eşim benden kaçıyor resmen

ya ama ben hayatımı bu şüphe uzerıne nasıl kurayım bebeğim üstün zekalı bir bebek heba olsun istemiyorum
benım zaten hiç ailem olmadı kafayı yıyeceğim
Ee tedavi olabilen biseymis bu duzelirmiymis.
escinsel demek erkekleremi ilgi duyyo yani.
oyle biseyse kafayi felan yeme de cocugun icin karar ver.

yok diyor ne dersen yaparım hastaneye bile yatarım diye ama o kadar yaralıyım ki sadece kaçmak istiyorum
Çünkü
Neden ben
Neden beni kandırdı gibi sorular soruyorsun kendi içinde
Haklısın da
Biraz zaman ver kendine
O da gitsin doktoru ve yöntemleri araştırsın
Seni nasıl kandırdıysa yeniden inandırsın herşeye
Ben eşcinselmişim gibi uyduruk işlere kalkışmasın böyle enselenir işte
En son sende doktorla bi görüşürsün nedir ne değildir hangi boyutlara varmış iş, ne kadarı düzeltilebilir gibi
Çocuk olmasa direk ayrıl derdim de yine de bilemiyorum düzelmeyi kendi de istiyorsa belki bi umut vardır hala

Ee tedavi olabilen biseymis bu duzelirmiymis.
escinsel demek erkekleremi ilgi duyyo yani.
oyle biseyse kafayi felan yeme de cocugun icin karar ver.
erkeklere ilgi duyuyor canım
eşicinsellik hormon bozukluğu fln değil bir tercihmiş yani kafa olayı aslında her insanda bu his varmış ama bizler normal tercih kullanıyoruz

evet hiç manntıklı düşünemiyorum bugun dr dedim ki benım erkek evladım var o adamın yanına nasıl sokarım dedim adam dediki sen çok kötüsün hiç sağlıklı düşünemiyorsun dedi o zaman bende kızıma ilgi duyayım karşı cinsten hoşlanıyorum diye dedi pedofili ile eş cinselliği sakın karaiştirma ne hale gelmişsin biraz sakinleş dedi ilaç verdi
öncelikle sende git uzmana cnm, daha doğrusu devam et,yani ne bileyim en azından bu tür kötü düşüncelere odaklanmaz;nasıl davranman gerektiği konusunda da bilgi almış olursun!çok zor Rabbim yardımcın olsun....

evet hiç manntıklı düşünemiyorum bugun dr dedim ki benım erkek evladım var o adamın yanına nasıl sokarım dedim adam dediki sen çok kötüsün hiç sağlıklı düşünemiyorsun dedi o zaman bende kızıma ilgi duyayım karşı cinsten hoşlanıyorum diye dedi pedofili ile eş cinselliği sakın karaiştirma ne hale gelmişsin biraz sakinleş dedi ilaç verdi
Bende aaa bi de oğlunuz mu var derken böyle düşünmüştüm
Bak bizim bilmediğimiz neler var
Mutlaka uzmana görünsün eşin
Yine de olmuyorsa acabaların kalmaz ve o zaman boşanırsın

Çünkü
Neden ben
Neden beni kandırdı gibi sorular soruyorsun kendi içinde
Haklısın da
Biraz zaman ver kendine
O da gitsin doktoru ve yöntemleri araştırsın
Seni nasıl kandırdıysa yeniden inandırsın herşeye
Ben eşcinselmişim gibi uyduruk işlere kalkışmasın böyle enselenir işte
En son sende doktorla bi görüşürsün nedir ne değildir hangi boyutlara varmış iş, ne kadarı düzeltilebilir gibi
Çocuk olmasa direk ayrıl derdim de yine de bilemiyorum düzelmeyi kendi de istiyorsa belki bi umut vardır hala
ah işte o çocuk olmasa ben neler yaparımda ah ahh

boşanacağim
dün söyledim boşanacağim diye yalvardı yakardı tatile gidecekmişiz geldiğimizde her şey düzelecekmiş mişte muş muşş önce bi sakinleşmeye çalışıyorum
sen büyük ihtimalle seni 3 yıldır oyalamasını da hazmedemiyorsun. büyük ihtimalle hergün kendini kötü hissettin suçladın. tatil olayına çok inanmadım. her adam tatilden sonra kendi haline mi geliyor ne alaka. doktor tam olarak ne dedi sana. bide çift terapistine kesin gidin özelde. çünkü sen olayın kendisini ve kandırılma hissini başka türlü atman zor

