eşim benden kısa :(( bunu sorun yapmalımıyım ?

Sen kendine sorsana ben bu adama aşık mıyım?diye..
Cevap alamazsan bir de şunu sor.
Ben bu adamı hala seviyor muyum?????????
..
Şapka düştü kel göründü..

Sen kendine sorsana ben bu adama aşık mıyım?diye..
Cevap alamazsan bir de şunu sor.
Ben bu adamı hala seviyor muyum?????????
..
Şapka düştü kel göründü..

sordum !!!! evet seviyorum...çok seviyorum hemde.bana sarıldığında dünyanın en güçlü kadını ben oluyorum...bana dokunduğunda ilkgünki gibi heyecanlanıyorum...yani benim açımdan sorun yok aslında ama insanların konuşması sinirlerimi bozuyor

banada eşim için ne kadar kilo aldı son zamanlarda sen 2 tane çocuk doğurdun ama fitsin baksana eşin göbek yapmış sen yanında kız gibi duruyorsun falan diyorlar ama ben sizin yaptığınızın aksine ondan soğumak yerine gurur duyuyorum ne güzel çocuk doğurmuşum güzel kalabilmişim,kilo almamışım diye. çünkü 1-eşimi seviyorum ve ben onların gözüyle bakmak istesemde bakamıyorum zaten onlar gibi göremiyorumki:)) onlar gibi görebilirsem eşimi, eksikleriyle, sevginin ne önemi kaldı?? benim yabancılardan ne farkım kaldı? eşim olması bir farklılık değilmi benim açımdan??? mantıklı olan bu yani sevgi bu değilmidir zaten???
2-kadınların güzelliğine bakılır ama erkeklerin huyuna bakılır bu devirde kötü alışkanlığı olmayan evine,çocuğuna bakan adam kolay bulunmuyor bunun farkındayım

hımmm şunuda söylemeden edemicem benim eşim huysuzdur boğa burcu ve zordur tartıştığımızda o soğuk ortamlarda işte o zaman göbeği gözüme batar çünkü o anda onun eksiğini görmek istiyorum çünkü ama barışıncada o adam gene benim gözümde prense dönüşür bence siz bu konuya ya eşinize aşık bi şekilde evlendiniz aşk gözü kör eder biliyorsunuz ve artık evlenince aşk bitti sevgi kaldı kusurları görmeye başladınız o yüzden yada insanların eşiniz hakkındaki yorumlara cvp vermemenizin nedeni egonuzda olabilir ego herzaman ben der sonra eşim,vs... der sizin için güzelsiniz ama eşin kısa vs. deniyor ya orda size denen güzel hoşunuza gidiyor aslında farkında değilsiniz...

Son düzenleme:
başkaları eşinizin nasıl biri oldugunu bilmediği için belkide dış görünüşüne takılıyorlar arada 1-2 cmin lafımı olur yaa boşver gitsin
bizde eşimle aynıyız bende topuklu giymem gerektiği yerde giyerim sadece
kendinize dert arıyormuşsunuz gibime geldi...

senin açından sorun yoksa bitmiştir daha konuşmaya gerek var mı ??

bana kalırsa sen bi heves neye uçuştuysan evlenmişsin ama artık bunlar için çok geç adam evlendikten sonra kısalmadı ya
bence sen o sen çok güzelsin kocanda sana yakışsaydı diyenleri dinliycene eşinin iç güzelliği varmış ona bak

eşinizi seviyorsanız boymus güzellikmiş yalan .ayrıca 1.5 sene sonra mı aklınıza geldi.Hem siz güzel olmus olabilirsiniz ama unutmayın ki güzellik gecici 10 sene sonra sizde yaslanınca eşinin 'artık güzel değilsin' diyerek sizden ayrılması mı gerek yani.Sacma.

Ya da inanmak istediğine inanmaya çalışıyorsun.

