eşim benden kısa :(( bunu sorun yapmalımıyım ?

hkk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
108
12
48
İzmir
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?

ya aranızdaki aşk bitmiş, ya sevgin azalmış. Seven bir insan fiziksel güzelliği sorun etmez ki sende bilerek görerek evlenmişsin.

evlenmişsin birde Allah size bağışlasın çocuğunuz olmuş bunları şimdi mi takıyorsun yani, sana öyle konuşan densizlere de ağzının payını vermeni öneririm kafanı karıştırmayı başarmışlar,

benim eşimde benden bilkaç santim kısa ve minyon tipli bende kemikli bir yapım var dalga geçiyorum hatta bide hamile kalsam ciguliyle binnaz gibi olucaz diye gülüşüyoruz

ilk zamanlar bende taktım ama kişiliğini görünce de hepsi geçti sanki uzun boylularda ne hayır gördüm ki, önemli olan bana saygısı sevgisi iyiliği ve bunlar bana unutturdu boy mevzusunu şimdi herkes bayılıyor ona biri de çıkıp sana denilenleri söylese baya bir laf söylerdim herhalde hadsizlik etmişler resmen

Bence siz aramışsınız taramışsınız ama dert bulamamışsınız

Evlenmeyi bile kabul etmişsiniz aradan 1,5 yıl geçmiş 1 çocuğunuz olmuş ne mutlu

Ama gel gör ki adamın boyunun sizden kısa olması yeni aklınıza gelmiş pes..

NOT : Bizimde eşimle boylarımız fifti fifti..

Son düzenleme:
sen başkalarına ne bakıyorsun arkadaşım herşey güzellik mi bu dünyada. önemli olan seni mutlu ediyor mu etmiyormu ?milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşurlar herşey mükemmel olsa da konuşurlar takılma böyle şeylere mutlu olmaya bak. herkes gençliğinde ki gibi olsa aynı kalsa ne ala. ama yıllar geçer sende veya bende eşimizin yanında eğreti durabilirz kılo alırız mesela bayanların genel sorunu etrafta çok örnek var kocalarının yanında şişman duran bayanlar ama bnun ne önemi var
SEVMEK VE SEVİLMEK EN GÜZEL DUYGU TADINI CIKAR

başlangıçta kafa karışıklığı ve sonrasında emn olarak evlenmek normal..ya da boyunun kısalığının önüne geçen etmenler mi vardır da evlenmeyi kabul ettiniz?
şuan ayaklarınız yere basıyor çocuğum da var diyebildiğiniz için mi eşinizi gözden çıkardınız dış sesleri dinleyerek...dış görünüş bir aldanı., geçici heves...
aşkı da sevgiyi de baki kılan güzel huy..

çok yakışıklı olsa ne olacak?vitrine mi koyacaksınız?

önemli falan değil fiziksel özellik.çok yakışıklı olsun,boyu uzun olsun ama alkolik olsun,eve para getirmesin,sizi aldatsın,dövsün.....

şimdi bir daha düşünün bence..mükemmel bir eş ve baba diyorsunuz.eee...bence siz kendinize dert arıyorsunuz.

etrafınızdaki insanlarıda daha fazla konuşturmayın bence.biri benim eşim hakkında bu şekilde konuşacak öyle mi?zaten cesaret edemez çünkü o hakkı kimseye vermem.

Bu eş bugün gökten zembille mi indi ya da siz hiç görmeden mi evlendiniz. Önce bir flört döneminiz olmuştur büyük ihtimal anca yıllar sonra mı anladınız eşinizin kısa olduğunu. Böyle saçma sapan şeylerle kafanızı meşgul etmeyin derim.

Son düzenleme:
Harika bir eş olduğunu siz söylüyorsunuz, tipi düzgün sana acı çektirecek birini mi terih ederdin? Bazı kadınlar mazoşişt olur. acı çekmeyi sever. Bence eşine de ilişkinize de yazık etme. Belli ki o insanlar huzurunuzu kıskanıyor.

konu sahibi arkadaşım bunu dert olarakmı görüyorsun severek evlenmissin eşinin boyunun kısa oldugunu evlenirken zaten biliyordun sonradan ögrenmedin ya üstelik 1 çocugunuz var siz başkalarının aklıylamı yaşıyorsunuz onların ne söyledigi degil senin eşini sevip sevmedigin önemlidir bana göre herşey fiziksel özellik degildir yakışıklılık ve güzellik gelip geçicidir bir insanın huyu iç güzelligi önemlidir şöyle düşün karşındaki kişi dünyanın en yakışıklı erkegi ama huyu hiç iyi degil seni çok üzüyor evine bakmıyor böyle biriyle beraber olmak istermiydin ama karşındaki diger bir kişide senin tabirinle yakışıklı degil ama iç güzelligi muhteşem evine bağlı eşinin bir dedigini iki etmiyor iyi bir baba ve iyi bir eş şimdi söyle bakalım hangisi daha önemli dış görünüş mü yoksa iç güzellik mi

başlarda sorun etmiyordu demekki..belki birileri eşin kısa senden falan diye sürekli belirtiyordur..belki ondan takmış olablir

