Bu eş bugün gökten zembille mi indi ya da siz hiç görmeden mi evlendiniz. Önce bir flört döneminiz olmuştur büyük ihtimal anca yıllar sonra mı anladınız eşinizin kısa olduğunu. Böyle saçma sapan şeylerle kafanızı meşgul etmeyin derim.
kızlar siz beni yanlış anladınız, ben eşimi hala çoook seviyorum...evlenmden öncede bu boy konusunu sorun ediyordum ama geçer diye düşünmüştüm,çok sevdiğim için evlenmiştim.ama daha sonraları başta ailem olmak üzere milletin söyledikleri kafamı karıştırdı biraz diyorum.. ama söyledikleriniz beni rahatlattı saolun.. belkide haklısınız ben biraz nankörlük ediyorum,çok şükür ne maddi ne manevi hiçbir sorunum yok,kendime dert arıyorum.. sadece sizlerin fikirlerini merak ettim
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
bence sorun etmelisin..
hatta cüce,yer elması felan demeli sürekli kavga edip kendini ve eşini mutsuz etmelisin..
hay allahım ya severek evlenmişsin çocuğun olmuş eşim iyi bir insan diyorsun,peki şimdi bu düşünceler nedir böyle??
kocanın kıymetini bil arkadaşım madem iyi bir eş ve baba..
kızlar siz beni yanlış anladınız, ben eşimi hala çoook seviyorum...evlenmden öncede bu boy konusunu sorun ediyordum ama geçer diye düşünmüştüm,çok sevdiğim için evlenmiştim.ama daha sonraları başta ailem olmak üzere milletin söyledikleri kafamı karıştırdı biraz diyorum.. ama söyledikleriniz beni rahatlattı saolun.. belkide haklısınız ben biraz nankörlük ediyorum,çok şükür ne maddi ne manevi hiçbir sorunum yok,kendime dert arıyorum.. sadece sizlerin fikirlerini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?