eşim benden kısa :(( bunu sorun yapmalımıyım ?

Mutluluğunuzu, eşinizin örnek bir baba ve eş olmasını çekemeyenler... araya nifak tohumları serpmeye çalışıyorlar..
Siz de bu tohumları büyütüyorsunuz...

Yapmayın..
Ve kimseye bu konuda söz hakkı vermeyin...
Herkes gidip aynaya baksın önce..

Bizim yorumlarımız en azındna konuyla ilgiliydi,sizin yorumunuz konuyla alakası bile yok.
Eee sizin bu yorumunuzun konu sahibine ne faydası var ?
Size de gelin forumda tahlil yapın diye mi görev verdiler ?
Konu sahibi sadece tabiri caizse " kıvırdı "

bence de kıvırdı.benim kocama,benim yanımda kimse yorum yapamaz.anında ağızlarını kapatırım.ne dinlerim ne de etkilenirim söylenenlerden

Diyelimki kıvırdı bunun size ne faydası var merak ediyorum...Kadın zaten canı sıkılmış, bu yorumlarla daha çok canı sıkılacak..VAlşla benim yorumumun ona bi faydası varmı bilmiyorum ama sizinkilerin eminim vardır, dışarıda ne kadın erkek ne düşüncesiz insanlar var diyip benim kocam en azından öyle değil diye düşünür, kısalığını takmayıp kocasına sarılır bence..

sonunda beni anlayan biri çıktı ( ohh bee !! çok saol gerçekten..benim yuvamı yıkmak gibi bir niyetim yokkii...allah korusunn ! hem ben eşimide çocugumuda cok seviyorumm !! parmakla gösterilen bir evliliğim ve yuvam var. benim sadece merak ettiğim dışardan acaba cokmu tuhaf karşılanıyor bu boy konusu. yoksa ben onun boyu evlendikten sonra çekmediki:)) ben göre göre evlendim. bukadar acımasız olmaya gerek varmı.valla elimde olsa açtığım forumu silecem ama silinmiyoki..yeni koca aradığım falanda yok ayrıcaa !!!!

pardondaa.yeter artıkk !!! görümcem değilsin,kocamın bilmem nesi değilsin ! niye kıvırma ihtiyacı duyayım seni inandırmak için? ayıp değilmi bu yazdıklarınız? ayrıca ben zaten çevremde olumsuz yorum yapanlara ağızlarının payını verip,o benim için dunyanın en yakısıklı adamı sizi ilgilendirmez diyip kapatıyorum ağızlarını. bunu enbaştada yazdım. ama işinize gelen kısmını okumussunuz bakıyorum.ben ilk mesajımdan bu yana yazıyorum zaten eşimi çok sevdiğimi.kimsenin lafıyla yuvamı yıkacakta değilim. sadece ben sorun yapmadım evlendim boyunu ama siz olsanız sorun yaparmıydınız anlamında sordum ! ayıp ama yaa... çok kırıcı oldunuz

ve sanırım hata ettiim ! ama ben b,lemedim insanların bukadar kolay suçlayıp anında yafta yapıştıracağını.....!!!

Canım sen bunu kendine sorun edip buraya taşıdıysan eğer senin için önemli. Biz önemli değil desek de senin eşine bakış açın değişecek mi?
Çünkü insan sevdiği zaman bu tür şeyler gözüne şirin bile görünür. Bir arkadaşımın eşi biraz fazlaca kilolu.. herkes ona o noktadan takılırdı..koca dötlü kocan var diye. O da “ben onun koca dötünü yerim” derdi. Ama adam baya bir kilolu. Kız da görsen podyuma çıkanlara taş çıkartır.

ve sanırım hata ettiim ! ama ben b,lemedim insanların bukadar kolay suçlayıp anında yafta yapıştıracağını.....!!!

sorun yapmıyorsanız neden konu açıyorsunuz ki,üstelik söylenenlerden etkilenip neden yanyana yürürken kendinizi iyi hissetmiyorsunuz,kafanız karışıyor:44:

sorun yapmıyorsanız neden konu açıyorsunuz ki,üstelik söylenenlerden etkilenip neden yanyana yürürken kendinizi iyi hissetmiyorsunuz,kafanız karışıyor:44:

karı koca için çok üzücü bir durum demi egem abla? yani yanındaki adamı ya da kadını sindirememek...