Bende aaa bi de oğlunuz mu var derken böyle düşünmüştüm
Bak bizim bilmediğimiz neler var
Mutlaka uzmana görünsün eşin
Yine de olmuyorsa acabaların kalmaz ve o zaman boşanırsın
yanı ama işte pedofili ile eş cinsellik farklıymış işte o zaman atıyorum senınde erkek çocuğa ilgi duyman lazım dedi bana içim rahatladı en azından

erkeklere ilgi duyuyor canım
eşicinsellik hormon bozukluğu fln değil bir tercihmiş yani kafa olayı aslında her insanda bu his varmış ama bizler normal tercih kullanıyoruz
Cok zor bi durum.
acaba ilgi duyyomiki yani nezamandan beri boyle.
bisey felan olmusmudur.
erkeklerle arasi nasildir.hic dikkatini ceken bisey oldumu.

sen büyük ihtimalle seni 3 yıldır oyalamasını da hazmedemiyorsun. büyük ihtimalle hergün kendini kötü hissettin suçladın. tatil olayına çok inanmadım. her adam tatilden sonra kendi haline mi geliyor ne alaka. doktor tam olarak ne dedi sana. bide çift terapistine kesin gidin özelde. çünkü sen olayın kendisini ve kandırılma hissini başka türlü atman zor
aynen öyle canım adam deseydiki ben buyum ama kurtulmak istiyorum ben yorma kendini deseydi bu kadar koymazdı bana çift terapisi fln istemiyrum ben artık ya kendi düzelcek ya bitecek ya adam resmen soylerken oh rahatladım kafasındaydı ve yüzünde yapmacık bir üzüntü ifadesi vardı

aynen öyle canım adam deseydiki ben buyum ama kurtulmak istiyorum ben yorma kendini deseydi bu kadar koymazdı bana çift terapisi fln istemiyrum ben artık ya kendi düzelcek ya bitecek ya adam resmen soylerken oh rahatladım kafasındaydı ve yüzünde yapmacık bir üzüntü ifadesi vardı
aa gerçekten söylerken sıkıntı duymayıp rahatladım gibi mi düşündü. yaa ben ne yalan söyleyeyim düzelme niyetli insan senin sabrın bitene kadar 3 yıl beklemezdi. o büyük ihtimalle evliliği kullandı. hadi seninle pek bişey yapmadı diğerleriyle yapmış mı acaba. ben bunu merak ederdim

Valla sizin için yapılacak bir şey yok bence, bu bir kimlik. Yalnızca insan ırkında değil tüm doğada var. Hastalık kategorisinden de çıkarıldı diye biliyorum, kişi ben değişmek istiyorum derse belki bi tedavi uygulanabilir ama sanırım o da pek istemiyor.

aa gerçekten söylerken sıkıntı duymayıp rahatladım gibi mi düşündü. yaa ben ne yalan söyleyeyim düzelme niyetli insan senin sabrın bitene kadar 3 yıl beklemezdi. o büyük ihtimalle evliliği kullandı. hadi seninle pek bişey yapmadı diğerleriyle yapmış mı acaba. ben bunu merak ederdim
kafamda 40 tilki dolanıyor ya acaba lar o kadar çok ki birde kendinden haberi yokmuş gibi eş cinselmişim dedi

