eşim benden kısa :(( bunu sorun yapmalımıyım ?

Aynı durumdayız diye bilirim.. Sadece boy konusunda yani..

Ve çevre her zaman kendinde eleştirme hakkını bulur ya.. Bana da nişanlandıktan sonra dediler, biz senin yanına uzun boylu yakışıklı birini düşünürdük hep ama nasip işte diyerek eşimi beğenmediklerini bi güzel alttan alttan söylediler

Oralı bile olmadım, önemli olan iç güzelliği dedim dış güzellik baki değil..

Onlarda hemen çevir kazı yanmasın ama simalarınız uyumlu benziyor vs. neyse Allah mutlu etsin haklısın tabi dediler..

Siz kendinizden ve eşinizden eminseniz çevrenizi takmayın ve eşinizde olan güzel özelliklerden bahsedip benim için önemli olan şu deyin.. Ki kavakta da boy var diye bir söz var uzun boylu kalıplı ama adam olmamış kimseciklere söylenen hani..

Son düzenleme:
Empati kurun; aylar sonra eşinizi sizin bedeninizden bir eksik bulup bunu kafasına takarsa ne hissederdiniz.(ki bu söylediğiniz kesinlikle eksik değil)
Mükemmel bir eş ve baba olan bir insanın boyuna şimdi takılmanız ÜSTELİK başkasının sözleriyle hareket etmeniz hiç doğru değil.

Ya sevginiz gerçek sevgi değil ya da hislerinizi, aklınızı siz değil başkalarının yönlendirdiği bir insansınız.

Erkeğin boyu daha uzun olur diye bir kaide mi var ? Yakışıklı olması kime göre ?
Sizin gözünüzde eşiniz neyse o dur onun güzelliği bunun unutmayın.

..........
Mecnuna şaşkınlıkla sormuşlar; ''uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu ? '' diye
Mecnun; '' Siz O nu birde benim gözümle görün'' demiş.

Evlenmişsin,çocuğun var. "Sen güzelsin eşin de yanına yakışsaydı" diyenleri iyi düşünceli olarak görmüyorum ne yazık ki.
Ne kadar ayıp, sen sevmişsin seçmişsin.
Kimse için değil eşin için üzüldüm. Bu tür konuşmalara onay vermek yerine "eşim benim gözümde dünya yakışıklısı" diyebilirsin.
Önemli olan senin evinde mutlu olman-iç huzurun.

Kimse benim nisanlim konusunda kafami karistiramaz. O benim icin dünyanin en yakisikli erkegi, bunun hic bir zaman degisecegini sanmiyorum.

Ama eskiden yasadigim bi olay vardi, bir arkadasim esi ile ilk tanistiginda tipini begenmemisti. "Karakteri iyi, ben bunu yola sokarim" dedi, öyle de yapti. Giysisinden sac sakal modeline kadar herseyini degistirdi. Boy konusunda yapilacak birsey yok, ama Türkiye standartlari da ortada yani, hic takma bence. Giyimine sacina da sen bi el at bence.

nergiss çok güldürdün beni :)))) ama söyleyince sizde güleceksiniz kızlar.. nergis demişsin ya saçına başına bşr el at diye... benim eşim tarama özürlü..yani tabiri caizse kel :))) ama ben onun kel halini seviyorum. çünkü keller karızmatik oluyo :)) el atamam yani.. hem ayrıca ben onu gerçekten seviyorum,beni her optüğünde hala ilkgünki gibi heyecanlanıyorum. yakışıklı değil derken milletin kullandığı tabir bu...ben öyle düşündüğüm için yazmadım.

bunu sorgulamak için geç olmamış mı, kusura bakma ama bu söylemler ergenlik çağı söylemleri
çevrendekilerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım, ya çok güzelsin demek isterken bi taraftan batırıyolar
ya aranıza fitne sokmaya çalışıyorlar
eşin başkalarının söylemesiyle seni eleştirse, iyi bi kadın değil iyi bi anne değil diye düşünmeye başlasa, başkaları öyle dedi diye, hoşuna gider mi
ben olsam sürekli bunu söyleyenleri terslerim

kafa karışacak bi konu değil yani bence özetle

Son düzenleme:

Kafanızın karıştığını yazmışsınız ama..

Sevgiler çok simgeleşti. Hem erkekler yapıyor bunu hem kadınlar.

