniz,eşcinsel olma ihtimali çok yüksek ne yazık ki.siz sorduğunuzda tabii size söylemez ama bir erkek hiç mi arzulamaz yahu?çok şüpheli bir durum bence.

hanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım
of of off şimdi okudum.ne desem ki,allah kahretsin ya.en çok da toplum baskısını.yoksa adam tercihlerini korkmadan yaşayabilecek,göstermelik bir evlilik yapıp sizin de hayatınızı mahvetmeyecekti.

Bazı arkadaşlar bu konuya hastalık gibi yaklaşıp,düzelir,destek olun ,doktora gidin falan demişler ama hanımlar bu bir hastalık değil.bir bozukluk falan da değil.düzelmez,mecbur boşanacaksınız.ya da iki arkadaş gibi yaşayacaksınız.ikiniz de "aşk" denen duyguyu yaşayamayacaksınız.

Öyle üzülüyorum ki sana, bana, sen ve ben gibilere.. :KK43:
Yüreğinden bir derdi atamadan yenisini koyup onu kabullenme savaşı çok zor..

Allah kolaylıklar versin.
Yapacak başka yorum bulamadım :KK43:
mutlu olacaktım evlendim hayatım karardı benı bir nefes bıraktı gözümdeki feri bile aldı

Bazı arkadaşlar bu konuya hastalık gibi yaklaşıp,düzelir,destek olun ,doktora gidin falan demişler ama hanımlar bu bir hastalık değil.bir bozukluk falan da değil.düzelmez,mecbur boşanacaksınız.ya da iki arkadaş gibi yaşayacaksınız.ikiniz de "aşk" denen duyguyu yaşayamayacaksınız.
bu konu ile ilgili aydınlatırmısınız beni
yanı adam aslında dr gittim ayağına eşcinsel meyilim var dedi ama dünde internetten test yaptım diyor delireceğim

Pardon eşcinsel olduğunu itiraf etmiş.

Arkadaşlar 2016 yılındayız ya daha ne diyim, nasıl tedavi olsun diyebilirsiniz soktayim. Cehaletin bu kadarı gerçekten çok kötü. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasanız keske.

Eşcinsellik bir tercih değil yönelimdir ayrıca konu sahibi. Tercih olsa değiştirilirdi. Yönelim değişmez. Hastalık zaten değil bilim bunu farkedeli yıllar oldu. Hala bazı sarlatanlar dolaşıyor tedavi diye ama öyle bir şey YOK. Hastalık olmayan bir şeyin nasıl tedavisi olsun?

Tek çareniz boşanmak, sizin hayatınızı mahvetmis bos yere, cok kötü kalpli biriymiş.
içimdeki umudu bile söküp aldı benden

Benım kendı tezıme gore Cinsellik durtulerı bastırılmıs olan insanlar dısarıya karsı daha hırcın, ofkelı ve daha saldırgan oluyorlar.. Boyle tutumları da yok gayet sakın ve huzurlu bırıymıs.. Sağlık kontrollerınde fizyolojik bir sorunu da olmadıgı ortada.. Gerıye psıkolojık sebepler kalıyor baska sebep yok.. Doktorunuzu degıstırmeyı onersenız Yada sız bır psıkologa danıssanız..
danıştım oda eş cinsel olduğunu dr bahanesi ile söylemiş dedi

bosanin. ve seveceginiz sizi seven biri ile evlenin. kv kp düşünmeyin. kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz. esiniz duyalacak diye bosanmaya yanasmaz belki sir olsun size . bosanin ve sunger cekin hatirlamayin olmamis gibi .

bosanin. ve seveceginiz sizi seven biri ile evlenin. kv kp düşünmeyin. kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz. esiniz duyalacak diye bosanmaya yanasmaz belki sir olsun size . bosanin ve sunger cekin hatirlamayin olmamis gibi .
evet bunu yapacağim ama anlaşmalı olcak boşanma anlaşmalı boşanma hakkında bilgisi olan var mı

akşam anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlayacağiz nafaka yı 1000 tl diye anlaştım ama hakim düşürürmü yanı yok o kadar olmaz fln dermi merak ediyorum bilen var mı

cocugunuz var .
merak ettik.
avukat arkadaslr simdi gorur herhalde.

uzulmeyin , kurtuldugunuza sevinin . . . cok guzel gunler gelecek .

bu konu ile ilgili aydınlatırmısınız beni
yanı adam aslında dr gittim ayağına eşcinsel meyilim var dedi ama dünde internetten test yaptım diyor delireceğim
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim ben homofobik değilim,tam tersi eşcinsel arkadaşlarımızı anlayabiliyorum.çünkü çevremde çok var.Onlar da aynı bizim gibi,aşık oluyorlar,seviyorlar,sevilmek istiyorlar.Konuya gelirsek eşiniz nasıl bir ailede çevrede büyüdü bilmiyorum ama bu duygusunu hep itmiş,gizlemek için de sizi resmen kullanmış.Adama da acıdım ama size ve çocuğunuza bunu yapmamalıydı.Bana kalırsa bu konu için de ayrıca tazminat davası açın.Nafakanızı alın ve boşanın.
Çocuğunuzu asla ama asla babasından uzak tutmayın,homoseksüel olma ile pedofiliyi karıştırma durumunuzu okuyunca bayağı şaşırdım,sanırım bu konuda pek bir şey bilmiyorsunuz.Ama öyle bir şey yok,o insan eşcinsel ama onun hala "babalık" duygusu var.uzaylı değil yani sadece eşcinsel.hatta bazı ülkelerde eşcinsel evlilikler serbest ve lezbiyen bir çiftse örneğin sperm bankasından sperm alarak bu çift çocuk sahibi oluyor.ya da evlat ediniyorlar.onlar da ebeveyn oluyor yani.size tavsiyem güzelce bir araştırma yapın,çocuğunuza da belli bir yaşa gelince anne-baba olarak anlatın bu durumu.Ama siz ayrılın,sakın iyileşir düşüncelerine girmeyin,çünkü bu bir hastalık değil.
(bir de;benim çocuğum belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.)

Back
X