Canım senin bu hikayeni çok iyi anladım.
Üniversiteden bi erkek arkadaşım var ve o eşcinsel olduğunu bana anlatmıştı..
Anlattığında daha yaşamamıştı üstüne üstün 5 yıllık kız arkadaşı vardı onu üniversitede kızlarla birlikte olmadan ama bazı şekillerle aldattı.. Askere gitti orada iklkkez bi erkekle olmuş ve kız arkadaşı hala vardı. Bunu bana anlattığında şok geçirdim nasıl yaparsın dedim dine de bağlı bi çocuk elimde değil dedi. Düğün hazırlıkları yapıyordu bi erkekle tatile çıktı arkadaşım diyerek kıza.. Veee şuan 3 yıllık evli bi kız çocuğu babası.. Bekarken hiç bir kızla tam birlikte olmamıştı ben hep ona dene sonra muhakkak düzeliceksin dedim. Evlenince hemen aradım noldu diyerek çok hoşuna gitmişti hiç yataktan çıkmıyoruz aynı dediğin gibi oldu demişti. Bilmiyorum artık tabiki soramıyorum. Şimdi iş için otellerde eşi olmadan kaldığı oluyor facebookta görüyorum soramıyorumm. Karısı bazen olumsuz şeyler paylaşıyor o kadar üzülüyorum ki bunu bildiğime.. Ama ben görevimi yaptım yalvardım ayrıl evlenme kızın hayatıyla oynama diye.. Ama aklınca kendini örttü.. İnanın çok zor onlar içinde eşler içinde. Allah size de sabır versin eğer uzun süredir bildiğinden ve sizi kandırdığından eminseniz boşanın derim. Yoksa kısa bi süre mücadele edebilir sonuca göre karar verirsiniz.

kafamda 40 tilki dolanıyor ya acaba lar o kadar çok ki birde kendinden haberi yokmuş gibi eş cinselmişim dedi
eve gelince iyice konuş bence. bağırmadan ama sakin sakin. ne zaman böyle olduğunu farkettin. başkalarıyla birlikte oldun mu. bile bile neden benimle evlendin. şimdi ne yapmak istiyorsun kafanda ne var diye sor. ama asla tartışma. sakin sakin muhabbet havasında sor. sonra da ne yapılacağına karar verilir

Canım senin bu hikayeni çok iyi anladım.
Üniversiteden bi erkek arkadaşım var ve o eşcinsel olduğunu bana anlatmıştı..
Anlattığında daha yaşamamıştı üstüne üstün 5 yıllık kız arkadaşı vardı onu üniversitede kızlarla birlikte olmadan ama bazı şekillerle aldattı.. Askere gitti orada iklkkez bi erkekle olmuş ve kız arkadaşı hala vardı. Bunu bana anlattığında şok geçirdim nasıl yaparsın dedim dine de bağlı bi çocuk elimde değil dedi. Düğün hazırlıkları yapıyordu bi erkekle tatile çıktı arkadaşım diyerek kıza.. Veee şuan 3 yıllık evli bi kız çocuğu babası.. Bekarken hiç bir kızla tam birlikte olmamıştı ben hep ona dene sonra muhakkak düzeliceksin dedim. Evlenince hemen aradım noldu diyerek çok hoşuna gitmişti hiç yataktan çıkmıyoruz aynı dediğin gibi oldu demişti. Bilmiyorum artık tabiki soramıyorum. Şimdi iş için otellerde eşi olmadan kaldığı oluyor facebookta görüyorum soramıyorumm. Karısı bazen olumsuz şeyler paylaşıyor o kadar üzülüyorum ki bunu bildiğime.. Ama ben görevimi yaptım yalvardım ayrıl evlenme kızın hayatıyla oynama diye.. Ama aklınca kendini örttü.. İnanın çok zor onlar içinde eşler içinde. Allah size de sabır versin eğer uzun süredir bildiğinden ve sizi kandırdığından eminseniz boşanın derim. Yoksa kısa bi süre mücadele edebilir sonuca göre karar verirsiniz.
ya benim eşimde zamanında erkeklerle aynı ortamda çok kalmış acabalar acabalar offofff

Back
X