Ya ben bazen cidden bu kadınlar kulubü kadınlarını anlayamıyorum..Kız bi soru sormuş sadece siz olsanız ne düşünürdünüz demiş..Belliki aslında niyeti bizim söylediklerimiz ile içini ferahlatmak.ama tabi onada yazık nerden bilsin asıp keseceğini, yok daha önce görmedinmi kısalığını, insanları dış görnüşüyle değerlendirmemen gerektiğini öğren önce...burdaki herkes akıllı bi bu arkadaş aptal..arkadaşta zaten en sonunda pes etmiş asıp kesseydiniz birde die, bide sizi ikna etmeye çalışıyor seviyorum ben kocamı felan diyerek...Ya biraz empati azıcık yani.
Bizim yorumlarımız en azındna konuyla ilgiliydi,sizin yorumunuz konuyla alakası bile yok.
Eee sizin bu yorumunuzun konu sahibine ne faydası var ?
Size de gelin forumda tahlil yapın diye mi görev verdiler ?
Konu sahibi sadece tabiri caizse " kıvırdı "
Ya ben bazen cidden bu kadınlar kulubü kadınlarını anlayamıyorum..Kız bi soru sormuş sadece siz olsanız ne düşünürdünüz demiş..Belliki aslında niyeti bizim söylediklerimiz ile içini ferahlatmak.ama tabi onada yazık nerden bilsin asıp keseceğini, yok daha önce görmedinmi kısalığını, insanları dış görnüşüyle değerlendirmemen gerektiğini öğren önce...burdaki herkes akıllı bi bu arkadaş aptal..arkadaşta zaten en sonunda pes etmiş asıp kesseydiniz birde die, bide sizi ikna etmeye çalışıyor seviyorum ben kocamı felan diyerek...Ya biraz empati azıcık yani.
Bizim yorumlarımız en azındna konuyla ilgiliydi,sizin yorumunuz konuyla alakası bile yok.
Eee sizin bu yorumunuzun konu sahibine ne faydası var ?
Size de gelin forumda tahlil yapın diye mi görev verdiler ?
Konu sahibi sadece tabiri caizse " kıvırdı "
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
ve sanırım hata ettiim ! ama ben b,lemedim insanların bukadar kolay suçlayıp anında yafta yapıştıracağını.....!!!
sorun yapmıyorsanız neden konu açıyorsunuz ki,üstelik söylenenlerden etkilenip neden yanyana yürürken kendinizi iyi hissetmiyorsunuz,kafanız karışıyor:44:
Aşkın gözünü kör etmiştide şimdi mi açıldı gözün eşinin çirkinliğini kısa boylu oluşunu fark etmeye başladın.
buna aşk bitti deniyor galiba..
pardondaa.yeter artıkk !!! görümcem değilsin,kocamın bilmem nesi değilsin ! niye kıvırma ihtiyacı duyayım seni inandırmak için? ayıp değilmi bu yazdıklarınız? ayrıca ben zaten çevremde olumsuz yorum yapanlara ağızlarının payını verip,o benim için dunyanın en yakısıklı adamı sizi ilgilendirmez diyip kapatıyorum ağızlarını. bunu enbaştada yazdım. ama işinize gelen kısmını okumussunuz bakıyorum.ben ilk mesajımdan bu yana yazıyorum zaten eşimi çok sevdiğimi.kimsenin lafıyla yuvamı yıkacakta değilim. sadece ben sorun yapmadım evlendim boyunu ama siz olsanız sorun yaparmıydınız anlamında sordum ! ayıp ama yaa... çok kırıcı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?