1,5 yıl nerdeydin sen arkadasım ?

ya esine karsı ilgin azaltı ,sevginde değişme var.

ya da milletin sen cok güzelsin esin sana yakısmıyor ara gazları kendini oldugundan güzel görmeni sağlayarak o gazlarla ucusa gecirmiş.

benimde nişanlım benden biraz kısa.. tamam cok yüksek topuklu giyince komik durabilirsiniz ama topuk cm ni azalt, o halinle bile eglen.

birseyi cok merak ediyorum ve soruyorum ; Allah yazmasın ama ya bir kaza vs birsey gelse basınıza fiziğiniz güzelliğiniz eskisi gibi olmasa ?? ne olacaktı.

--

sevgi fizige takıldı.!!

kızlar siz beni yanlış anladınız, ben eşimi hala çoook seviyorum...evlenmden öncede bu boy konusunu sorun ediyordum ama geçer diye düşünmüştüm,çok sevdiğim için evlenmiştim.ama daha sonraları başta ailem olmak üzere milletin söyledikleri kafamı karıştırdı biraz diyorum.. ama söyledikleriniz beni rahatlattı saolun.. belkide haklısınız ben biraz nankörlük ediyorum,çok şükür ne maddi ne manevi hiçbir sorunum yok,kendime dert arıyorum.. sadece sizlerin fikirlerini merak ettim

insanlar aklını karıştırmış belliki ama eşine laf söyletme böyle içten içe ondan soğumana bile sebeb olabilirler bak ne güzel mutluymuşsun takma bunları aslında öyle diyenlere sanane ben memnunum halimden senmi koynuna alcan demek varda denmiyor işte

bence sorun etmelisin..

hatta cüce,yer elması felan demeli sürekli kavga edip kendini ve eşini mutsuz etmelisin..

hay allahım ya severek evlenmişsin çocuğun olmuş eşim iyi bir insan diyorsun,peki şimdi bu düşünceler nedir böyle??

kocanın kıymetini bil arkadaşım madem iyi bir eş ve baba..

Pişmiş aşa soğuk su katmak denir buna. Siz evlenirken bunları düşünmeliydiniz sevmişsiniz begenmişsiniz ki evlenmişsiniz birde çocugunuz olmuş.

Sorun etseniz elinize ne gececek neyi degistirebileceksiniz. O zaman boşanıp yeni arkadaşlarınız begenecegi kriterlerde biriyle evleneceksiniz eee bunu da yapamayacagınıza göre boş yere kafanızı kurcalıyorsunuz. Dış görünüşün ne önemi var ki yarın Allah korusun sizin güzelliginize birsey olsa eşinize aaa o kadaın çok çirkin oldu sana yakışmıyor deseler bu zorunuza gitmez mi. İnsanız heran hepimizin başına hersey gelebilir.

Önemli olan sadece dış güzellikle değil insanları iç güzellikleriyle de sevebilmek. Dış güzellik geçici bunu herkes bilir. Madem eşiniz seviyorsunux milletin lafına bakacagınıza o benim için dünyanın en yakışıklı adamı diyip susturmayı bilmelisiniz.

ne güzel işteee..
ya eşin acayip yakışıklı bi adam olsaydı..bu seferde ben yanında nasıl duruyorum taşıyabiliyor muyum acaba derdin..
her geçen baksaydı ve eşin hovarda olsaydı?? düşünseneeee???
yada herkez sana "aayy eşinin yanında sönük kalıyosun" deseydi??
o zaman daha büyük sorun olurdu..
bende senin gibi böyle şeyleri takarım ammaa velakin,birde böyle düşünmek gerek
şurda ne kadar çok okuyoruz..en önemli şey eşinin iyi bi insan olması..tabiki dış görünüşte önemli ama yüzüne bakılmayacak olsa evlenmezdn..

canlarım sakiinnn :)) ben kocamı beğenmiyorum boşicam onu demedimki allah korusuunnnn !!! ondan asla vazgeçmedim geçmemde... eşin sana yakışmıyr diyenlerede ağızlarının payını dolu dolu veriyorum o ayrı... ama içten içe ööle canım sıkılıyo işte konuşanlara.. yoksa dediğinizde haklısınız, belkide kıskanıyorlar. çünkü herkesin parmakla gösterdiği bir evlilğim var. benim bu konuyu açmaktakı amacım,siz olsanız sorun edermiydiniz,kafanız karısırmıydı ?? onu sormak istedim sadece

llk cümlede "ne diyo bu ya" diye düsünsem de, güldürdün sabah sabah :)

ben anladım arkadaşım seni :)
sadece takıntı yapmşssın bak aşağıda yazdım onlarda rahatlatacak seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…