Merhaba, eşimin alkol problemi var, çok sık tüketiyor ve çok sarhoş oluyor. Böyle zamanlarda normalde ben istemeden kendi isteyerek yaptığı iyilikleri aldığı şeyleri kafama kakıyor. Yanlış anlaşılmasın ben çalışan bir kadınım kazancım iyi, eşimin de benimle evlenmeden önce evi arabası vardı çok şükür durumumuz iyi. Evlenirken ben çalışmaya daha başlamıştım kendisi tüm masrafları üstlenmek, ailelere yük olmamak istedi evin içidir çeyizdir vs. dışında ben de karışmadım. Şimdi alkollüyken tartıştığımızda, "burası benim evim gidebilirsin, bu koltukları ben aldım, sana araba aldım daha ne istiyorsun ver anahtarı o zaman, ehliyetin bile yoktu senin" gibi incitici ve ezmeye yönelik lafları oluyor.Ertesi gün ise gerçekte öyle düşünmediğini söylüyor. Benim aile evinde de durumun iyiydi ama sanki beni karanlıklardan kurtarmış gibi davranıyor. Her şeyi yarı yarıya ödüyoruz ev arkadaşı gibi, şu an oturduğumuz kendi evi, evlenmeden bir kaç yıl önce almış, onun kredisinin yarısını bile bana ödetiyor çünkü o zamanında evi almasaymış şimdi bir sürü kira ödüyor olurmuşum.Sevmesem bırakıp gideceğim ama bu durum da beni zorluyor.