Canım senin bu hikayeni çok iyi anladım.
Üniversiteden bi erkek arkadaşım var ve o eşcinsel olduğunu bana anlatmıştı..
Anlattığında daha yaşamamıştı üstüne üstün 5 yıllık kız arkadaşı vardı onu üniversitede kızlarla birlikte olmadan ama bazı şekillerle aldattı.. Askere gitti orada iklkkez bi erkekle olmuş ve kız arkadaşı hala vardı. Bunu bana anlattığında şok geçirdim nasıl yaparsın dedim dine de bağlı bi çocuk elimde değil dedi. Düğün hazırlıkları yapıyordu bi erkekle tatile çıktı arkadaşım diyerek kıza.. Veee şuan 3 yıllık evli bi kız çocuğu babası.. Bekarken hiç bir kızla tam birlikte olmamıştı ben hep ona dene sonra muhakkak düzeliceksin dedim. Evlenince hemen aradım noldu diyerek çok hoşuna gitmişti hiç yataktan çıkmıyoruz aynı dediğin gibi oldu demişti. Bilmiyorum artık tabiki soramıyorum. Şimdi iş için otellerde eşi olmadan kaldığı oluyor facebookta görüyorum soramıyorumm. Karısı bazen olumsuz şeyler paylaşıyor o kadar üzülüyorum ki bunu bildiğime.. Ama ben görevimi yaptım yalvardım ayrıl evlenme kızın hayatıyla oynama diye.. Ama aklınca kendini örttü.. İnanın çok zor onlar içinde eşler içinde. Allah size de sabır versin eğer uzun süredir bildiğinden ve sizi kandırdığından eminseniz boşanın derim. Yoksa kısa bi süre mücadele edebilir sonuca göre karar verirsiniz.