kızlar siz beni yanlış anladınız, ben eşimi hala çoook seviyorum...evlenmden öncede bu boy konusunu sorun ediyordum ama geçer diye düşünmüştüm,çok sevdiğim için evlenmiştim.ama daha sonraları başta ailem olmak üzere milletin söyledikleri kafamı karıştırdı biraz diyorum.. ama söyledikleriniz beni rahatlattı saolun.. belkide haklısınız ben biraz nankörlük ediyorum,çok şükür ne maddi ne manevi hiçbir sorunum yok,kendime dert arıyorum.. sadece sizlerin fikirlerini merak ettim
canlarım sakiinnn :)) ben kocamı beğenmiyorum boşicam onu demedimki allah korusuunnnn !!! ondan asla vazgeçmedim geçmemde... eşin sana yakışmıyr diyenlerede ağızlarının payını dolu dolu veriyorum o ayrı... ama içten içe ööle canım sıkılıyo işte konuşanlara.. yoksa dediğinizde haklısınız, belkide kıskanıyorlar. çünkü herkesin parmakla gösterdiği bir evlilğim var. benim bu konuyu açmaktakı amacım,siz olsanız sorun edermiydiniz,kafanız karısırmıydı ?? onu sormak istedim sadece
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
nergiss çok güldürdün beni :)))) ama söyleyince sizde güleceksiniz kızlar.. nergis demişsin ya saçına başına bşr el at diye... benim eşim tarama özürlü..yani tabiri caizse kel :))) ama ben onun kel halini seviyorum. çünkü keller karızmatik oluyo :)) el atamam yani.. hem ayrıca ben onu gerçekten seviyorum,beni her optüğünde hala ilkgünki gibi heyecanlanıyorum. yakışıklı değil derken milletin kullandığı tabir bu...ben öyle düşündüğüm için yazmadım.
canlarım sakiinnn :)) ben kocamı beğenmiyorum boşicam onu demedimki allah korusuunnnn !!! ondan asla vazgeçmedim geçmemde... eşin sana yakışmıyr diyenlerede ağızlarının payını dolu dolu veriyorum o ayrı... ama içten içe ööle canım sıkılıyo işte konuşanlara.. yoksa dediğinizde haklısınız, belkide kıskanıyorlar. çünkü herkesin parmakla gösterdiği bir evlilğim var. benim bu konuyu açmaktakı amacım,siz olsanız sorun edermiydiniz,kafanız karısırmıydı ?? onu sormak istedim sadece
nergiss çok güldürdün beni :)))) ama söyleyince sizde güleceksiniz kızlar.. nergis demişsin ya saçına başına bşr el at diye... benim eşim tarama özürlü..yani tabiri caizse kel :))) ama ben onun kel halini seviyorum. çünkü keller karızmatik oluyo :)) el atamam yani.. hem ayrıca ben onu gerçekten seviyorum,beni her optüğünde hala ilkgünki gibi heyecanlanıyorum. yakışıklı değil derken milletin kullandığı tabir bu...ben öyle düşündüğüm için yazmadım.
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
ches arkadaşım ben bunu söyleyenlere gereken cevabı veriyorum zaten o ayrı.. dedim ya, ben kendi içimde yaşıyorum bu karışıklığı. aslında ben konu başlığını yanlış attım sanırım.. benim merak ettiğim sey,siz dısardan bir göz olarak kocası kendinden kısa olan eşlere tuhaf bakıyormusunuz? çokmu tuhaf görünüyo :)) bunu merak ettim hepsi bu.ya varya utanmasanız vatan haini ilan edecektiniz ha :)))
estağfirullah olurmu öyle şey... pot kırmak demeyelim :)) kızlar saolun ya inanın sizinle konuştuktan sonra utandım kafamdaki karışıklıktan..eşime haksızlık etmemeliyim..cünkü o okadar ıyı bir eşki, evlendiğimizden beri evdeki bütün temizlik işleride dahil olmak uzere o yapar..elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz...benimle ve cocuguyla çok ilgili...gece kalkıp çocuga bile kendisi bakar...asla aldattaammaazz...yaa ben çok utanıyorum suan. ama sizlere çok teşekkür ederim beni kendime getirdiniz. evet sorun edecek bişey yokk !! herkese ne canım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?