Arabası karizması, evi karakteri, güzelliği/yakışıklığı kalbinden öte görünmeye başlandı.
Bu yüzden ne huzur kaldı evliliklerde ne de sadakat.

ben olsay demiyorum cünkü ; nişanlım benden biraz kısa

bu beni rahatsız ediyor mu hayır

ilk baslarda nişanlım dert ediyordu ben 10cm kadar topuklu giyiyordum yan yana komik duruyorduk şimdi topuk cm ni azalttım o rahatsız hissetmesin diye.(ki genelde spor giyinen biriyim)

nişanımdan sonra konusanlar olmus öyle taktım mı hayır... insanlar yüzüme söylecek cesareti bulamıyorsa demekki mesafeyi iyi belirlemişim

yeri gelir ben kolumu onun omzuna atarım. yolda sahilde yürürüz öyle. mutlu muyum ? evet . bu kadar gerisi vesaire...

ches arkadaşım ben bunu söyleyenlere gereken cevabı veriyorum zaten o ayrı.. dedim ya, ben kendi içimde yaşıyorum bu karışıklığı. aslında ben konu başlığını yanlış attım sanırım.. benim merak ettiğim sey,siz dısardan bir göz olarak kocası kendinden kısa olan eşlere tuhaf bakıyormusunuz? çokmu tuhaf görünüyo :)) bunu merak ettim hepsi bu.ya varya utanmasanız vatan haini ilan edecektiniz ha :)))

O zaman söyle şık sapkalar, bereler al canim, hazir kis da gelmisken.

Ben iyi pot kirarim aten böyle konlarda...

bir çok ünlüye bak cem yılmazın eski sevgilileri hep uzundu
mehmet ali erbilin tüm eşleri ondan uzundu
topuklu giymek istersen giy eşinin olmadığı zamanlarda
eşimin boyu benden 2 cm uzun düz giyiyorum onunla beraberken ama onsuz topuklu giyiyorum kuzenimin eşi de ondan kısa o beraberken bile giyiyor
sıkıntı etme çözüm üret canım
senin duygularda var bir sıkıntı önce onu çöz bence
haaaa bi de insanların eşini eleştirmelerine izin verme kimsenin haddi değildir eşin mahremindir sen de onun
ben eşimi her yerde yüceltirim o da beni yoksa herkes herşeye maydanoz olur gerek yok

bende eşimden yaklaşık 5 cm kadar uzunum ve eşim bana göre bayada bi tombiş
ama hiç bir zaman bunu sorun etmedim,sonuçta gönül vermişsin sevmiş evlenmişsin ne boyu görüyor insanın gözü ne kiloyu.

yani evet dikkat çekiyolar ama asla antipatik görünmüyolar, hollywood starları arasında bile böyle çift çok, kimseye garip gelmiyor
en yakın arkadaşım böyle, foto çekilirken bile dikkat ediyolar, eşi bi basamak çıkıyo falan
ama bunlar önemsiz detaylar

ne yapalım canım 1. mesajı öyle bi yazmışsın ki, ama yinede kendi içinde karışmanı anlamsız buldum bu da benim fikrim

Son düzenleme:
estağfirullah olurmu öyle şey... pot kırmak demeyelim :)) kızlar saolun ya inanın sizinle konuştuktan sonra utandım kafamdaki karışıklıktan..eşime haksızlık etmemeliyim..cünkü o okadar ıyı bir eşki, evlendiğimizden beri evdeki bütün temizlik işleride dahil olmak uzere o yapar..elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz...benimle ve cocuguyla çok ilgili...gece kalkıp çocuga bile kendisi bakar...asla aldattaammaazz...yaa ben çok utanıyorum suan. ama sizlere çok teşekkür ederim beni kendime getirdiniz. evet sorun edecek bişey yokk !! herkese ne canım !!!

bunları gördügüme kendi adıma sevindim.

fakat amma lakin ; asla aldatamaz demişsin.

büyük lokma ye ama büyük söz konusma Allah kimseye göstermesin tabi ki. kişilik noksanlıgını o haysiyetsizliği .

Rabbim hayırlılarını versin. dogru yolundan sasırtmasın kimseyi.

yani umarım aldatmaz :))) nasıl söylenir bilmiyorum ama ben eşimin ilk kadınıyım...yani bekarken bile yapmamışsa galıba bu satten sonra yapmaz :))) o benim masum meleğim yaa, canımm... kısa mısaa, ben seviyorum onu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…