İnsanlar evlenirken de söylemişlerdir eminim aynı şeyleri.
O dönem takmamışsın ki evlenmişsin,şimdi sorun ne?

daha konuşmaya gerek varmı?? yok :))) tamam ya,bide asın bari..eşimi aldatmışım muamelesi yaptınız Allah korusun. ben sadece insanların konuştuklarını sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim hepsi bu :))

daha konuşmaya gerek varmı?? yok :))) tamam ya,bide asın bari..eşimi aldatmışım muamelesi yaptınız Allah korusun. ben sadece insanların konuştuklarını sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim hepsi bu :))

işte milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes konuşur durur. ama şu bir gerçek ki o konuşanlar akşam olunca evlerine çekilirler, kocayla başbaşa kalan siz olursunuz. o yüzden kimseyi takmayın. madem öyle düşünüyorlarmış siz bekarken size münasip adaylar bulsalarmış :)) siz eşinizi seviyorsanız, adam gibi adamsa, kibar ve düşünceliyse ( bu zamanda bunu bulmak çok zor), işi gücü varsa tamamdır. şeytanın size vesvese vermesine fırsat tanımayın.

yani kusurabakmada bunu dert diye anlatıyorsan sen hayatta hiç bişey yaşamamışsın...
benimde eşim benden bikaç cm kısa ve benim uuumruuuumda bile değil adam gibi adam... boyu posu neye yarar sana değer verip sevip saymadıktan sonra yapmayın allah aşkına yaaa...

yazmadan edemedım.. evlenmıssın ustune bebgınde var eşım benden kısa yakısıklı değil sorunmu dıye soruyorsun. sorunsa ne yapacaksın boşanacakmısın. yada şöyle filinta gibi yakısıklı eşin olup baskalarına baksa dahamı mutlu olacaksın.o lafları edenlere lafı ağızlarına tıkamak yerıne oturup sorunmuş gibi kendını eşini ki en önemliside bebğini mutsuzmu edeceksin. ne eşler var sende duyuyorsundur.. bukadar iyi bir eşin var git ayaklarını yıka üstünede şükret...

hem şöylede düşünebilirsin. eşim güzel olup başkalarına bakacağına ben güzel olayım eşim bana baksın....

Üstünde tam olarak düşünülmemiş o anki duygularla karar verilmiş bir evlilik sizinki.. Benim eşim benden 5 cm kısa, ama ne o ne ben bugüne kadar fiziki özelliklerimizden dolayı herhangi bir sıkıntı yasamadık. Kımsenın fızıkı ozellıklerını secme gıbı bır sansı olmuyor maalesef dogarken. O yuzden ınsanları ınsanlıklarıyla degerlendırmeyı ogrenın en kısa zamanda..

arkadaşım kusura bakma, seni kırmak değildi niyetim
kendin yazmışsın benim için sorun yok diye, onu vurguladım sadece, sorun yoksa boşverrrr gitsin..

Bu bi dert değil bence. Eşine karşı aşkın azaldı o yüzden dert etmeye başladın bence.. Başka açıklaması olamaz..

eşinin boyunun kısalığını dert etme ama sana o fikri veren akrep arkadaşlarını veya akrabalarını sorun et.onlarla ilişkini kes ve eşine sıkı sıkı sarıl.bebişinizle mutluluklar tatlım.vay soysuzlar vay kurulmuş yuvaya dinamit koyuyorlar gidinde bekarlara koca bulun evliye değil.valla çok sinirlendim o manyaklara

topukluları da kendi başına bir yere giderken giy tatlım.her şeyin çaresi var.valla yuvanı bozanlar karşına geçip gülerler.ya şunları bulsam gebertcem fitnecilerrrrrrrrrr.

Ya ben bazen cidden bu kadınlar kulubü kadınlarını anlayamıyorum..Kız bi soru sormuş sadece siz olsanız ne düşünürdünüz demiş..Belliki aslında niyeti bizim söylediklerimiz ile içini ferahlatmak.ama tabi onada yazık nerden bilsin asıp keseceğini, yok daha önce görmedinmi kısalığını, insanları dış görnüşüyle değerlendirmemen gerektiğini öğren önce...burdaki herkes akıllı bi bu arkadaş aptal..arkadaşta zaten en sonunda pes etmiş asıp kesseydiniz birde die, bide sizi ikna etmeye çalışıyor seviyorum ben kocamı felan diyerek...Ya biraz empati azıcık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…