Aşkın gözünü kör etmiştide şimdi mi açıldı gözün eşinin çirkinliğini kısa boylu oluşunu fark etmeye başladın.

buna aşk bitti deniyor galiba..

Aşk zaten biter bi gün..
Ama geriye sevgi kalır...
Sevgi de bittiği zaman karşındaki insanın bütün kusurlarını görmeye başlarsın...
Demek ki bu arkadaşta sevgide bitmiş...

Fiziksel özellik çok mu önemli bana da neler dediler eşimle benim aramda dünyalar kadar fark olduğunu gözlerimin kör olduğunu yoksa bendeki güzellikle çirkin brini asla kabul etmeyeceğimi söylediler başta ama hepsinin çenesini kapatabildim. yakışıklı olup gözü dışarda eli oynaşta ayyaşın serserinin teki olsaydı daha mı iyiydi diye
şimdi kimse tek laf edemiyor. evlenmişsiniz bu kadar zaman geçmiş o insandan çocuk sahibi olmuşsunuz ve şimdi millet kafamı karıştırdı diyorsunuz . siz bir laf söyleseniz o milletin çeneleri hep kapanacak zaten eşnize haksızlık etmeyin. güzellik gelip geçici ne malum Allah korusun bir gün başınıza birşey gelmeyeceğine güzelliğinizi kaybetmeyeceğiniz garanti mi. güzelliğiniz gidince eşiniz sizi terk etse ne hissedersiniz.

Evlenirken,çocuk olurken gözlerniz kapalıymış sanırım..
Lütfen kapatmaya devam edin ve mümkünse açmayınız..
durmuş dereyi bulandırmanın alemi yok..

Niye bu kadar cellalendiniz ki?
Eşine haksızlık yaptığını söylemek için görümcen olmak zorunda mıyım ?
Siz konuyu gaza gelmek için açtınız,ayyy canım sen çok güzelsin kocan çirkinse ne şanssızsın sana layık değil denilecekti egonuz büyüyecekti falan.
Lakin konu öyle gitmedi insanlar başka bir tepki verdi sizde aslında ben kocama aşığım tapıyorum noktasına geldiniz :)
Bunu gözlemlemek için büyük bir zeka gerekmiyor ki..
Konuyu baştan sona okuyan herkes anlar.
Kaç yaşındasınız siz kuzum 17 mi,kocanızın kısa çirkin ne bileyim herneyse onun öyle olduğunu bugün farketmeniz dert etmeniz vs bunlar olgun bebekli bir kadının yapacağı şeyler mi?
Kıvırmanız da bence çok iyi oldu yani bize kızıp kocanızı savunmanızdan ben çok mutlu oldum,sıkı sıkı sarılın ona ,saygıda kusur etmeyin madem iyi bir adam.
Biz siz kötülük yapar gibi dururken iyilik yaptık ben sonuçtan memnunum şahsen.
Ünlem işaretleriyle falan korkan ,çekinen biri de değilim bu arada haberiniz olsun ...

herkesi boşverin. laf arasında böyle yorumlar yapılır belki ama kimsenin umrunda olmaz bu şeyler. önemli olan size verdiği değer, ailenizin mutluluğu...
topuklu ayakkabıları, yalnız başınıza dışarı çıktığınız zamanlarda giyin...

ben erkekte görselliğe pek önem vermem açıkçası. yanyana iken çook uyumsuz durmasın, yeter. sizde de öyle çok büyük farklar olsaydı başta evet demezdiniz diye düşünüyorum.

A)çok iyi bir eş, çok mükemmel baba ama sizden biraz kısa, çok da yakışıklı değil...
B)çok çapkın, çocuğu ile hiç ilgilenmiyor ama çoooook yakışıklı, selvi boylu...

her zaman için tercihim A şıkkından yana olurdu benim...
beni mutlu etmedikten sonra ne yapayım, isterse dünyanın en karizma adamı olsun...

Son düzenleme:
ayy keşke bende eşimden uzun olsaydımmm ama o benden uzun sarılırken bile parmak uçlarıma basıyorumm :))) Amaaan Rabbim başka dert vermesin çoluğunla çocuğunla kocanlaaa mutlu musun huzurlu musun eğer öyleysen gerisi tefferruat gereksiz takıntı bence

Bunu neden yazdin amac nedir bilmiyorum ama madem oyle bu olay 1.5 yil sonra kafana dank etti ve takiliyor formul cok basit cesaretin varsa bosanin boylelikle bu sorundan kurtulmus olursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…